Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Grafika, Dizajn, Štampa

Ukupno: 470, strana 13 od 24

Klupa koja može da uveseljava one koji bi da sednu

 

 

 

Volimo kada je dizajnirana da služi nameni i da uveseljava. Dizajnirana u The Desing Laboratory  pod imenom "Double Up" ima zaista originalan i veseo dizajn. Ovo nije jedino rešenje.  Može da bude još veselije. Link. Slikajte klupu na kojoj ste sedeli, i pošaljite nam sliku.
 
   

Knjige crnih korica ali sadržaja koji su veoma obojeni

 

 

 

Dizajn korica pomaže knjizi ako ona ne izgubi svoje listove, ako joj listovi ne pobegnu, i ne potraže neku drugu knjigu. Jan Rubak je kanadski matematičar i fizičar koji piše o tehnologiji, kreativnosti, kopirajtu i budućnosti budućnosti:  Beowolf:    Koliko je bitan broj 42: Esej o dizajnu: Crno i magla: Kakve poruke možete da pošaljete svom narodu: Hari Poter, pomeri se malo u stranu, The Twilight Saga: The Official Guide: Koja knjiga crnih korica je vaša omiljena?
 
   

Ko je na slici, komišija, da komšija majmun i ostale neobične životinje

 

 

 

Donald Roller Wilson  na svom sajtu prikazuje životinje u komšijskim varijantama: Majmun: Maca:   Slike se prodaju.  
 
   

Kockice, ali bez tačaka

 

 

 

Dizajnet Alante Miraev misli da možete.   Link.
 
   

Koje ste filmove gladali - nove plakati za poznate filmove - zabavna varijanta

 

 

 

Worth1000 je napravio odličan posao sa novim, veselim rešenjima plakata, poznatih filmova. Ko će da obrije redova Rajana? Je li ovo reklama za Žilet? Sa 5 nožića. Ne raditi ništa nije civilizacijska tekovina. Od nerada može samo nerad da se napravi. Kada roboti počnu da rade umesto nas, mi im više nećemo ni trebati. Ipak, zid je tu da bi se srušio.    U ledeno doba nije postojao frižider, pivo se hladilo napolju na "sobnoj" temperaturi. Pogledajte sve kreacije u Photoshopu. LINK. Knjiga za vas: Vujaklija Cena knjige svega 1999. 00 dinara. Link za naručivanje.
 
   

Kolekcija - 75 rešenja za logo firme - PsDeluxe

 

 

 

Više od 75 rešenja za logo firme Nema kašike, ali ne znači da nema supe. Picu vam donosimo, ili ako ste bliže, možemo i da vam dobacimo. Kada nešto snimate, pazite da vas ne pojede pre nego što šklj. . . Sbi primeri. LINK.
 
   

Kolekcija - Više od 70 reklama koje možda niste videli

 

 

 

3 prijatelja i dobićete Nokiu Umesto prasića mogu se koristiti i OVCE. Klađenje ili suši za neupućene  Ako pogodi, dobija školjku, ako ne ide u suši. Draga, šta je naše dete jelo danas? i Pogledajte preko 70 primera reklama. LINK.
 
   

Kolekcija 25 logoa formi koji u sebi sadrže tajne ili skrivene poruke

 

 

 

Amazon od a do z i osmeh Da, na Amazonu ima svega. Od A do Z. Da je srpska kompanija zvao bi se Amašon. pa bi a i š bili spojeni. Strelica, takođe, predstavlja i veliki osmeh. Uvek kada naručite sa Amazona, oni su radosni, ali i vi. FedEx je brz kao strelica na logou   Videli ste ga mnogo puta, ali možda prebrzo. Ako malo usporimo, vidimo strelicu koja označava brzinu, pravac i šta još. . . Austracija između . . . . Šta ima posebno u tome da devojka koja se bavi jogom napravi ovakvu figuru? Samo to što se između ruke, noge i . . . nalazi Australija. Spakovali i P Pretpostavljate da se Pakuy bavi pakovanjem. Nije ni čudo da je paket raspakovan u obliku slova P. Brak je kada su dva R okrenuta ovako   Brak je kada smo okrenuti jedni drugima. Dovoljno slikovito. CELA KOLEKCIJA SA OBJAŠNJENJIMA.  
 
   

Kolekcije - 10 lepih minimalističkih skupova ikona - 13 fotografa koji su promenili svet

 

 

 

10 lepih minimalističkih skupova ikona Ukoliko tragate za ikonama koje na jednostavan način mogu da pokažu šta predstavljaju, pogledajte sledeću kolekciju. LINK. 13 fotografa koji su promenili svet Iako vam je fotografski aparat oko vrata ne znači da ćete snimiti fotografiju u pravom trenutku. Fotografi koji su menjali odnos prema onome što nas okružuje to najbolje znaju. LINK.
 
   

Kolekcije - 5 vuvuzela videa - 10 blogera veb dizanera koje treba pratiti

 

 

 

5 vuvuzela vida Kompletna kolekcija. LINK. Veb dizanjeri koje treba pratiti i Ostale potrežite na LINK. 45 alatki za Twitter Ko to tvituje u mom komšiluku i ostale alatke. LINK.
 
   

Korektivna gimnastika

 

 

 

Centar za korektivnu gimnastiku i fizikalnu terapiju postoji u okviru Samostalne ambulante medicinskog tehničara fizioterapeutskog smera Snežane Milanović od 01. 03. 1998. godine u Beogradu, koja se bavi pružanjem usluga fizikalne terapije sa rehabilitacijom po nalogu lekara. KOREKTIVNA GIMNASTIKA U Centru se sprovode programi vežbi za decu i odrasle za prevenciju i korekciju deformiteta stopala i kičmenog stuba. Ovi deformiteti se najčešće javljaju u školskom uzrastu i moguće ih je korigovati pre završetka rasta, ili ublažiti njihove posledice kasnije. Pružamo Vam sledeće programe vežbi: spušteni svodovi i ravna stopala, X noge, O noge, loše držanje, skolioza, kifoza, lordoza, vežbe za malu decu za jačanje U Centru možete dobiti i filmove sa snimljenim vežbama za korekciju navedenih deformiteta. VEŽBE ZA BEBE Vežbe za bebe pomažu u korekciji deformiteta koji se javljaju u najranijem uzrastu i mogu imati ozbiljne posledice u daljem razvoju. Ciljnim vežbama mogu se uspešno korigovati deformiteti kao što su: trotikolis, kriva stopala (varus i valgus), plitke čašice kukova itd. Pored ovih vežbi, Centar pruža i program vežbi za stimulaciju normalnog i usporenog motornog razvoja: priprema za puzanje, sedenje, ustajanje, hodanje, prohodavanje. Više na adresi:http://www. centarsm. co. yu/ Danas 07. 09. 2007. Alexa rejting sajta je: 912463  
 
   

Kradljivica knjiga na ugaonim policama za knjige - ažurirano

 

 

 

Kada kupite knjigu, onda se sledeća ugaona polica za knjige može nazvati: "Ugaona polica puna knjiga KRADLJIVICA KNJIGA": Gde su knjige? Pa ukradene su. Čekamo novu isporuku i nove lopove, ili pozajmljivače. Pisanje fontom beli izgužvani papir, postaje posebno interesantno:  Uvek ste vi uzimali knjigu u ruke i gledali je, čitali je, posmatrali je. Sada knjiga može da gleda vas: Putovanje se nastavlja. Koju biste knjigu ukrali? Pištolj knjiga Ovakva knjiga nije preporučljiva za pljačkanje. Link. Čovek knjiga Ne smete da ukradete nijednu od knjiga da mu ne biste promenili lični opis. Link. Knjiga za vas: Kradljivica knjiga   Ako knjigu naručite od nas, i iz Beograda ste, naš dečak će vam knjigu doneti na motoru. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Kreativne torbe - samo za vesele devojke - Kawaii

 

 

 

Kawaii za vesele devojke Uskoro će dnevnik, molimo vas da zauzmete mesta. Iako više volim gitaru, nemam ništa protiv klavijatura. Osveženje na putu. Kawaii vesele torbe. Kako su danas fini momci.
 
   

Krevet u atomskoj bombi je odličan za rehabilitaciju

 

 

 

Umetnik Paul Frayer svoj rad zove Rehabilitacija. Atomska bomba od drveta. Ekološka. I unutrašnjost: Za jednu tanju osobu. REHABILITACIJA PIJANOG POLITIČARA Šta može da vam ponudi PIJANI POLITIČAR, ako njega izaberete na izborima, nego da će nakon izbora odmah otići na rehabilitaciju na kliniku BETI FORD. Ova i još mnogo karikatura na sajtu Cartoonstock. Rehabilitacija umetnošću na blogu Life-After-Baby: Naš odnos prema životinjama može da ih rehabilituje. Neki naši prijatelji su vegetarijanci, što možete da nosite na majicama kao amblem:   Proleće je rehabilitovana zima.
 
   

Krugovi na poljima sa kojima vanzemaljci ne žele ništa da imaju

 

 

 

Crtanje po poljima kao žal za svojom planetom Što si savršeniji, objekat je precizniji. Vi posejete, a mi crtamo. Kada mi nacrtamo, pokosimo, vi možete da se šetate po našem delu. Ovo je brod u kom smo došli na Zemlju. Kada vi dođete kod nas možete da crtate koliko vam drago. Pročitajte kompletnu priču na SocyBerty.
 
   

Kuća na vodi - Poplava na ostrvu

 

 

 

Kuća na vodi Podignuta je u Grčkoj. Kada gosti dolaze. uvek dolaze čamcem. Link. Poplava na ostrvu Atina -- Jedan poginuli, na stotine uništenih kuća, puteva i oranica, bilans je poplava koje su pogodile grčko ostrvo Evija, na kome je proglašeno i vanredno stanje, kako javlja B92 Link. Knjiga posle poplava - Arhitektura u XX veku Link ka knjizi.
 
   

Kuća od konzervi - Zamak u Pirinejima

 

 

 

Japanska kuća čaja od konzervi Link ka ostalim kontrukcijama. Knjiga posle posla - Zamak u Pirinejima Najnoviji roman Justejna Gordera Zamak u Pirinejima sačinjen je od elektronskih pisama koje razmenjuju Stejn i Sulrun posle sudbonosnog susreta u hotelu. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

kuler - Interesantan birač boja od Adobe

 

 

 

Birači boja, takozvani color pickeri, služe za pomoć u biranju šema boja za bilo šta što želite da dizajnirate. Ako vas nikada nisu interesovali birači boja, to može da znači ili da ste veoma dobri u dizajniranju sosptvenih boja, ili da ste veoma loši. Šalim se naravno. U svkaom slučaju, ovde ćemo vam prikazati jedan interesantan birač boja koji se zove kuler i koji nam dolaze iz Adobe Labsa. kuler je Flash zasnovani program koji ima vrlo dopadljiv interfejs. Za kreiranje šema boja dobićete mnogo pomoći: postoje analogni, monohromatski, trijadni, komplementarni, složeni, i proizvoljni režimi biranja boja, od kojih mi većina nije poznata ali koji su zabavni za eksperimentisanje. Mežutim, kuler ima i svoj socijalni aspekt kojim ne mogu da se podiče drugi color pickeri. Ako kreirate svoj nalog i ulogujete se vi možete da snimite i podelite vaše šeme boja sa drugim korisnicima, a možete i da rangirate šeme boja koje su drugi kreirali. Mada nisam preterani ljubitelj Flash interfejsa, kuler je stvarno zabavan za korišćenje i veoma koristan ako vam treba malo inspiracije. web adresa: http://kuler. adobe. com/
 
   

Kupanje - Linnea Strid briše brojeve - Kupanje mog oca - Kako se kupaju ispod Gazele

 

 

 

Kako izbrisati brojeve Link. Ova voda sigurno nije dobra za piće, ali za brisanje brojeva je super. Kupanje moga oca Kupanja oca glavnog junaka su neobičan lajtmotiv romana, parodija porodičnih odnosa – koja se može protumačiti kao simbolično skidanje „prljavštine prošlog vremena“ i dolazak „novog i svežeg vremena“ . Link ka knjizi i korpi za naručivanje. Kupanje ispod Gazele Znate li da njegovi stanovnici žive bez vode, struje i kanalizacije? Kada se kupaju odakle voda dolazi i da li uvek prođe ispred naše kuće, pored naših nogu? Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Kupite QuarkXPress 7 i dobijte QuarkXPress 8 besplatno!

 

 

 

Inspirisan stremljenjem dizajnera ka savršenstvu, QuarkXPress® 8 izlazi u susret kreativnom i profesionalnom radnom toku. Radite brže i dizajnirate sa manje klikova sa mišem koristeći moderan, intuitivan interfejs QuarkXPress-a 8. Kreirajte izvanredne tekstualne efekte i dobijte tipografske rezultate kakve ste oduvek želeli. Nadgradite vaše znanje - delite vaš sadržaj kroz više medija pomoću ugrađenih Web i Flash alata. Nije potrebno ništa dodatno da kupite niti da kodirate! Ponuda u ograničenom vremenskom trajanju Kupite QuarkXPress 7 – i dobićete besplatno QuarkXPress 8!
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272