Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Satira

Ukupno: 65, strana 2 od 4

Dnevna doza satire - NJUZ.NET - ko je uvezao ovaj sneg i po kojoj ceni

 

 

 

Sneg je svuda oko nasSrbija uvezla sve preostale svetske rezerve snega www. njuz. netBEOGRAD, 3. februar 2012, (Njuz) – Srbija će u narednih nekoliko dana uvesti sve preostale svetske rezerve snega, a uvoz je već počeo. Vlada Srbije odlučila se na ovaj korak posle velikoj broja pritužbi građana zbog nedostatka snega tokom decembra i januara. Poruke u rukavicamaIsxtraživanmje: U rfukavicama je pisanmje vbesti na tzastzaturi mnmogo težše www. njuz. netBEOGRASD, 3. , febnruar 2012, /(Njuz) – Zhbog nmeplaćenmog računa za grejankje u rfedakcxiji i nmiskih temperatura, nmovinari NMjuza su primnorani da kucxaju teksxtovbe u rukavicama, što se pookazaloo kao veoma težak zadatak, kako saztnajemo iz dsobro obvaveščtenih izhvora.
 
   

Dnevna doza satire - NJUZ.NET - zbog smaka sveta neće biti upisivanja đaka prvaka u škole

 

 

 

Ministar prosvete preporučuje da škole ne upisuju novu generaciju prvaka zbog najave smaka sveta www. njuz. netBEOGRAD, 9. februar 2012, (Njuz) – Ministar prosvete i nauke Žarko Obradović preporučio je juče svim osnovnim školama da u septembru ne upisuju novu generaciju prvaka zbog smaka sveta koji je najavljen za decembar ove godine. Ima da vas kaznimoSretko Kalinić i Željko Milovanović za kaznu čuvaju pet uhapšenih stražara www. njuz. netBEOGRAD, 8. februar 2012, (Njuz) – Sretko Kalinić i Željko Milovanović, koji su juče pokušali da pobegnu iz Okružnog zatvora u Beogradu, za kaznu će narednih meseci morati da čuvaju pet uhapšenih zatvorskih stražara, saopštila je danas Uprava za izvršenje krivičnih sankcija.
 
   

Dnevna doza satire - NJUZ.NET i čitaoci štampe

 

 

 

Čitaoci štampe smatraju da naslovi nisu dovoljno glupi » BEOGRAD, 24. januar 2012, (Njuz) – Preko 75 procenata čitalaca štampe u Srbiji smatra da naslovi u dnevnim novinama i na internetu nisu dovoljno. . . Pročitajte više, ako volite više: http://www. njuz. net/#ixzz1kN8wKoRbČEKAMO NOVE SATIRE. Penzioner opipao 1000 vekni hleba za sedam dana » BEOGRAD, 24. januar 2012, (Njuz) – Beogradski penzioner Milorad Kovačević (69) uspeo je da ostvari svoj projekat, koji je podrazumevao da u radnjama golom. . . Read more: http://www. njuz. net/#ixzz1kO2a6cvp
 
   

Dnevna doza satire - NJUZ.NET i šta je priznao Goran Bregović

 

 

 

Goran Bregović priznao da postoji političar koji mu nije simpatičan www. njuz. netBEOGRAD, 17. februar 2012, (Njuz) – Poznati srpski muzičar Goran Bregović, demantovao je jutros glasine da voli sve domaće političare, otkrivši da postoji jedan koji mu ni najmanje nije simpatičan. U pitanju je Siniša Grozdić, kandidat grupe građana na poslednjim lokalnim izborima u Dimitrovgradu, g. . . Prvi mart će početi prvog aprilaZbog lošeg vremena mart odložen za početak aprila www. njuz. netBEOGRAD, 17. februar 2012, (Njuz) – Zbog loših vremenskih uslova mesec mart je odložen za početak aprila saopštio je jutros Štab za vanredne situacije Republike Srbije. Rade Šerbedžija glumi. . . Rade Šerbedžija glumi ruskog negativca u srpskom filmu www. njuz. netBEOGRAD, 16. februar 2012, (Njuz) – Najpoznatiji hrvatski glumac Rade Šerbedžija, tumačiće ulogu ruskog mafijaša u novom filmu mladog srpskog reditelja Srđana Božidarevića „Junski rok“, čije će snimanje početi u maju. Vreme političara kao da ne tečePolitičari misle da imaju i više nego dovoljno vremena da obrlate gomilu budala da glasaju za njih www. njuz. netBEOGRAD, 16. februar 2012, (Njuz) – Iako je do izbora ostalo nešto manje od tri meseca, političari u Srbiji smatraju da je to sasvim dovoljno vremena kako bi ubedili dovoljan broj idiota da im daju glas, saznaje Njuz. Svinje su preživele Dan državnostiI ovaj Dan državnosti prošao bez svinjokolja www. njuz. netBEOGRAD, 16. februar 2012, (Njuz) – Još jedan Dan državnosti, 15. februar, prošao je bez i jednog slučaja svinjokolja što je bacilo senku na čitavu proslavu i nametnulo pitanje da li građni Srbije uopšte prihvataju ovaj praznik kao svoj, upozoravaju stručnjaci.
 
   

Dnevna doza satire - NJUZ.NET i zašto je direktor Hidrometeorološog zavoda dobio obezbeđenje

 

 

 

Direktore, direktore, opet minusDirektor Hidrometereološkog zavoda Srbije dobio policijsko obezbeđenje www. njuz. netBEOGRAD, 10. februar 2012, (Njuz) – Direktor Hidrometereološkog zavoda Srbije Milan Dacić od danas će se kretati samo uz pratnju policijskog obezbeđenja, jer je u poslednjih nekoliko dana Daciću je stiglo nekoliko stotina, što anonimnih, što otvorenih pretnji, koje su u policiji vrlo ozbiljno shvati. . . Traganje za dijetamaDevojka izgubila 15 kilograma tragajući za najboljom dijetom www. njuz. netBEOGRAD, 9. februar 2012, (Njuz) – Milena Stojković (28) iz Beograda izgubila je za manje od mesec dana 15 kilograma tragajući za najboljim receptom za dijetu, što je prvi ovakav zabeležen slučaj u istoriji nutricionizma. Stranke se žale da ih birači uznemiravajuStranke se žale da ih birači uznemiravaju www. njuz. netBEOGRAD, 10. februar 2012, (Njuz) – Novoformirano Udruženje stranaka Srbije (USS) saopštilo je da ih u poslednje vreme birači uznemiravaju, da ih sve češće pozivaju telefonom, šalju mejlove, a neretko se dešava da i lično dolaze u stranačke prostorije i postavljaju najrazličitija pitanja, kao što je. . .
 
   

Dnevna doza satire - NJUZ.NET i zašto je Šešelj tražio ginekologa

 

 

 

Domaćica ponovo kupila vagu koja pokazuje par kilograma više www. njuz. netRUMA, 26. januar 2012, (Njuz) – Svetlana Radulović (46), domaćica iz Rume, rano jutros je kupila novu vagu koja, baš kao i prethodne dve koje je posedovala, pokazuje nekoliko kilograma više, saznaje Njuz. Šešelj: Ginekolog nije za mene, nego za drugara www. njuz. netHAG, 25. januar 2012, (Njuz) – Vojislav Šešelj tvrdi da ginekolog kojeg je naručio iz Srbije nije za njega, nego za „jednog drugara“, i da time nije imao nameru da sabotira proces svog izlečenja, niti da izvrgava Haški tribunal ruglu, kao što se u prvom momentu spekulisalo. Severinina beba dobila ulogu u „Game Of Thrones“ | Njuz. net www. njuz. netZAGREB, 26. januar 2012, (Njuz) – Beba Severine Vučković, koja će na svet doći početkom februara, već je dobila svoju prvu ulogu u narednoj sezoni serije Game Of Thrones, koja će se delimično snimati i na hrvatskom tlu, prenose mediji.
 
   

Dnevna doza satire - NJUZ.NET ili kako su domaći stilisti razočarani novim imidžom Luke Bojovića

 

 

 

Domaći stilisti i domaći . . . Srpski stilisti razočarani novim imidžom Luke Bojovića i Vladimira Milisavljevića www. njuz. netLidija Vukićević Nije suština poslaničkog rada sedeti u Skupštini pogotovu ako nemate šta da radite
 
   

Dnevna doza satire - NJUZ.NET ili zašto je penzionerka izjavila da je bilo bolje pod Miloševićem

 

 

 

Penzionerka, penzionerka!Penzionerka izjavila da je u Miloševićevo vreme bilo gore www. njuz. netBEOGRAD, 13. februar 2012, (Njuz) – Penzionerka Dragica M. (73) zbunila je juče posle podne putnike u autobusu na liniji 16, kada je u blizini Šoping centra “Ušće” izgovorila rečenicu: “U Miloševićevo vreme je bilo gore“. Da li je to glumac ili teniser?FOTO NJUZ: Bosanski glumac Branko Đurić Đura dobio voštanu figuru u Jagodini www. njuz. netLidija Vukićević Nije suština poslaničkog rada sedeti u Skupštini pogotovu ako nemate šta da radite. Kako je Beograd šokirao Sjenicu?Građani Sjenice šokirani količinom snega u Beogradu www. njuz. netSJENICA, 13. februar 2012, (Njuz) – Većina građana Sjenice tokom čitavog jučerašnjeg dana, kao i jutros, u neverici su posmatrali snimke iz Beograda, šokirani činjenicom kolika količina snega je pala na srpsku prestonicu. Novak Đoković ipak nije svemoguć da liči na svoju voštanu figuruGrađani Jagodine ljuti na Đokovića što ne liči na voštanu figuru www. njuz. netJAGODINA, 14. februar 2012, (Njuz) – Stanovnici Jagodine izrazili su veliko negodivanje kada je u četvrtak ovaj grad posetio najbolji svetski sportista Novak Đoković, za kog se ispostavilo da ni najmanje ne liči na skulpturu Novaka Đokovića koja je izložena u muzeju voštanih figura. Tržni centri sa nestrpljenjem očekuju ZaljubljenjeTržni centri čestitali vernicima Dan zaljubljenih | Njuz. net www. njuz. netBEOGRAD, 14. februar 2012, (Njuz) – Tržni centri širom Srbije čestitali su danas Dan zaljubljenih svim vernicima u Srbiji i svima koji slave taj praznik.
 
   

Dnevna doza satire i humora - prošao je 8. mart praznik prodavaca cveća

 

 

 

Sloba MiloševićPratite Slobu: TWITTER. NJUZ. NETSajtovi srpskih ambasada širom sveta stavljeni su danas na listu svetske kulturne baptine UNESCO-a, saznaje Njuz. Ovom odlukom, sajtovi srpske ambasade u Egiptu, Indiji, Španiji, Belorusiji i mnogim drugim zemljama, dobili su zabranju redizajna, uvođenja logičnog interfejsa, kao i bilo kakvih programerskih intervencija. Pročitajte do kraja:  http://www. njuz. net/unesco-stavio-pod-zastitu-sajtove-srpskih-ambasada/#ixzz2N2H99xwsKORAKSKORAKS, DANAS, SUTRA I UVEK. NJUZ-BAR Još davnih dana je Freud objasnio da se svi ljudi žele vratiti majčinoj sisi, ali hrvatska realnost je pokazala da postoji i sisa koju žele čak i više, ona državna. Prelog – Izbjegavanje svake sumnje u zapošljavanje stranačkih vojnika, obiteljskih prijatelja, kumova, nećaka i strini u državnoj službi temeljni je zadatak ove Vlade. Zato su i odlučili svako novo radno mjesto na državnoj sisi dijeliti lutrijom. KOMPLETNA VEST ZA SVAKOGA, A POSEBNO ZA ONE U SRPSKOJ VLASTI.
 
   

Dnevna doza satire i humora zabrinuti diler i prodaja oružja za nogometni meč

 

 

 

Diler zabrinut da mleko u prahu. . . . BEOGRAD, 22. februar 2013, (Njuz) – Narko diler sa Dorćola B. D. već danima je u panici da mleko u prahu koje stavlja u svoje proizvode sadrži nedozvoljenu količinu aflatoskina. On je, nakon što je pročitao tekst Gorana Ješića o štetnosti mleka u Srbiji, čak razmatrao da povuče svoje proizvode sa ulice, ali je odlučio da još neko vreme pričeka. NJUZ. NET DO KRAJA: http://www. njuz. net/diler-zabrinut-da-u-mleku-u-prahu-ima-aflatoksina/#ixzz2Litv3iUOStruja poskupljuje samo za one koji je plaćajuBEOGRAD 23. februar 2013, (Njuz) – Novi tarifni sistem obračuna električne energije zabrinuo je građane Srbije koji strahuju od novog udarca na budžet, ali iz Ministarstva energetike stižu uveravanja da posledica po standard neće biti i da će teret poskupljenja osetiti samo oni koji plaćaju električnu energiju. Predlog novog tarifnog sistema predviđao je da noćna niža tarifa u crvenoj zoni umesto dosadašnja četiri puta, bude jeftinija od dnevne tri puta, ali je njegova primena odložena do izrade socijalnih karata koje će omogućiti zaštitu najugroženijih građana. NJUZ. NET DO KRAJA: http://www. njuz. net/ministarstvo-energetike-struja-poskupljuje-samo-za-one-koji-placaju-struju/#ixzz2Liu9hRGTPočela prodaja oružja za utakmicuZagreb – Na prodajnim mjestima HNS-a i prijatelja jučer se tražio pištolj više. Naime, počela je prodaja oružja za ratno-nogometni događaj u dva čina. Od ranog jutra Hrvati bez ilegalnog oružja s dozvolama su čekali u redu kako bi zadužili oružje za odlazak na utakmicu. Novost su puškomitraljezi za rešetanje igrača dok sviraju himne. Jako malo ljudi je zainteresirano za snajpersko oružje, u ovo recesijsko doba najpopularniji su  pištolji, i to hrvatski samokresi. Ljudi su se zaželjeli ubiti nečim što je proizvedeno u Hrvatskoj – rekla je blagajnica u prodavaonici knjiga, koja je za ovu priliku posebno prilagođena prodaji oružja. NJUZBAR do kraja: LINK. PREOKRET: Dogovorili susret Josipović-Nikolić, doznali da će im to dići rejting Čim su savjetnici hrvatskog i srbijanskog predsjednika na primjeru nogometnog okršaja vidjeli koliko se Hrvati i Srbi vesele zajedničkim susretima, odmah su dogovrili još jedan susret, onaj na najvišoj razini. Zagreb/Beograd – Svaki se led otapa, stara je hrvatska poslovica koja se posebno može odnositi i na dosadašnje odnose dvojice predsjednika – predsjednika RH Ive Josipovića i predsjednika susjedne Srbije Tomislava Tome Nikolića. Iako su dosad uspješno izbjegavali susret, zbog čega im je rejting neobjašnjivo rastao, ovaj su put ipak promijenili mišljenje. Naš dobro upućeni sugovornik, koji želi ostati anoniman, objasnio je nagli zaokret u dosadašnjoj praksi o (ne)druženju. NJUZBAR.
 
   

Imamo preko 300 prilika za Nove početke u Novoj 2012. godini

 

 

 

Svaki dan je novi početakPojedine pošte rade i danas, 2. januara. Ako niste poslali čestitku za Novu 2012. godinu, uradite to danas. Nije Nova godina samo 1. januara. Nekome može da počne i kasnije. Do sledećeg 31. decembra imamo preko 300 dana za nove početke. Blizanci rođeni različitih godinaPočetak 2012. godine obećava. Čak su se rodili blizanci jedan u 2011. a drugi u 2012. godini. Ako blizanci mogu da budu rođeni različitih godina, možemo i mi u EU i sa i bez Kosova. Zašto izvozimo i uvozimo gorivo?Mi smo u prošloj 2011. godini najviše izvozili i uvozili gorivo. Izvozili smo kukuruz, a uvozili naftu. Kada se setimo da od kukuruza proizvodimo pogonsko gorivo, automobile će pokretati električni pogon. Ko se kasno seti, prodaje ono što posle kupuje. Most na Adi je lepši od nasPočela je 2012. godina. Inflacija koja je pobegla iz okvira i malo se prošetala kroz naše novčanike, sada će se vratiti u okvir koji joj je postavio guverner Šoškić. Sada kada smo ostali bez para koje smo potrošili za doček Nove godine, ostaje nam samo da prodamo okvir.
 
   

Instagram i karikaturisti

 

 

 

Corax Zoin Mihailo u 6 reči: Kineski konj, jeftinija varijanta Trojanskog konja. INSTAGRAM Marty Bucella Zoin Mihailo u 6 reči: "I učitelje bude mame koje brinu. " Zoin Mihailo: "Ispred vođa je najčešće neka provalija. " INSTAGRAM Zoin Mihailo: "Revolucija je najbolja dijeta za site. "
 
   

Jelena Tomašević i Slobodan Tišma dobili NINOVU nagradu

 

 

 

Kako se osećaju dobitnici nagrada života?Juče je Slobodanu Tišmi uručena NIN-ova nagrada, a danas saznajemo da je i Jelena Tomašević dobila najveću nagradu u životu, ćerku NINU. I Slobodan Tišma i Jelena Tomašević se osećaju odlično. Čistim i prljamNe zna se ko ima dužu tradiciju, oni koji ostavljaju đubre po Beogradu ili oni koji ga čiste?Desetke vam trebaju, ali ne za posaoAko završite fakultet sa desetkama nemojte da se nadate poslu u Srbiji. Veće su vam šanse za posao da ste, kao vlasnik firme, završili onu školu koja vam neće trebati na poslu. Mada niste morali ni da je završite. Od očiju pa do mozgaSri Lanka - najveći izvoznik ljudskih očiju. Srbija je jedan od najvećih izvoznika mozgova. Razvijenim zemljama nije teško da kompletiraju čoveka. Sunčana oluja je dobra za sanI bez sunčane oluje,U Srbiji se samo hrkanje čuje.
 
   

Kada će se u Srbiji formirati stranka POZITIVNA SRBIJA

 

 

 

Pozitivna Slovenija treba pozitivno da utiče na SrbijuJankovićeva stranka "Pozitivna Slovenija" pobednik izbora. Koliko znam ali u Srbiji nijedna stranka nema u nazivu reč POZITIVNA. Kada bi se i osnovala, veoma malo političara bi moglo da stekne uslov za prelazak iz partije u kojoj su u ovo novu, jer im je pozitivan samo tekući račun. Domaća stara božanstva će ustupiti mesto domaćim novim božanstvimaZnači da Maje 21. 12. 2012. jesu najavljivale smak sveta, ali za stara božanstva, jer se očekuje dolazak novih božanstava. Ne znam šta o ovome misle Srpska božanstva smrtnici? Verovatno će tog dana da uzmu bolovanje. Kukuriku se čuje u komšiluku, a kod nad svinje grokćuKukuriku koalicija apsolutni pobednik izbora u Hrvatskoj. Nadamo se da naša opozicija ne planira da se ugleda na komšije i kokoške zameni sa svinjama, jer je u toku svinjokolj u Srbiji. Ako nešto ne radiš na vreme, to možeda ti dođe glave. Sinovi znaju zaštoPijani sin zadavio majku zbog flaše piva. Alkohol treba reklamirati i dalje, samo reklamu treba proširiti i pojasniti sa: "Jer sinovi znaju zašto. "Lideri menjaju mišljenje, zar ne?Lideri SNS-a Nikolić i Vučić sve češće misle različito. Znači da Nikolić misli kao Vučić, a Vučić kao Nikolić.
 
   

Kako da postanete i ostanete đubre do kraja

 

 

 

Azotara proizvodi đubrad raznih vrstaNovi vlasnici "Azotare" su obećavali da će ona postati lider u proizvodnji veštačkih đubriva, ali su se zbog pomanjkanja novca i morala na kraju priče pokazali kao vrhunsko đubre. Mislite da je đubre, a nije. Ili jeste samo nas senka vara. LINK. Brisel na radi o glavi, a glava nam u torbi. Brisel nam radi o glavi, kako kaže Koštunica. Samo to nećemo ni da primetimo, jer smo već ošišani na nulu. Nestašna deca su naše najveće blago. Nestašna deca postaju inteligentniji ljudi. Znači, ako je roditeljima teško dok izađu na kraj sa svojom decom dok su mala, posle će državi biti bolje. Ma kako se ona zvala. Kriza se nastavlja, kao da je pantljičaraKriza u Srbiji se nastavlja. U Nišu se povećava broj studenata koji jedu u studentskim restoranima. Ako se kriza nastavi ne treba se čuditi ako poraste i broj večitih studenata. Ispred gladi za znanjem je uvek gladan stomak. Ja nije dobro kada se umnožavaSuper je što Srbija ne ispunjava uslove za kandidaturu. Kako reče Gručo Marks: "Ja ne želim da budem član udruženja koje prima ovakve kao što sam ja. "Milka, kako to ispravno zvučiAko poštovana Milka Canić, lektor i supervizor poznatog kviza "TV slagalica" ima duplo više prijatelja na Fejsbuku od predsednika Tadića, predsednik bi, po ugledu na Milkin pozdrav:"Dobro veče!" mogao da kaže:"Laku noć, Srbijo!"Kosovski broj ili Barikade na severu Kosova su Srbiju vratile nekoliko godina unazad. Ako se ne uklone, Srbija bi, vrlo brzo, mogla da se vrati u vreme Kosovskog boja.
 
   

Koji kičmenjak je najmanji na svetu, a koji beskičmenjak najveći u Srbiji?

 

 

 

Kičmenjaci svetski i naši beskičmenjaciNajmanji kičmenjak na svetu je žaba duga 7,7 milimetara. A, najveći primeri beskičmenjaka, će se uskoro naći na izbornim listama partija. Orgazam je tu, ali ja nisamŽene simuliraju orgazam da bi zadržale partnera. Pošto će uskoro izbori, možda će se osnovati i partija "Žene koje simuliraju orgazam". Bila bi najbrojnija. Samo se plašim da sa njima niko ne bi smeo u kaoliciju, sem PUPS-a. Nije važno da li posno ili mrsno, važno je da se sve ne pojedeU svetu se revolucije događaju po srpskom receptu. Da li se po našem receptu prave mrsna ili posna jela? Nije bitno, važno je da deca revolucije ne pojedu sve i da nešto ostave i za sutra. Nema naših na luksuznim putovanjimaPotonuo luksuzni italijanski kruzer sa 4. 000 ljudi, najmanje troje mrtvih. Javljeno je da na brodu nema Srba. Kada nam standard poraste u 2012. godini, onda će naši zemljaci kao putnici, biti u svim svetskim vestima. Ovako, samo se pojavljujemo u nesrećama koje se dogode u Srbiji. Madona ne kuvaČuvena pevačica Madona je izjavila da ništa u životu nije skuvala. Većina muškaraca bi volela da se ožene nekom koja liči na Madonu, makar po kuvanju. Mada bi i većina žena volela da budu kao Madona, makar po pitanju kuvanja. LINK. Koliko nam prostora treba na telu da bismo otplatili dugoveNovozelanđanka na aukciji nudi zadnjicu za tetoviranje, da bi dobijenim parama platila račune. Blago njoj, ona može da plati račune samo tetoviranjem zadnjice, nama ni tri ne bi bile dovoljne.
 
   

Koliko je Aljaska daleko od Srbije? U komšiluku je

 

 

 

Aljaska je komšija SrbijiOluja, za koju su meteorolozi najavili da će biti „nezapamćene jačine“, zahvatila je zapadnu obalu Aljaske. Ako mislimo da je Aljaska daleko od nas, varamo se. Za neku godinu ćemo se uveriti da je u komšiluku. Srbija u svemirskim stanicamaPredsednik Tadić je na Kopaoniku ponudio građanima iluziju nebeske Srbije. Ako nastavimo da gubimo teritoriju po teritoriju, jedino ćemo moći da se lociramo na nebu. U svemirskim stanicama. Šećer se folira da je vredanŠećer sporo stiže na rafove, stidljivo. Da je 200 dinara kilo, pojavio bi se svuda istog dana. Ovako, i šećeru je neprijatno što se prvo prodavao skupo, a sada mora za sitne pare. Nekako ga je stid. Narodna banka Srbije uvela saučešće za stanoveNarodna banka ne želi da smanjuje učešće za stanove. Prema tome, učešće za stanove za većinu građana ostaje saučešće.
 
   

Koliko košta istina, a koliko neistina, pitanje je sad?

 

 

 

Koliko je to para?Presuda: Ilić zbog neistina mora da plati Đilasu 500. 000 dinara. Kada neistina ovoliko košta, koliko košta istina?Sajam zapošljavanjaKoliko ima posla toliko traje i Sajam zapošljavanja, od 12. i 13. marta. Kada bude bolje, Sajam zapošljavanje će se produžiti i na 14. Proleće i fotografijeŠaljete "Blicu" prve fotografije proleća! Žao nam je što pored fotografija prirode koja se budi, ne možemo da šaljemo fotografije dinara koji je ozeleneo i jak je kao dolar, privrede kojoj cvetaju ruže, građana koje je obesjalo sunce boljih dana. Položaj žene u svetu Sablasno mršava Andželina Žoli najbolje prikazuje kakav je položaj žena u svetu. Kako li je tek drugim ženama, kada ovako izgleda žena koja živi u medu i mleku?Slika koja nas je inspirisalaVideli smo jednu devojčicu kako je nacrtala svoju najveću ljubav, na pločniku. Molimo ljude iz Gradske čistoće da ovaj deo pločnika preskoče. Grad je prljav, ali ne od snova. Da li znate gde je Rekovac?Ljudi iz dalekog Japana znaju gde je Rekovac i Vladičin Han. Čak znaju i gde su škole. E, kad bih ja bio Japanac i imao para, reče čovek koji uvek nađe opravdanje za sebe da nešto ne uradi. Dovoljno je za početak uzeti kartu Srbije i saznati gde su Rekovac i Vladičin Han. A, onda će se već nešto naći.
 
   

Konkurs za najbolju knjigu aforizama, pa je red da se jave i tviteraši aforističari

 

 

 

KonkursKrajnji rok za slanje knjiga objavljenih u ovoj godini je 31. decembar 2013. godine. Adresa na koju se šalje primerak knjige je: Beogradski aforističarski krug (Aleksandar Baljak), Jurija Gagarina 190/1, 11070  Novi Beograd. O dobitniku književne nagrade odlučuje tročlani žiri BAK-a, na čijem čelu je književnik Aleksandar Baljak. Priznanje, koje se sastoji iz plakete i novčanog iznosa, dobitniku će biti uručeno početkom iduće godine, na svečanosti u Udruženju književnika Srbije u Beogradu. Nagrada je ustanovljena prošle godine, a za najbolju knjigu u 2012. godini proglašena je zbirka aforizama “Pomeranje pameti”, (“Agora”, Zrenjanin), autora Aleksandra Čotrića. Namera Beogradskog aforističarskog kruga je da ova nagrada postane tradicionalno i najprestižnije godišnje priznanje za aforistiku u Srbiji i regionu. Sponzor novčanog dela nagrade su sportske kladionice “MOZZART”. JA SE KLADIM NA. . . . Tviteraši aforističari, javite se@sloba_milosevic
 
   

Možak žene u toku orgazma SVETLI, a šta osvetljava tajna je

 

 

 

PlatePlate dogodine veće za samo 2. 200 dinara, a penzije za 1. 200. Najbolje bi bilo da sledeću godinu preskočimo. Ne bi nam bila prva koju smo uzalud potrošili. Ženski svetleći orgazamTokom orgazma ženski mozak "svetli". I zato žene vole da vode ljubav u mraku, da bi sijale muškarcu koji ih voli. Nevenčana, pa venčanaJedan muškarac je nevenčanu suprugu udarao čekićem. To nije smeo da radi jer ona nije njegova supruga. Šta bi se desilo da je udarao venčanu suprugu. Ništa, naročito suprugu. Da li ćemo voziti levom stranomPredsednik Tadić je u Londonu dao veliku izjavu o kosovskoj i evropskoj politici. Srbija ima sve šanse da postane ostrvska zemlja u sred Evrope, ali bez mora. Azilanti neće videti moreVlada azilante seli u Požarevac. Dragi azilanti, dosta je bilo banjanja. Ali, ne brinite, imamo mi i planine. Samo nam je žao što ne možemo da vam obazbedimo morsku obalu. Oni koji prete ne menjaju dlaku"Crna ruka" preti da će da likvidira Vuka Draškovića. To je dokaz da narodna izreka da Vuk dlaku menja u Srbiji više nije tačna. Dlaku ne menjaju oni koji na drugačije mišljenje, nekome prete smrću.
 
   
Strane: 1 23 4

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272