Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Satira

Ukupno: 65, strana 4 od 4

U celoj Srbiji smeće se baca kroz prozor

 

 

 

Kultura uvek zahteva nove ljude, da se ne bi pokvarilaSmenjeni su čelnici ustanova kulture u Beogradu. Doći će neki novi. Srećom, i novi će biti smenjeni jednog dana jer ustanove kulture to mora i da ostanu. Jubilarne nagradeProsvetari će dobiti jubilarne nagrade. Jubilarni dogovor za dobijanje jubilarnih nagrada. Srbija je zemlja jubileja. Bolji život se reprizira, ali na televizijiNe moraju privrednici da se plaše da ćemo doživeti scenario iz devedesetih. Evo na RTS-u se ponovo reprizira "Bolji život". Mada ne mogu da se setim da li to beše serija iz devedesetih. Srbi možda nisu sa severa, ali na sever hoćeSrbi sa Kosova žele da se odsele u Sibir. Mogu da odu tamo, pa ako je njima lepo, mogu i nas da pozovu. Ima neke sličnosti: Siberia ili Sibir i Srbija i Srbi. Bacanje smeća kroz prozor je nacionalni sportUžičani bacaju smeće kroz prozor. To što je u vašem kraju neko bacio smeće kroz prozor ne znači da je Užičanin, ili da Užičani mogu tako daleko da dobace. Znači da su bacači samo pravilno raspoređeni. Ceca je poznata po raznim veštinamaPoznata pevačica postaće poznata još po nečemu: Lepo krije narukvicu koju nisi na članku noge. Još lepše krije imovinu muža. Gve više volite da plaćate račune?Opet je ona narodna izreka na delu: "Ko ne plati na ćupriji, platiće na mostu". Ko ima stanara, a ne prijavi ga, neće plaćati porez. Ko ne prijavi, a uhvate ga da ima stanara, platiće kaznu.
 
   

U LICE CENZURI

 

 

 

Za samo nekoliko dana, privremeno su onesposobljeni blog „Druga strana“ i portal „Teleprompter“, a obrisan je ceo blog Dragana Todorovića na portalu „Blica“ nakon što je Todorović preneo tekst u kome se navode razlozi za ostavku Aleksandra Vučića. Prinuđeni smo da pretpostavimo da će sličnih primera cenzure biti i ubuduće. U nedostatku snažne parlamentarne opozicije, uz mali broj štampanih i elektronskih medija koji kritikuju vlast, vlada Aleksandra Vučića i njeni pomagači napadaju kritičku misao na internetu, gušeći slobodu izražavanja. Suočena s neugodnim pitanjima i činjenicama koje joj ne idu naruku, vlast pribegava sili, čime dokazuje da nema argumente kojima bi odbranila svoje postupke. Zahtevamo da vlast odmah prestane da napada slobodu izražavanja, da prestane da ometa rad kritički opredeljenih internet stranica, te da počne da odgovara na pitanja koja joj javnost sa neospornim pravom postavlja. Zahtevamo da vlast poštuje i sva ostala prava i slobode, kao i vladavinu prava. Zahtevamo da se odmah objave imena stradalih u poplavama. Zahtevamo transparentno raspolaganje doniranim novcem. Zahtevamo da moralno, prekršajno i krivično odgovaraju svi predstavnici vlasti, bez obzira na to na kom se nivou nalaze, za svaki život koji je mogao biti spasen da oni nisu bili nemarni, nesposobni i neodgovorni, i za svu uništenu imovinu koja je mogla biti zaštićena da su oni reagovali adekvatno. Zahtevamo kraj cenzure i početak odgovornosti. Blogovi i stranice: 2389 Akuzativ Aleksandar Šurbatović Alжirska pisma Ana Milanović Angelina Radulović – Piskaralo Anita Mitić Biljana – Samokazem Bob Lebowski (Slobodan Vladuša) Boban Stojanović Constrictoria Boa cult – B92 blog DJ Ivica Dokona popadija Đorđe Bojović Edis Đerlek FCBK Just Bloggin’Kompjuter bibliotekaKontrapress Luka Božović Marko Marjanović – Pošteno mu sudite pa da ga streljamo Milica Čalija – blog Milja Lukić Miloš Sečujski – B92 blog Nemam ime, imam komentar Nenad Duda Petrović Nešto sasvim neizvesno Nikola Ćupas – blog Novi Sad 2020 Novosadsko ubrojčavanje Ostavite Teslu na miru Panonska ludost Parunova reč Pavle Ćosić Pećko pivo Prešlicavanje Raša Karapandža Sajber Vanderlast Sara Radojković Savesna Sistem i lom Staša Koprivica – 100 lisica Vazda nešto VladanBa’s Blog Vladan Slavković – Kraljevo online Veličković::Blog Velimir Mladenović – B92 blog Žene sa Interneta Građanke i građani: Nikola Adžić Stefan Aleksić Ana Belotti Ljiljana Bukvić Bojan Cvejić Robert Čoban Snežana Čongradin Vesna Đukanović Ratko Femić Višnja Filipović Jovana Gligorijević Jelena Jovanović Aleksandar Kokotović Lav Kozakijević Sofija Mandić Radmilo Marković Vladimir Marović Maja Mićić Lazar Milovanović Peđa Mitrović Sandra Popović Tatjana Radunović Aleksandra Sokolović Zorica Šćepanović Stefan Šparavalo Katarina Tadić Nikola Tomić Đorđe Trikoš Maja Vasić Nikolić Marko Vidojković Ivan Vlajić Maja Vrtarić Sanja Zrnić
 
   

Upotrebite Fejsbuk da ostanete bez kupaćeg kostima i prijatelja

 

 

 

FEJSBUK, KUPAĆI KOSTIMI I PRIJATELJINe kačite slike u kupaćem na „Fejsbuk“ ako tražite prijatelje. Posle će vam biti kriv đavo kada ostanete i beć kupaćeg i prijatelja. POBEDE SPORTISTA MENJAJU STATUS SRBIJEAna Ivanović je ponovo pobedila na Baliju, pa su joj domaćini obećali na poklon ostrvo. Srbija tako ima šanse da zahvaljujući uspesima sportista postane prva zemlja na svetu koja nema more, ali ima ostrva. ZAPOSLENI I NEZAPOSLENI NA BOLOVANJUSvakog dana na bolovanju više od 100. 000 zaposlenih. Oni koji su nezaposleni i na birou jedino ne zavide zaposlenima koji su na bolovanju. GOLA UKRAJINKA NE UZBUĐUJE VATIKANPogledajte: Ukrajinka uhapšena jer je gola protestovala u Vatikanu. Ovo je totalni promašaj. Protest dečaka bi bio delotvorniji. KORIDORI OD 10 PA NAVIŠETadić danas obilazi Koridor 11. Kako napreduju radovi na koridorima upućuju na to da će ih Predsednik samo obilaziti, jer da su završeni on bi se njima vozio. Komentari su nastali na vesti objavljene u Blicu, internet izdanje.
 
   

Vlasnik jahte, ako je rodoljub uvek brine što narod nema para ni za čamac

 

 

 

EKONOMIJACvetković nas je zadužio 5,7 milijardi evra. Zaduživao se kao da će neko drugi da vraća dug, pa ga zato treba ponovo izabrati na isto mesto i u sledećem mandatu. PARLAMENTParlament od sutra u redovnom jesenjem zasedanju. Napolju je lišće počelo da žuti, ali poslanici naivni i zeleni kao da je tek proleće. PSIHOLOJASredina utiče na naše psihičko zdravlje. Eto, uvek kada plovim na svojoj jahti ja se psihički loše osećam jer brinem što naš čovek nema ni za čamac, reče srpski tajkun. INOSTRANSTVONajviše koristi od podizanja granice za uvoz robe bez carine na 70 evra, imaće građani koji žive u pograničnim predelima. Naši ljudi su srećni jer čak tri do četiri puta mogu da pređu granicu od prosečne plate. Mogu čak i da se vrate u zemlju. GRADONAČELNIKGradonačelnik jagodine Dragan Marković Palma kada mu uzmanjka u lokalnoj kasi, zatraži od premijera Cvetkovića. Ako ne bude mogao da vrati dug u parama moći će u majmunima, žirafama. . . EKONOMIJAŠećer je sladak ili gorak. Zavisi od ugla gledanja. Za Kostićevu MK grupu šećer je sladak jer kupuje grčke šećerane. Za Grke je gorak, jer šećerane prodaju. ZOIN MIHAILO.
 
   

Vukajlija vam pomaže da lakše podnesete to što nemate krov nad glavom

 

 

 

Loše planiranjeDanas sam na Vukajliji pročitao:LINK. Šta je život?Kada sam kliknuo na definiciju ŠTA JE ŽIVOT, dobio sam vrlo optimističnu poruku:Možda zato što više nema života.
 
   
Strane: 1 2 3 4

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272