Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Android

Ukupno: 155, strana 5 od 8

Cymera - Android aplikacija za danas

 

 

 

CymeraGOOGLE PLAY ZA PREUZIMANJE APLIKACIJE. Jedna od najboljih android aplikacija za rad sa fotografijama. Cymera u akcijiSnimili smo 4 fotografije, a onda od njih kreirali:
 
   

E-trgovina 2013 - prvi dan

 

 

 

E-TRGOVINA 2013: Prvi dan 24. April - program konferencije PROGRAM KONFERENCIJE 24. 04. 2013 - sala 1: 12:00 Otvaranje Konferencije Online biznis u regiji - šta smo naučili - case: donesi. com Vladan Zirojević co-founder & CTO, Donesi. com Q&A na temu globalnog online biznisa iz Srbije Vladimir Prelovac, Prelovac Media Personalized recommendation engine - improve your conversion! Paulina Adamska, International Business Development Manager at Gemius Šta kupci traže na e-prodavnicama u Srbiji Mirjana Popović, shopmania. rs 13:30 Pauza 15:00 E-servisi uprave carine u funkciji pojednostavljenja carinskih procedura i olakšavanja spoljne trgovine Predrag Arsić, Tatjana Popadić, Uprava carine Prihvat platnih kartica u Srbiji – iskustva iz prakse Đorđe Šašković, direktor prodaje, eMS (član Asseco SEE) Panel diskusija na temu "Zakonska regulativa u oblasti e-trgovine, šta je promenjeno i koje nas izmene zakona još očekuju u narednom periodu i problemi e-trgovaca u svakodnevnom poslovanju" Moderator panela: Slobodan Marković Učestvuju: Nebojša Vasiljević, Pomoćnik ministra spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Žarko Ptiček IT pravnik, Jasna Matić savetnik ministra finansija, Neda Jerković ekonomski savetnik, Predrag Arsić Uprava Carine, predstavnik nonstopshop. rs 16:15 Pauza 16:35 Gartner: E-trgovina u eri postmodernističke informatike Petar Kočović - Country manager,Gartner Adriatic Serbia Struktura tržišta e-trgovine u Srbiji i šanse za pokretanje poslovanja Olga Maksimović, izvršni direktor Limundo d. o. o Workshop: Implementacija sistema naplate platnim karticama Predmet radionice su najčešća pitanja i nedoumice sa kojima se trgovci u poslovanju preko interneta susreću. Probaćemo da odgovorimo na što više Vaših pitanja kroz nekoliko tematskih oblasti kao što su obaveze usaglašavanja sa zakonskom regulativom i regulativom kartičarskih organizacija, cena usluge u poređenju sa uslugama inostranih provajdera plaćanja, tehnički aspekt implementacije itd. Aleksandar Birovljev Banca Intesa Beograd, Branislav Popović eMS (član Asseco SEE) 17:50 Pauza 18:10 Kako sam za 18 meseci izgradio i prodao startap za šestocifren iznos Rade Joksimović,Earn Coupon d. o. o. Workshop: Najčešće greške kod vođenja naloga na društvenim mrežama (community managementa) Koje su to greške koje se vrlo često ponavljaju, a lako ih je izbeći? Ponedeljak, petak, mačke i bebe – zašto ovim ne treba da se bavite na društvenim mrežama (osim ako ne prodajete kalendare, hranu za ljubimce ili bebi opremu). Primeri pozitivne prakse iz regiona i sveta, jer se uči od onih koji svoj posao rade kako valja. Sandra Kravitz Simonović, Marketing agency Šnajderaj Uporedna analiza WooCommerce i Prestashop ecommerce rešenja u poslovnoj primeni Vladeta Radovanović Presta EcommerceE-TRGOVINA.
 
   

Euro 2012 Android aplikacije

 

 

 

Euro 2012 android aplikacijaUkoliko pratiš Euro 2012 i bodriš jednu ili više ekipa, onda ne smeš da propustiš neki od ovih modernih navijačkih rekvizita za tvoj pametni telefon. Upoznaj zvaničnu Euro 2012 aplikaciju i zvanični Live Wallpaper, a ostale aplikacije na temu Euro 2012 prvenstva potraži u Google Play prodavnici.  Preuzimanje aplikacijePrati rezultate uživo, čitaj vesti, gledaj slike koje se dodaju svakog minuta i pogledaj kratke video priloge koji se ažuriraju nekoliko puta u toku dana. Sve vest i informacije dostupne su od UEFA tima, a što je još bolje - uvek si u toku sa njima bez obzira na to da li si kod kuće ili u pokretu. Aplikacija je besplatna, trenutno ocenjena sa 4. 1 i može se preuzeti OVDE. MONDO. Ekrani aplikacijeThe official UEFA EURO 2012 app gives you access to the final tournament of the 14th UEFA European Football Championship. It will be held in Poland and Ukraine from 8 June to 1 July 2012. Get the best:• live results• free customised alerts• video highlights from midnight after the end of the match (against payment)• news• photos• standingsVerzija koja danas može da se preuzme je od 10. juna 2012.
 
   

Evernote - Android aplikacija za danas

 

 

 

Evernote za AndroidNapravite zabelešku bez obrzira koji uređaj imate i ma gde se nalazili. GOOGLE PLAY ZA PREUZIMANJE EVERNOTE. Evernote ili ZabeleškeEvernote je besplatna aplikacija koja vam pomaže da ništa ne zaboravite. Uskoro mnogo novih infomacija.
 
   

Facebook Messenger za Android za brzo slanje i primanje poruka.

 

 

 

Facebook Messenger za AndroidFacebook Messenger — najbrži način da pošaljete poruku. Facebook Messenger je najbrži način da pošaljete mobilnu poruku prijateljima. Možete da šaljete i primate poruke bilo gde vam se prijatelji nalazili u svetu. Messenger je na raspolaganju za iPhone, Android, i Blackberry. Messenger vam omogućava: • Trenutno pošaljete poruke prijateljima koji koriste Messenger• Čatujete sa prijateljima koji su na Facebooku. • Dodate porukama lokaciju i fotografije• Pristupite primljenim i poslatim porukama na Messengeru i Facebooku• Kreirate grupu za konverzaciju planirajući zajednično provođenje vremena• Dodate prijatelje za razgovor u grupi. PREUZMITE MESSENGER SA GOOGLE PLAY. PRETPLATITE SE VEĆ DANAS PO SUPER CENIOd danas već možete da preuzmete i kod koji ćete koristiti uz knjigu o Androidu 4. ANDROID 4 RAZBOJ APLIKACIJA.
 
   

Facebook za Android aplikacija koja vam možda treba

 

 

 

Facebook za AndroidTrenutno je najtraženija aplikacija na Google Play. Aplikacija je već ocenjena preko 3 miliona puta:FACEBOOK ZA ANDROID NA GOOGLE PLAY.
 
   

Fast Burst Camera Lite android aplikacija koja vam možda treba

 

 

 

Fast Burst Camera LiteNajbrža aplikacija za Android. Čak ni najnoviji iPhone ne može da fotografiše ovako brzo. Fast Burst Camera može da snimi do  30 fotografija u sekundi. Držite dugme za okidanje da biste snimili fotografije u nizu, ili tapnite ga da biste brzo snimili fotografiju. Puna verzija podržava : blic, fokus i zum. Odlična je snimanje sportista, dece, kućnih ljubimaca, svečanosti, itd. Nekoliko primeraGde preuzeti aplikaciju?GOOGLE PLAYAPPBRAIN
 
   

Fusillo je višefonkcionalna polica za knjige i za biciklo i za pršutu

 

 

 

Polica za knjige i ostaloFusillo nije samo jednostavna polica. Ona je više od police. Evo šta je sve. Uzmeš knjigu, a ostaviš neki deo odeće. Ako mogu knjige, može i biciklo. Ručne izrade. Iz Italije, dizajnirana od andViceVersa. Za manje i više knjiga. Da biste privukli nekoga da čita, možete da okačite i malo pršute, luka ili. . . . . ŠTA VIŠE DA OČEKUJETE OD JEDNE POLICE?
 
   

Google Currents je ažuriran, promena logoa i druge promene

 

 

 

Google AktuelnostiRanije:Novi logo:Šta je novo?* Korisnički interfejs u skladu sa standardima Androida* Linija za navigaciju - nevidljiva po standardu, dodir za prikazivanje* Library/trending toggle - moved to navigation bar* Poboljšanje performansi* Otklonjenje greškeLINK ZA AŽURIRANJEPrva greškaNakon prikaza sadržaja, fotografija ne može da se uveća već sistem krahira.
 
   

Google Earth Android aplikacija za danas

 

 

 

Google Earth0Istražite Zemlju 3D, dodirom prsta na svom mobilnom uređaju, a od danas i na tabletu. Otkrijte daleke kraje planete ili mesto na kom ste proveli svoje detinjstvo. Posetite Rim u kom ste bili na medenom mesecu. Integrisan je Google Maps Street View, pa ćete se kretati ulicama mesta koja vas interesuju. Pariz je bliži nego što ste mislili. Vanzemaljcima je Zemlja mala, ali nama je sve što imamo. Jednim prstom možete pomerati planetu. Sa dva prsta možete da rotirate, uvećavate. . . . GOOGLE PLAY ZA PREUZIMANJE.
 
   

Google je startovao oficijelni Android blog i Google Wallet

 

 

 

Google blog za AndroidANDROID BLOGUpotreba Google Wallet za plaćanje karticamaGoogle Novčanik je aplikacija koja mobilni telefon ili tablet pretvara u novčanik. KOMPLETAN ČLANAK.
 
   

Google Keep - Android aplikacija za danas

 

 

 

Google KeepHvatajte zabeleške ma gde se nalazili. Napravite spisak, snimite glasovnu poruku, ili zabeležite fotografiju. Obojte zabelešku da biste je prepoznali. Snimite glasovnu zabelešku, ako ne želite da pišete. Sve vam je pred očima, pa možete lako da nastavite da radite i razrađujete ono što ste zapisali. GOOGLE PLAY ZA PREUZIMANJE ANDROID APLIKACIJE. Napomena: Aplikacija je na raspolaganju i za desktop i mobilne uređaje. GOGLE KEEP
 
   

Google Maps za Android je ažuriran

 

 

 

Google Maps za AndroidŠtampane mape možemo da odložimo. GOOGLE PLAY ZA PREUZIMANJE. Osnovno o Google MapsGoogle Maps je Googleova tehnologija besplatnih digitalnih mrežnih karata, koje čine osnovu mnogih servisa i usluga, od pregledavanja satelitskih snimaka, planiranja trase putovanja (plana kretanja), lokatora traženih mjesta, itd. Dopušta jednostavnu implementaciju na različite web stranice, kombiniranje sa drugim aplikacijama, razvoj dodataka i prilagođavanje specifičnim potrebama. Zasnovana na istoj tehnologiji postoji i kao zasebna aplikacija namijenjena instaliranju i korištenju na pojedinim osobnim računalima sa vezom na internet, Google Earth, virtualni globus. VIKIPEDIA. Google Maps na Twitteru@googlemapsGoogle Maps vozilo na ulici@ourensanApple Map protiv Google MapsVince Lee ‏@VCFL Apple Map vs Google Maps http://instagr. am/p/Py4tCqp3jC/
 
   

Google+ verizija 2.6 za Android je na raspolaganju za preuzimanje

 

 

 

Google+ v2. 6 za AndroidGOOGLE+ za Android. Share and keep up with people no matter where you are. FEATURES:- Turn on Instant Upload to sync photos from your phone to a private Google+ album- Video chat with up to 9 friends with mobile Hangouts in Messenger- Chat with a friend or all your friends at once with Messenger- Check out the What’s Hot stream to see trending topics- View the Nearby stream to see what people near your location are sayingLATEST UPDATE:- Upload videos from your phone- Hashtag support- Upload 250 photos to a post
 
   

Gugl unos rukopisom - android aplikacija za danas

 

 

 

Gugl unos rukopisomAplikacija radi trenutno na 82 jezika. Mogu da se pišu štampana slova, tekst u kurzivu. Može da se koristi digitalna olovka ili ne. Najbitnije je da je aplikacija podržana na svim android urežajima koji koriste Android 4. 0. 3 i novije verzije, što je u poslednje vreme veoma retko. PREUZMITE APLIKACIJU.
 
   

iHOME linija Android opreme i sajt Mobil MEGA

 

 

 

iHome linija Android opremeMeđu dodatnom opremom koja je predstavljena na iHome zvaničnoj prezentaciji može se videti iC50 – Alarm Clock Radio Dock po ceni od $59. 99, dock za punjenje za Android tablet računare po ceni od $39. 99 a tu su i smart telefoni koji se isporučuju sa zvučnicima. iHome Bluetooth proizvodi kompatibilni su sa Android uređajima, ali su brendirani kao istinska Android dodatna oprema. MOBIL MEGA. iHome sajtiHome.
 
   

Infografika - Koliko se koriste android mobilni telefoni

 

 

 

Ko i koliko koristi Android mobilni telefonMASHABLE
 
   

Infografika - Koliko se koriste android mobilni uređaji

 

 

 

AndroidLINK.
 
   

Infografika dana - Mobilne aplikacije na globalnom nivou

 

 

 

Mobilne aplikacije LINK.
 
   

Infografika dana o Evernout

 

 

 

EvernoutEVERNOUT. Hvatanje zabeleški bilo gde i sa bilo kod uređaja i njihovo arhiviranje. Povezivanje svih vrsta kompjutera i telefona koje koristite, omogućavajući vam da nešto što ste zapisali na jednom mestu koristite bilo gde. Podržava: OS X, iOS, Chrome OS, Android, Microsoft Windows, Windows Phone, i WebOS. Oficijelni sajtEVERNOTE
 
   
Strane: 1 2 3 4 56 7 8

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272