Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

Novo Google takmičenje - Prva nagrada: MacBook Pro!

Google je pokrenuo novo takmičenje u Japanu koje vam nudi priliku da osvojite tri atraktivne nagrade. Prvo mesto biće nagrađeno novim MacBook-om, druga nagrada je Google Earth Pro licenca a treća nagrada je Space Navigator uređaj koji poboljšava iskustvo u radu sa alatkom za mapiranje. Haochi iz Googlefield-a napisao je da se takmičenje održava od 4. jula do oktobra i omogućava bilo kom japancu, bez obzira na godine, da se takmiči za ove velike nagrade. Iako nije najjasnije šta ovo takmičenje traži od takmičara, nazvano je iGoogle Gadget Contest, što znači da će da uključuje razne alatke i gadžete postavljene na Personalized Home stranice na Google-u.

Verovatno će ovo takmičenje biti slično prethodnim takmičenjima koja je organizovao Google, a koja su pozivala korisnike da dizajniraju sopstvene alatke i da omoguće drugim učesnicima da glasaju za najbolju kreaciju. Kao i obično, najbolje ocenjeni gadžet će primiti glavnu nagradu i priznanje od korisnika koji će moći da poboljšaju sopstvene Personalized Homepage stranice.

Ovaj interesantan proizvod giganta pretrage je dugo vremena bio u centru pažnje. Sve je počelo odmah nakon lansirnaja ovog servisa kada ga je Google opisao kao savršenu alatku za pristup rešenjima kompanije pomoću jednog klika mišem. Posle toga ovaj servis je mnogo napredovao i poboljšao gadžete, male alatke koje omogućavaju korisnicima da personalizuju web sajt i da dodaju sve vrste pomoćnih programa kao što su čitači vesti, prikazivači video klipova, kalendari, alatke za pretraživanje pa čak i klijente za brzo slanje poruka.

Kao što ste možda i čuli, Google Talk Gadget je moćniji čak i od samostalnog Google Talk programa, omogućavajući korisnicima da komuniciraju sa njihovim prijateljima direktno sa Personalized Homepage-a. Dakle, ako ste iGoogle obožavaoc, trebali biste da očekujete neka nova poboljšanja u bliskoj budućnosti zato što kompanija stalno radi na ovom proizvodu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272