Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows 10 korak po korak

Windows 10 korak po korak

Windows ME

Windows ME

NVIDIA-ini drajveri su uzrok 29% padova Viste

Pregleda (30 dana / ukupno): 22 / 1371

Oni među vama kojima Vista često pada možda ne treba za to da krive Microsoft. Kao što mnogi među vama već znaju, trenutno je u toku tužba vezana za ono što Microsoft klasifikuje kao “Vista Capable.”

U veoma širokoj e-mail komunikaciji od Microsofta se tražilo da da listu razloga zbog kojih Vista pada.

Od preko 1.5 miliona padova koji su zabeleženi, čitavih 479,000 je vezano za NVIDIA proizvode i drajvere. Ne mnogo iza njih kao glavni krivac se navodi, naravno, Microsoft, a još neke možete da vidite na donjem grafikonu.

Tako da oni među vama koji imaju problema sa Vistom možda treba za to da krive NVIDIA-u. Ovi statističlki podaci su prikupljeni tokom 2007. godine, tako da ja pretpostavljam da je većinu problema koji su dovodili do pada Viste NVIDIA do sada već rešila.

Kompletnu listu kompanija čiji su proizvodi uzrokovali padanje Viste naći ćete ovde u PDF formatu. Skočite na stranicu 47 gde ćete pronaći sitan tekst na nekoliko stranica u kojem se navodi lista softverskih kompanija koje su krive za padanje Viste.

Na mom računaru se već više godina nalaze samo ATI kartice i ja nikada nisam iskusio ovakve probleme sa Vistom. Da li među vama ima vlasnika NVIDIA kartica čiji windows Vista redovno pada?

Recite nam u komentarima!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272