Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Novi roman Tonija Parsonsa od danas u prodaji

Kada se taksista Tom Fin sukobio s dvojicom provalnika u svojoj kući i zbog toga zamalo nije završio u zatvoru, odlučio je da se s porodicom preseli na tropsko tajlandsko ostrvo Puket.

Puket je ostvarenje svih snova porodice Fin - tropski raj u kom deca plivaju sa slonovima, giboni pevaju ljubavne pesme u džungli, Andamansko more liči na tirkizno staklo, a mlada porodica može slobodno da se razvija. No nesreće izazvane ljudskom voljom i neukrotive sile prirode prete ovoj tropskoj idili.

Toni Parsons: Potraga za suncem



PORUČITE

Roman se pojavio u Engleskoj u junu 2012. godine. Delom je inspirisan Parsonsovim iskustvom - kad je bio mali, njegovi roditelji su planirali da se odsele u Australiju, pa su odustali u poslednjem trenutku; a na Tajland odlazi poslednjih 20 godina i radnja romana se dešava na plaži koja zaista postoji.

Roman "Potraga za suncem" je knjiga o veri i čežnji koja će se još dugo čitati, navode iz "Lagune" koja je objavila sve knjige Tonija Parsonsa: "Odlasci", "Za moju malu", "Čovek i žena", "Prava porodica", "Naše nezaboravljene priče", "Moja omiljena supruga", "Novi početak" i "O životu, smrti i doručku". IZVOR

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272