Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Konfigurisanje naprednih servisa Windows Servera 2012 - udžbenik za pripremu ispita 70-412

Konfigurisanje naprednih servisa Windows Servera 2012 - udžbenik za pripremu ispita 70-412

Windows Server administracija: Udžbenik za pripremu ispita MCITP 70-646

Windows Server administracija: Udžbenik za pripremu ispita MCITP 70-646

Objašnjavanje Visti

Pregleda (30 dana / ukupno): 7 / 1489

Microsoft je izdao dve različite liste, jednu koja sadrži programe a druga hardver koji su potpuno kompatibilni sa Windows Vista-om. Aplikacije koje su zaslužile „Certified for Windows Vista“ ili „Works with Windows Vista“ logotipe i „Windows Vista Hardware Compatibility List“ su dva izvora koje je Redmond Company učinio dostupnim a koji pokrivaju softverske i hardverske proizvode za Windows Vista-u.

Da bi korisnicima dala uputstva vezana za kompatibilnost, kompanija iz Redmonda je razvila Designed for XP logotip inicijativu i predstavila je Windows Vista Logo Program. Kao deo nove generacije logo programa, Microsoft je proširio inicijativu da obuhvati PC, periferne uređaje i softver. Kompanija iz Redmonda želi na taj način da ubrza prodaju hardvera i softvera koje korisnici žele da implementiraju sa Windows Vista-om.

Međutim, postoji razlika u logotipima. U tom smislu Microsoft je razdvojio hardverske i sotverske proizvode koji će obezbediti samo osnovno iskustvo od onih koji će iskoristiti celokupne mogućnosti Windows Vista-e.

Na slici, sivi logitipi u dnu su Windows Vista Basic logotipi. Logo sa leve strane primenjuje se na uređaje i softver, a sa desne strane na celokupne sisteme. Proizvodi koji su označeni sa Vista Basic logotipom ne samo da podržavaju operativni sistem već su takođe testirani u skladu sa Microsoft-ovim standardima kompatibilnosti, pouzdanosti i bezbednosti.

Certified for Windows Vista logotipi će identifikovati proizvode koji će obezbediti maksimalno iskustvo u radu sa Windows Vista-om. “Softveri i uređaji koji su obeleženi sa Certified for Windows Vista prošli su rigorozne testove kako bi obezbedili laku upotrebu, bolje performansu i poboljšanu bezbednost, što znači da ćete dobiti vrhunsko iskustvo. Sertifikovani proizvodi obezbeđuju da aktivnosti kao što su upotreba fotografija i muzike, podešavanje bežičnih mreža, povezivanje sa prijateljima, rade brže, lakše i bezbednije. Sa sertifikovanim proizvodima, možete da budete sigurni da ste napravili pravi izbor”, dodao je Microsoft.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272