Vesti – Grafika, Dizajn, Štampa

 

Ukupno 432 – Strana 11 od 22

 

201. Kada se lapma udvara lampi - Daniel Loves Objects

Daniel Loves Objects dizajnira malo drugačije lampe, unosi život, mada je svetlost život koji svetli. Da li ste ikada videli lampu koja sedi na stolu? Sigurno niste videli lampu koja se udvara lampi.

 

202. Kada se setite detinjstva - koje vam se slike javljaju - kamen, sunce

Detinjstvo je ono čega se sećamo. Čarobno klopko koje se odmotava, i od koga možemo nekada da ispletemo čarape koje će nas grejati kada ostarimo. Nečega se sećamo jer u albumima fotografija vidimo sebe. Nečega se sećamo jer nam stariji pričaju priče od kojih nam se ponekad diže kosa na glavi. Ako vam je ime Marta, i dizajner ste, vidite senke na ulici na koju biste dodali bisernu ogrlicu.

 

203. Kako bi danas izgledali Šekspir, Marija Antoaneta, Elizabeta I, Henri VIII

Znamo kako je izgledao Henri VIII ili Šekspir.Ali kako bi danas izgledali?The Telegraph je dao svoje verzije slavnih istorijskih ličnosti.

 

204. Kako bi Instagram izgledao na Windowsu 95

 

205. Kako da ilustrujete svoj život - knjiga An Illustrated Life od Denija Gregorija

Kada biste pravili slike iz svog života, to bi uvek bilo interesantno onima koji vas znaju. Danny Gregory je za knjigu pripremio crteže iz privatnih blokova, umetnika, ilustratora i dizajnera. Sve je lepo upakovano u "An Illustrated Life", koja je upravo izašla iz štampe.

 

206. Kako da nacrtate drvo

Drvo može da se posadi. Drvo može da se nacrta. I jedno i drugo pomaže drveću da opstane na Zemlji.

 

207. Kako da napravite svoga ljubimca od guma

Nove gume na novom automobilu je odlična kombinacija. Ali, kada gume više nisu za upotrebu, šta sa njima uraditi?

 

208. Kako da obučete nešto prljavo - malo umetnosti - malo posla - prljavi miš

Mrlja, prljavo, štroka, i još milion odrednica za nešto što nije čisto. U restoranu uvek kada treba da jedete neko jelo rukama, dobijate portiklu koja vas štiti od mrlja. Jer nije lepo da na košolji, sakou, haljini ponesete i mrlje jela. Dizajnteri su malo obradili mrlje, stilizovali i kreirali novogodišnju kolekciju, prljavih košolja.

 

209. Kako da vam bude veselo u kancelariji, ako već ništa ne radite

Ako radite dobro je, ako ne radite, onda u tome morate da nađete i nešto dobro. Možda vam fali da promenite izgled kancelarije.

 

210. Kako je Kordian Lewandosky video Mikelanđela - Igra je gotova

Poljski umetnik Koridian Lewandowsky je stajao pored Mikelanđelove skulpture "La Pieta". Video je nešto drugo.

 

211. Kako rad u državnim organima utiče na izgled čoveka - Barak Obama posle....

Rad može pozitivno i negativno da utiče na čoveka. Pozitivno uvek kada se pored posla koji je drugačiji od dotadašnjeg, usvajaju i nove navike, na primer, sportske aktivnosti. Drugi uticaj je negativan, kada obilje obaveza i nemogućnost da se one reše, menjaju čovekov izgled. Na primer, CNN prikazuje Baraka Obamu kako će da izgleda nakon 4 godine na čelu države. Nakon 4 godine, neko će završiti studije i dobiti decu. Neko će se vratiti sa obilaska sveta ili svoje zemlje na biciklu. Neko će posaditi drvo koje će ga nadvisiti.

 

212. Kako se ne nervirati posle odlaska muškarca u toalet - Japansko rešenje

Šta je ovo, može neko da se pita. Ali pitajte žene šta misle o muškarcima posle njihovog odlaska u toalet. Polazeći od toga jedan japanski dizajner je smislio. Ili dizajnerka, možda?

 

213. Kako se šminkom postiže Photoshop efekat 10, 20, 30, 40, 50 i 60 godina

Od kad je Photoshop stupio na scenu, ono što vidimo nije uvek ono što postoji. Ali, i šminka jednu istu devojku lako može, uz koriščenje svetla, frizure i drugih poznatih rekvizita da lako pretvori u desetogošnju devojčicu, kao i 60-godišnju bakicu.

 

214. Kalendar sa osmehom za svaki dan bilo da je lep ili nije

Kako lep ovaj 13. u mesecu, kako je lap svaki dan zimi. Kako je lep svaki dan, i mami nam osmehe na lice. Vidimo i ostale kako se osmehuju.

 

215. Kalendar za 2009. godinu - sa svim onim što vam je bitno

Podsetnik sa upisanim datumima držite na stolu, ili u kalendaru na internetu, ili u glavi, ili na nekom drugom mestu. Kada nešto treba da uradite, gledate u podsetnik. Ili ako biste imali kalendar KAŽI MI SVE, pogledali biste u njega i ....

 

216. Kalendar za 2009. godinu na majici - dizajn se završava na kraju

Dobili ste ili poslali kalendare koji su na jednoj, šest ili 12 strana. Svaki kalendar je završen, i potrebno je samo ga koristiti.

 

217. Kalendar za 2010. - oživljavanje srpske avijacije - TangoSix2010

Lepe devojke spašavaju. Ako su na kalendaru, onda u svakom mesecu nas čeka drugačiji spas. TangoSixBlog je kreirao kalendar za 2010. godinu.

 

218. Kapriciozne i erotske ilustracije Marion Fayolle, odlične da zaboravite da napolju pada kiša

Ako kiša pada na veliku subotu, vreme je da nam nešto skrene pažnu.Francuski ilustrator Marion Fayolle će nam u tome pomoći.

 

219. Kišibran može da bude za jedno ili dvoje ili na izložbi

Povod je izložba kišobrana u Malom Platou u Čika Ljubinoj ulici. Muzejski i moderni. Stari više od 100 godina. Mašine za proizvodnju kišobrana. Suvi kišobrani na kiši. Da li znate neku radionicu za popravku kušibrana?

 

220. Klupa koja može da uveseljava one koji bi da sednu

Klupa u dvorištu kuće ili parku, na stanici, pored jezera. Ne volimo kada je polomljena, ili kada nije čista.

 

Prethodnih 10 strana

1112 13 14 15 16 17 18 19 20

Sledećih 10 strana