Vesti – Grafika, Dizajn, Štampa

 

Ukupno 432 – Strana 2 od 22

 

21. Adobe Photoshop Lightroom 1.0 krenuo u prodaju

Adobe Photoshop Lightroom 1.0 krenuo u prodaju

 

22. Adobe: 10 godina i svi naši programi će biti onlajn

Adobe-ov CEO Bruce Chizen kaže da će za deset godina, kompanija ponuditi sve svoje aplikacije u onlajn verziji. Njegova izjava je došla u vreme kada vidimo da sve više i više kompanija nudi onlajn aplikacije kao alternativu za desktop proizvode.

 

23. Ako je brada simbol muškosti - da li i žene mogu da je nose - kao kreaciju

Brada ne mora samo da raste na licu muškarca, može da bude veoma interesantna kao kreacija, napravljena ručno, i na licu žene. Da li razmišljate o tome kakvu ćete bradu sebi kreirati za Novu godinu?

 

24. Ako ste ljubitelj biciklističkog osvajanja sveta - Scarab je mali, brz i odličan

Bicikl sa tri ili četiri točka nije samo za one koji ne znaju da ga voze, već i za one koji vole novi dizajn, novi proizvod. Polako možete sa dva točka da pređete na više, na novom Scarab biciklu.

 

25. Ako ste nešto uradili u životu predstavite se na Portfoliopen-u

Kreirajte svoj portfolio na internetu. Nije vam potrebno znanje ni HTML-a, ni programiranja. I primer našeg Zvonka Aleksića.

 

26. Ana Ivanović - Kako pobediti Rolex, Yonex, Regio, Adidas

Ana Ivanović pobeđuje na terenima reklama velike svetske proizvošače. Želimo joj da tako bude uspešna i na teniskim terenima.

 

27. ArtTech 2007 – nagradni konkurs

U nagradnom konkusu ArtTech festivala pravo učestvovanja imaju svi autori čiji radovi ispunjavaju uslove navedene u ovom članku.

 

28. Barak Obama u očima ilustratora

Interesantno je kako se umetnici u svetu odnose prema političarima. Ovde ne mislimo na karikaturiste, nego na ilustratore.

 

29. Barijere i kako ih izbrisati - Evropa bez barijera - Facebook i Bliski Istok

Evropa bez barijera. Češka, Prag i promocija novog logoa "Evropa bez barijera". Naravno kada se umeša policija, taj logo postaje malo smešan. Izgleda da oni koji prave barijere, najviše vole da pričaju o njihovom uklanjanju. Ali na umetničkom zidu su potrebne granice, inaće će sve da se sa zida rasprši po sobi.

 

30. Beogradski dizajner pobedio u Hrvatskoj - trešnja u oku

Jovan Tarbuk, grafički dizajner iz Beograda, dobitnik je nagrade za najbolji pozorišni plakat na 2. Bijenalu kazališnog plakata u Varaždinu.Sajt koji možda niste posetili - Jovan Tarbuk - Pozorišni plakat.

 

31. Besplatne desktop pozadine za april 2013. godine Smashing magazina

April je počeo, ma koliko se mi tome opirali.Dizajneri oko Smashing magazina su nas ponovo obradovali besplatnim destop pozadinama za april.Sa i bez kalendara.U svim formatima.

 

32. Besplatne desktop pozadine za februar 2013 godine Smashing magazina

Počeo je februar, pa bi valjalo i pozadinu na desktopu vašeg računara zamenite novim.Dizajnteri oko Smashing magazina imaju svoje predloge.Pozadine sa i bez kalendara.

 

33. Besplatne desktop pozadine za jun 2013. godine Smashing magazina

Počeo je novi mesec, pa će neki od vas požeteli da promene desktop pozadine na svom računaru.Smashing magazin, i dizajneri vam poklanjaju desktop pozadine za jun u svim formatima, sa i bez kalendara.

 

34. Besplatne desktop pozadine za mart 2013. godine Smashing magazina

Svakoga meseca dizajneri oko Smashing magazina na omogućavaju da promenimo pozadinu na svom računaru.Sa kalendarom, ili bez.Od Belgije, preko Švedske, do....

 

35. Besplatni 3D fontovi koji će vam možda trebati

3D fotnovi. Besplatni. PEZ font za, na primer, dečije knjige. Sajt koji možda skoro niste posetili: Design You Trust. 

 

36. Besplatni vektorski radovi iz Vecteezy-ja

Tražite vektorsku grafiku koju ćete upotrebiti za određeni projekat? Vecteezy je potpuno novo skladište vektorskih radova koji su licencirani pod Creative Commons licencom i spremni za pretraživanje, preuzimanje i otvaranje u Adobe Illustratoru.

 

37. Broj dana - Dizajn 25 magazina - 25 urbanih legendi - Facebook 25 stvari koje nismo znali

Današnji broj je broj 25. Kako izgleda dizajn 25 magazina na Internetu? 25 urbanih legendi. Facebook: 25 stvari koje nismo znali o vama. Klub 25 za privatne žurke. Knjiga posle posla - Princ brojeva. Kako možete da napišete 25?

 

38. Budite kreativni - zaštitite se i druge oko vas

Kreativna reklama, i kako da privučete nekoga ko bezglavo ide kroz život da malo razmisli. Ako se ne štite sada, posle i ne morate.

 

39. Budućnost su leteći automobili - odnosi sa vanzemaljcima - Putovanje kroz vreme i .....

Kada gledamo u budućnost, šta vidimo? Leteći automobil? Putovanje kroz vreme? Implante u mozgu, ili u nekom drugom delu tela?  

 

40. Budućnost: Mi smo daleka budućnost onih koji su maštali 1943. godine

Kao mali smo zamišljali sebe kako letimo na Mesec, i dalje u svemir. Makar sam sebe video u toj uzbudljivoj avanturi. Da idemo na izlet oko Zemlje i iz svemira posmatramo šta se radi u našem ili nečijem dvorištu. Podsticali su nas oni koji su bili vizionari. Oni koji su svoje radove objavljivali po naučnim časopisima, kao što su Popular Mechanics, Modern Mechanics, Popular Electronics, Popular Science, The World of the Future...

 

1 23 4 5 6 7 8 9 10

Sledećih 10 strana