Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Botanika

C++ Visual C++ C#

Cloud

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Geografija

Geologija

GOOGLE

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Raspberry PI

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL Server

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – WordPress

Ukupno: 61, strana 3 od 4

Tamo i ovde, WordPress blog, skok sa ivice svemira, Andrea WordPress tema

 

 

 

Tamo i ovdeTAMO I OVDEWordPress tema AndreaAndrea je trenutno na 105 mestu po popularnosti iz WordPressovog direktorijuma tema. Preko 67000 blogova koristi ovu temu. Ukoliko vam odgovara, možete da je preuzmete sa sledeće adrese:WORDPRESS ANDREA.
 
   

Tviter ljudi, WordPress blog koji možda niste posetili

 

 

 

Tviter ljudiTVITER LJUDI. O nama Inicijativa da se pokrene ovakav jedan blog, pokrenuta je od strane desetak korisnika Twittera i ima za potrebu da korisnike ove društvene mreže upozori na opasnosti koje na njoj prete. Želimo otvoreno i iskreno da porazgovaramo o problemima sa kojima smo suočeni u svetu u kome dosta toga može da bude i „onako kako nije“.  Granice su veoma krhke, neuočljive i teško je odvojiti istinu od laži.  Sve što ljudi pišu o sebi online, odražava njihovo mišljenje o sebi samima. U većini slučajeva, nije reč o svesnim lažima, već o subjektivnom tumačenju realnosti, koje se ne preseca sa realnim stanjem stvari. Projekat ne pretenduje da zameni stručnu psihološku pomoć, on je prvenstveno orijentisan na prevenciju – apel prijateljima na mreži, skretanje pažnje na zamke i mamce koji se kriju unutar ovog sveta. Ljudska i prijateljska podrška nas, koji smo pod krovom iste “kuće”,  savet u kritičnom trenutku, pristupačniji su od roditeljske, prijateljske pomoći i podrške. Znaju da budu i presudni. Kompetentni da pišu o zloupotrebama na mreži su svi  korisnici mreže koji su neku neprijatnost doživeli ili joj svedočili.  Od straha, neugodnosti i nepoznatog, možemo se izbaviti samo ako upoznamo ono što ih izaziva i tako se zaštititi.   Zato vas pozivamo da nam pošaljete iskustva i saznanja do kojih ste došli, podelite ono što ste otkrili, što izaziva strah, zahteva opreznost, a drugima može da bude od velike koristi. Naglašavamo da se to pre svega odnosi na manipulacije: emotivne, lažni identiteti, biznis manipulacije i navođenja,  nepristojne ponude i sl. Možete da se javite direktno na stranici bloga, kroz formular “Komentar” (komentari su potpuno anonimni, ukoliko želite, možete da ostavite svoje ime na Tviteru, ali i ne morate), ili putem elektronske pošte: tviterljudi@gmail. com Zahtev da vaš dopis ostane anoniman će biti maksimalno ispoštovan. Tema MatalaTema je jedna od veoma popularnih tema, koju koristi više od 166. 000 blogova, do danas. Startovala je 12. jula 2011. godine. Ukoliko vam se tema svidela možete je primeniti i na svom sajtu. TEMA: MATALA. Počnite od prvog objavljenog tekstaPOČNITE OD POČETKA.
 
   

Uskoro 70 miliona sajtova na WordPress platformi

 

 

 

70. 000. 0005. septembra 2013. u 12:31. Kreativna upotreba WordPress-aWordPress kao Wiki. WordPress kao agregator popularnih vesti. WordPress kao menadžer kontakata. WordPress ka klon Tvitera. WordPress kao forum. WordPress kao agregator vesti. WordPress kao oglasna tabla poslova koji se nude i traže. WordPress kao aukcijski sajt. KOMPLETAN ČLANAK.
 
   

Više od 40 dodataka za WordPress koji će vam možda trebati

 

 

 

Dodaci za WordPressSociableSociable dodataka koji vam pomaže da napisano lako objavljujete.   Twitter, Facebook, StumbleUpon, Google+, and Delicious, as well as Posterous, LinkedIn, Digg, MySpace, Reddit, HackerNews, Tumblr, i još mnogim drugim. Do sada je preuzet više od 1,7 milion puta i jedan je od najpopularnijih dodataka. WordPress Backup to DropboxWordPress Backup to Dropbox sve što napišete može da ima svoju kopiju na drugoj lokaciji. Kompletna kolekcijaWEBDESIGNER DEPOT. Napišite komentar za alat koji koristite.
 
   

WordPress 3.5 ostvarenje kandidat 2 je spremno za preuzimanje i testiranje

 

 

 

WordPress 3. 5 kandidat 2Ukoliko želite da znate šta treba testirati, posetite About stranu ( → About u paleti alata) i proverite listu. WORDPRESS STRANA. Ilustratori na WordPressuAutorka Cheri Lucas je objavila članak o ilustratorima na WordPressu, u okvoru projektaNaNoDrawMo 2012ČLANAK. Iz članka izdvajamo jedan od radova autora koji svoj blog realizuju na WordPress platformi. Blog koji možda niste posetili PETESCULLY.
 
   

WordPress 4.5 je objavljen

 

 

 

WordPress 4. 5 Dizajneri još maštaju kada će doći dan kada će moći da dizajniraju ceo sajt koristeći Customizer. . ali taj dan je blizu. PREUZMITE WORDPRESS 4. 5 Imamo knjigu za vas Ova knjiga služi kao praktični vodič za svakog korisnika koji želi da postane online izdavač, vlasnik web sajta ili web sajt programer. Počevši sa osnovnim funkcijama WordPressa, ova knjiga daće vam dobru osnovu da radite korišćenjem i napredne i složene funkcije. Takođe će vam pomoći da izaberete i instalirate različite teme. VIŠE O KNJIZI
 
   

WordPress blog Berislav Blagojević, pisac i tema Greyzed

 

 

 

Berislav Blagojević, RevolucionarBERISLAV BLAGOJEVICKako izgleda post o prikazu knjige "Revolucionar"?Prvi tekstLINKGreyzed - WordPress temaTHE FORGETema je do sada preuzeta preko 100. 000 puta sa WordPress-a. PREUZMITE TEMU. Pratite pisca na Twitteru
 
   

WordPress blog Božanstvena biologija i tema Dusk to Dawn

 

 

 

Božanstvena biologijaBOŽANSTVENA BIOLOGIJA. Зашто божанствена биологија? Отворио сам овај блог са намером да направим онлајн часове који ће бити сасвим другачији у односу на постојећу школску праксу; не само зато што ће се одвијати путем интернета, већ и зато што би ти „часови“ били нешто између редовне и додатне наставе. Наиме, приказао бих нека егзотична жива бића или процесе који се не могу пронаћи ни у школском програму за основну школу, ни у уџбеницима, како бих дочарао сву лепоту и божанственост биологије. Па, ипак, текстови ће пре свега послужити за утврђивање оних основних појмова рађених током часова. Циљ ми је да утврдимо знање и да популаришемо ову лепу науку. Tema koja je korićena za blog: Dusk to DawnDUSK TO DAWN.
 
   

WordPress blog Internet zanatlija i tema Woothemes

 

 

 

Internet zanatlijaInternet Zanatlija predstavlja blog iz tehnologije gde možete naći članke o raznoraznim aspektima korišćenje kompjutera i Interneta. Naš glavni cilj je da olakšamo rešavanje određenih problema sa kojima se suočavamo tokom rada na kompjuteru, kao i da predstavimo najbolje  besplatne programe i web aplikacije koje postoje na Internetu. Članci su za sada pretežno vezani za Windows operativni sistem, ali očekujte uskoro i članke o drugim operativnim sistemima. INTERNET ZANATLIJAPratite Internet tanatliju na TwitteruWoo ThemesPratite WooThemes na TwitteruVaše mišljenjeOčekujemo vaše komentare, mišljenja, predloge.
 
   

WordPress blog koji možda niste posetili FTW ako volite da mislite drugačije

 

 

 

FTW ili FOR THE WINReč – dve: Ja sam Ivan, a većina vas koji ćete ovo čitati i deliti sa prijateljima, znate me od ranije. Ovaj blog je nastao kao proizvod želje da se o nekim stvarima piše iz drugog ugla i na drugačiji način nego što je to do sada bio slučaj. Na meni je da pokušam da ne izneverim vaše poverenje, a na vama je da mi kažete da li sam u tome uspeo. Hvala na izdvojenom vremenu!Jednostavno - FTW. Ovako danas izgleda prva strana FTW-a. Danas ovako, a sutra. . . . Preroruka za čitanje i razmišljanjeNajpopularnije razmišljanje:BIZNIS LEKCIJA. DANAS ČITATE, A SUTRA DOŽIVITE. Zato nije ni čudo zašto smo tu gde jesmo. Prvo razmišljanje iz oktobra 2011. Nema Slobe, ali nema ni PayPala. Pročitajte.
 
   

WordPress dodaci da vas čitav svet razume

 

 

 

WordPress dodaci za prevođenjeUgradnjom dodatka za prevođenje sadržaja bloga, vaš blog postaje razumljiv na svim svetskim jezicima. Naravno, prevod je loš, manje ili više, ali je prevod. Google Language TranslatorWORDPRESS GOOGLE DODATAK. qTranslateMultilingual PressDISIGNZZZ. 31. maj 2013. u 12:00
 
   

WordPress dodaci koji će posetioce zadržati na vašem blogu - Povezani članci

 

 

 

Povezani članciOno što ste napisali danas može da bude u vezi sa onim što ste napisali ranije. Ako je nekome koristan članak, biće možda i onaj koji je u vezi bilo po temi, ličnostima, događajima. Dodaci za WordPress vam mogu pomoći da zadatke koje ste sebi zadali obavite lakše i elegantnije. Kada je potrebno prikazati članke koji su u vezi sa objavljenim člankom, postoje brojni dodaciTeško je izabrati pravi. Naši favoriti su:1. LinkWithin prikazuje članke koji su u vezi sa objavljenim zajedno sa sličicama ispod. Možete da izaberete 3,4, ili 5 članaka, zajedno sa svetlijom ili tamnijom pozadinom. 2. Outbrain Prikazuje slično kao LinkWithin članke koji su u vezi sa objavljim. Kao dodatak možete da uključite i sponzorisane članke, i od toga zaradite neki dinar. 3. Yet Another Related Post Plugin (YARPP) veoma popularan dodatak sa mogućnošću brojnih podešavanja. 4. upPrev 5. nrelate Ako želite da se srodni članci prikažu ovako:ili u polaroid stilu:Na raspolaganju su i drugi stilovi prikazivanja. Budite naš saradnikAko želite da budete naš saradnik, javite nam se.
 
   

WordPress dodaci koji će vam trebati

 

 

 

WordPress dodaci10. WP Sidebar Login WP Sidebar Login vam omogućava da ubacite ajax login formu bilo gde na vaš sajt. Prijavljivanje se obavlja bez menjanja strane. Download WP Sidebar Login9. Lazy Widget Loader8. Drop Shadow Boxes7. Easy Tweet Embed6. Google Drive for WordPress5. Vimeography4. Gallery Carousel Without JetPack3.  Wordfence Security2. HTML5 jQuery Audio Player1. SlideDeck 2 LiteKOMPLETNA LISTA SA OBJAŠNJENJIMA.
 
   

WordPress i 4 ekomercijalna dodatna modula

 

 

 

4 dodatna modula za WordPressEcwid Shopping CardBesplatan. Softver za novu još bolju korpu. Ecwid nudi performanse i fleksibilnost koja vam je potrebna. ECWIDeShopeShopWP-EcommerceWP-EcommerceWooCommerceWooCommerce
 
   

WordPress i upotreba Ajaxa u dodacima i drugi saveti i vesti

 

 

 

Ajax u WordPress dodacimaAko kreirate dodatke za WordPress, ponekad vam je potrebno da upotrebite i Ajax. SAVET NA WP MAJOR. WordPress 3. 6 Beta 1WordPress 3. 6 Beta 1 is now available! This is software still in development and we really don’t recommend that you run it on a production site — set up a test site just to play with the new version.  To test WordPress 3. 6, try the WordPress Beta Tester plugin (you’ll want “bleeding edge nightlies”). Or you can download the beta here (zip). WORDPRESS TEMA - PINSTAGRAMCapture the magic of Pinterest and maximize your pageviews with a layout users are familiar with My Theme Shop 64 milionaNa internetu je broj sajtova na WordPressu preskočio 64 miliona.
 
   

WordPress lista bestselera i pisaca koji koriste najpoznatiju platformu za kreiranje blogova

 

 

 

Lista bestseleraLISTA WORDPRESS BESTSELERA
 
   

WordPress sajt Ispeci pa reci deci i tema Adventure Journal

 

 

 

WordPress sajt koji možda niste posetili: Ispeci pa reci reciIspeci pa reci deciAutor bloga je Đurđica StojkovićЗовем се Ђурђица Стојковић, учитељица сам у Основној школи у Баноштору. Волим да користим нове идеје и  видим да деца уживају у њима. Рад  је усмерен и на широк  круг људи којима је у циљу да боље разумеју децу и помогну им у годинама одрастања и сазревања. Уређујем блог за учитеље и ученике  Испеци па реци деци и  блог Туристичког удружења Дунавски сокак из Баноштора. djurdjicas7@gmail. comTema koja je korišćenja je Adventure Journal Contexture is dedicated to giving back to the community. The following open-source projects are currently available: Themes Adventure JournalShare your adventures with the world using our gorgeous, tactile new theme. Plugins Page Security by ContextureAdd user management, membership, and security features to your WordPress installation. Create members-only sections or even subscription services – integrated seamlessly with the WordPress admin. Custom Taxonomy ColumnsA simple, but indispensable add-on for advanced site builders. Now, any custom taxonomies will automatically appear in your admin’s list-tables. For anyone working with custom post types and/or custom taxonomies, this can be a huge time-saver. Custom List Table ExampleThis educational plugin is intended to help developers understand the WP_List_Table class and implement it in their own plugins. It contains heavily commented code and many useful resources.
 
   

WordPress statistika, najnovija knjiga za WordPress i STOP GMO primer sajta

 

 

 

WordPressSve je počelo 27. maja 2003. godine. Najnovija knjiga na engleskomLINK. STOP GMO - sajt koji možda niste posetiliLINK
 
   

WordPress teme za muzičare

 

 

 

WordPress za muzičare1. Cherry: Responsive E-Commerce WordPress Theme 2. Viewpoint: Responsive Single Page Portfolio 3. Gap: Responsive and Portfolio Business Theme 4. Incipiens: Responsive Portfolio WordPress Theme 5. Wellfolio: WordPress Perfect Minimalist Portfolio WORDPRESS ZA MUZIČARE.
 
   

WordPress, uskoro na 70 miliona sajtova

 

 

 

70 milionaSTATISTIKAInfografika View the full 2013 WordPress Infographic designed by ElegantThemes. com.
 
   
Strane: 1 2 34

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272