Vesti – Grafika, Dizajn, Štampa

 

Ukupno 432 – Strana 3 od 22

 

41. Burma u obliku vaše poruke voljenom

Onom koga volite neprekidno rečima, delima, stvarima saopštavate šta osećate. Kada za nekoga kupite burmu, onda je to poruka samo po sebi. Ali, nisu sve burme iste.

 

42. City Creator - Kreirajte virtuelne gradove

Izaberite grad iz selekcije na desnoj strani i kliknite na odgovarajuće build dugme da biste počeli da stvarate vaš grad.

 

43. Čizme, čizmice, gumene i one druge - na nogama i knjigama

Čizmice gumene su veoma dodar element na koricama knjiga. Nekoliko dizajnera ih je iskoristilo da svojim koricama da poseban šmek. Knjiga posle izuvanja čizmica - Šotova originalna svaštara.

 

44. ComicBrush - nova online alatka

ComicBrush je nova online alatka kojom mi, obični, netalentovani ljudi možemo praviti stripove ili crtane filmove brzo i lako.

 

45. Corel Painter X - pravi alat za umetnike

Novi Corel® Painter™ X je veoma moćan program za ilustrovanje i upotrebu prirodnih tehnika slikanja. Ovaj program poseduje jedinstveni set digitalnih četkica, umetničkih materijala i tekstura koje odslikavaju izgled i osećaj njihovih tradicionalnih pandana. Corel Painter X takođe poseduje nove alatke za kompoziciju i revolucionarni RealBristle™ sistem za slikanje koji kopira tradicionalne četkice kao nijedan program do sada - sve do pojedinačnih poteza četkice!

 

46. CS5 je stigao - Photoshop - Illustrator - InDesign - Dreamweaver - Flash

Šta nam donosi novi CS5? Photoshop CS5. Illustrator CS5. InDesign CS5. Dreamweaver CS5. Flash CS5.  

 

47. Da li biste voleli da napravite Photoshop interfejs od drveta, ako ste umetnik

Softver je malo drugačiji od hardvera, jer je hadrver malo opipljiviji. Šta se dešava kad softver pokušate da pretvorite u hardver, i stavite ga svoj dekstop.

 

48. Da li ste ikada pisali po vodi, ako niste, možda ćete

Bacanje kamenčića po vodi daje kratke rezultate. Skok u vodu se brzo smiruje. Brod koji je prošao kroz vodu, samo za kratko podiže talase. A, da li je moguće pisati po vodi?

 

49. Da li ste spakovali kofer da putujete tamo gde ste planirali

Ako ste u poslu, i imate sto koji je dizajnirao Jung-Ah Kim  sa sobom nosite celu fioku. Svaka fioka, je jedna aktovka, a ima ih 3. Ne znam samo da li se na aktovkama lepe nalepnice firmi sa kojima radite ili se ne lepe. Taj običaj je nekada bio veoma lep.  

 

50. Današnja inspiracija - Ljubav robota

Ilustratori sebi daju slobodu da urade ono što izgleda, na prvi pogled nemoguće. Spajaju nespojivo, i uvek stvarima ili mašinama oko nas daju ljudske osobine.

 

51. Današnja inspiracija - Mike Skelton - vaš pas sa vama u salonu za lepotu

Kreativna fotografija je odličan spoj ideje i manipulacije oblicima, prostorima. Mike Skelton je fotograf iz Australije, i interesuje ga tenis, akvarijum, vino, salon za lepotu, plivanje...

 

52. Današnja inspiracija - Skulpture od sečenog papira

Ceo sajt je posvećen umetnosti sečenog papira. Svaki put kada izaberemo sigurnost, mi smo ojačali strah. Cheri Huber

 

53. Današnja inspiracija - svet minijature

Minijature su umanjeni, detaljni prikazi ljudi, biljaka, životinja, vozila, građevina. Igrali smo se kao mali, figurama vojnika, ali su se one kasnije neko izgubile. Možda ćemo ih pronaći kada naša deca budu htela da se igraju. Prototip minijature izrađuje umetnik minijaturist. Tih novih umetnika ima i danas. Više nego ranije. Predstavljamo vam neke od novih radova.

 

54. Današnja inspiracija - Umesnost ruku

Korišćenje ruku u komunikaciji je  posebna odlika određenih ljudi. Rečima se dodaje još jedno značenje, ili se postojeće potencira.

 

55. Današnja inspiracija: Onako kako ja vidim i Boris Artzybasheff , ovaj svet je zastrašujuće lep

Boris Artzybasheff i njegova knjiga "As I See" je ponovo izašla iz štampe. U prvoj polovini 20 veka je crtao za magazine i reklamne kompanije.

 

56. Današnja otkačena istorija sveta - Čizburger kao podmetač - Neonski vodopad

William Hundley ne vidi čizburger u ustima ili u momentu nastajanja. William mu je našao pravu namenu. Može da se koristi i kad je hladan.

 

57. Daunlodujte ogroman broj besplatnih četkica za Photoshop

Ako ste Photoshop profesionalac onda će vam ovaj kratak članak pomoći da nađete neke od najboljih četkica za Photoshop. PS Brushes je web sajt sa kojeg možete da daunlodujete veliki broj četkica i to potpuno besplatno. PS Brushes ima više od 368 četkica za Photoshop izlistanih u više kategorija.

 

58. Dekochari - kako možete da ukrasite svoj bicikl

Dekochari je tipičan japanski fenomen i označava ukrašavanje bicikli. Ovo je dečija verzija Dekotore koja označava ukrašavanje kamiona.

 

59. Dekoracije za Novu godinu, zato što je dom mesto odakle krećemo u svet

Dekoracije koje od doma stvaraju mesto u kom se dobro osećaju oni koji su tu, oni koji dolaze i oni koji odlaze. Freshome je objavio 34 rešenja. A u domu, vredna domaćica je spremila jela iz Kulinarskih putopisa. Jedete i putujete. Ne treba pasoš. Viza ne treba. Samo dobar apetit.

 

60. Dete, nemoj da lupaš, nego sedi na taj bubanj - stolice za decu i nas odrasle

Moj drug iz detinjstva je od svih instrumenata najviše voleo bubanj. Imao je prvo jedan običan, koji je bio više igračka, a onda je dobio profesionalniji. Na kraju je sam sebi kupio profesionalan bubanj i osnovao bend. Danas ne svira bubanj, ali pravi stolice. Na prijatelja me je podsetila stolica-bubanj iz davne 1940. godine.

 

1 2 34 5 6 7 8 9 10

Sledećih 10 strana