Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Grafika, Dizajn, Štampa

Ukupno: 470, strana 4 od 24

Dete, nemoj da lupaš, nego sedi na taj bubanj - stolice za decu i nas odrasle

 

 

 

Dečija stolica, bubanj. Kada poraste naftni magnat, on naruči da mu se napravi stolica od buradi nafte: Na kraju, jedna lepa želja za Novu godinu, da svi postajemo jedno kada zajedno sviramo bubanj:
 
   

Dizajn - 10 primera kaligrafskih fontova

 

 

 

10 kaligrafskih fontova ili ili Kompletan spisak sa linkovima. LINK. Kada kralj nešto napiše onda to uđe u istoriju Iz knjige: "Kraljevi i plemstvo su imali značajne ceremonijalne obaveze, koje su detaljno zabeležene slikovitim pismom koje podseća na egipatske hijeroglife. Ceremonjie su obično izvođene u hramu na vrhu neke piramide, do kojih se dolazilo dugačkim stepeništem. Sveštenici (kraljevi i plemići) su često postili, a verovatno su koristili i drogu kako bi zapali u sveti trans u kome su mogli da otkriju želje bogova. Poštovanje prema bogovima su često iskazivali žrtvovanjem ljudi (naravno, ne iz sopstvenih, već iz siromašnih slojeva). " Link ka knjizi i kopri za naručivanje.  
 
   

Dizajn - ako je sok neka i pakovanje bude takvo - Naoto Fukusawa

 

 

 

Japanski industrijski dizajner Naoto Fukusawa je dizajnirao takva pakovanja koja imitiraju voće. Četvrtasti kivi Banana  sa ivicama  Kockasta jagoda Izvor. Pročitajte i intervju sa umetnikom Fukusavom.
 
   

Dizajn - Alisa u zemlji čuda - drugačija zemlja i Alisa drugačija

 

 

 

Nova Alisa u novoj zemlji čuda Objavljeno je još nekoliko fotografija iz filma koji dolazi: Alisa u zemlji čuda. Link. Šminka toliko jaka da glumce ne možemo da prepoznamo. Jer svako ko krene u zemlju čuda, više neće da liči na sebe. Dokaz da svaka sredina utiče na one koji u njoj žive, kao i da oni koji žive u određenoj sredini utiču da se ona promeni.
 
   

Dizajn - Bar kod koji je rodio - Teaser kuvar za probanje pre kuvanja

 

 

 

Bar kod koji je rodio Link. TEASER - kuvar za probanje Da li biste želeli da probate jelo pre kuvanja? Naravno. Koncept digitalnog kuvara to i predviđa. Link. Dizajn za vašu bebu Bekstvo od plastike. Zašto je nerđajući čelik uvek bolji od plastike, i druga pitanja i odgovori. Link. Naša beba je porasla i ima 17 godina, ali ni za nju ne biramo plastiku, kada nam da da biramo. SafeSippy2. Knjiga posle posla - Šta nas čeka Uvek ćete pronaći temu koja vas interesuje. Ono što nam dolazi uvek možemo da sačekamo manje ili više spremni. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Dizajn - Baterija ili? - Kreveti za mačke - WC šolja

 

 

 

Na prvi pogled rekli biste da je ovo baterija, ali ako malo  bolje pogledate, videćete da nije. Antrepo Design Industry je kreirao ove  simpatične slanike koji imaju oblik baterije. LinkGde vaša mačka spava? Tražite li neko povoljno rešenje za  krevet vašeg kućnog ljubimca? Pogledajte ove odlične ideje koje će vam uštedeti  puno prostora u stanu. Link Toilet Pages je rešenje za problem mokre i prljave daske za WC. Svako u  porodici ima svoju dasku i ne treba da ih dotičete da biste pronašli svoju, već  samo treba da pronađete "karticu" svoje daske i da je otvorite. Link 
 
   

Dizajn - Čiviluk - Šolja za fotografe - Dečije sobe

 

 

 

Došli ste kasno kući i ne želite da palite svetlo i  probudite ukućane? Ne možete da pronađete čiviluk da biste okačili kaput? Ovo  je odlično rešenje. LinkAko je vaš prijatelj fotograf, onda je ovo odličan poklon za  rođendan kojem će se sigurno obradovati. Šolja u obliku objektiva. Divno. LinkPogledajte ova predivna rešenja za dečije sobe ili  zabavišta. Link
 
   

Dizajn - Crno-beli sat - Saksije - Kancelarijska vreća za spavanje

 

 

 

Dizajner Vadim Kibardin je kreirao ovaj crno-beli sat, koji  se sastoji od četiri nezavisne 3D OLED cifre, od kojih svaka cifra ima  sopstveni izvor energije i kontrolu. Link Grobal saksije automatski zalivaju biljke. Saksija ima mali  rezervoar iz kojeg zaliva biljku kada i koliko je to potrebno. Odlično rešenje  ako ste malo zaboravni. Vaše biljke mogu da budu i dalje lepe i zdrave. Link Nappak je vreća za spavanje koja se nalazi u prenosivom  pakovanju. Dizajnirana je za upotrebu u kancelariji, a posebno je dobra za  kancelariju koja nije pretrpana papirima i računarima. Odličan dizajn i veoma  korisno ako vam se u popodnevnim satima prispava u kancelariji. Ali šta će reći  šef?. . . . . . Link
 
   

Dizajn - Dečak u kući koju sam pravi - Šta rade Rusi u Mađarskoj

 

 

 

Dečak gradi kuću Pored kuće tu su i ljudi, i. . . Dečak sada ima 53 godine. Njegova kuća sada dobija na važnosti. Ono što su njegovi roditelji gradili sada je ostalo bez zidova. Link. Life 1956 - Na naslovnoj strani Ingrid Bergman Povratak Bergmana u filmu "Anastazija". Ali, šta rade Rusi u Mađarskoj? Malo terorišu. Link.
 
   

Dizajn - Devojka koja sluša muziku - Osećam se loše zbog svog vrata

 

 

 

Devojka sluša muziku Čeka vas još 69. Link. Knjiga posle muzike - Osećam se loše zbog svog vrata Mrzim svoju tašnu. Slepa kao slepi miš. Izgubljena štrudla Šta bih volela da sam znala. Roditeljsvo u tri faze. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Dizajn - District 9 - 5 lekcija koje su naučene

 

 

 

District 9 - plakat 5 lekcija koje je Holivud naučio od filma Svaki film je poučan. Ponekad je više poučan za njegove stvaraoce, nego za gledaoce. Link ka članku: 5 lekcija koje je Holivud naučio od Distracta 9. Kako se sa manje napravi više Kada radite sa nepoznatim glumcima slobodniji ste da napravite hit koji će iznenaditi gledaoce. Tehnički urađen perfektno ima sve, akciju, imaginaciju. Link ka slikama iz filma. Twitter trend 20. 08. 2009. Link. Knjiga posle filma - Lovac na zmajeve Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Dizajn - Drvo bez stepenica - 39 stepenica - Pad preko psa ili niz stepenice

 

 

 

Drvo bez stepenica Modni fotograf Guy Aroch. Link. 39 stepenica Najpoznatiji i najdramatičniji roman Džona Bakena predstavlja nam lovca na špijune Ričarda Heneja. Henej po povratku iz Afrike boravi u Londonu gde se iznenada nađe u opasnoj situaciji i postaje glavni osumnjičeni za ubistvo počinjeno u njegovom stanu. Link ka knjizi i korpi za naručivanje. Požar u zgradi i stepenice ka krovu Velika drama odigrala se u sredu ujutru na krovu šestospratnice broj 124 u Obrenovićevoj ulici u centru Niša. Posle izbijanja požara u jednom stanu na trećem spratu ove zgrade, vatrogasci su uspešno sa krova evakuisali Ivu Nikolić (14) i njene sestrice - desetogodišnju Minu i osmomesečnu Sanju. Hrabra Iva je baš tu, na vrh zgrade, na visini oko 25 metara, iz stana na šestom spratu dovukla sestre, potraživši spas od vatre i dima koji je kuljao sa nižih etaža višespratnice. Požar je izbio oko 7. 50. Dok je većina stanara uspela stepenicama da siđe do izlaza iz zgrade, Ivu je probudila mlađa sestra Mina, koja je osetila dim jer im je prozor u sobi stana bio otvoren. Kompletna vest u Novostima. Pad niz stepenice Čoveku je pad prirodno stanje. Najčešće povrede kod Britanaca su slične sa onima kod svakog drugog naroda. Čak nije ni bitno kako ste se povredili.   Oko 47 odsto pada niz stepenice, a 21 odsto povredi se pri padu na dečjem igralištu, dok zabavlja svoje dete. Link ka Radio Balkanu. Na parteru je neopasnije Zakoračite na Parter, mesto gde gorko-slatka ironija života ima svoju boju, miris i zvuk, i uverite se zašto je Igor Marojević jedan od najboljih pripovedača savremene srpske književnosti. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Dizajn - Futuristički fontovi za vaše buduće projekte i šta znači Tojotin amblem

 

 

 

Tojotin amblem znači Tri prstena znače kulturu preduzeća Toyota: zadovoljan kupac, duh zajedništva i težnja ka napretku. Pratite AutoPortal. 5 futurističkih fontova i i i i Pratite Design You Trust.  
 
   

Dizajn - Hotel Remota Patagonija - Svet The Lovely Bones - Ogledalo i daska za peglanje

 

 

 

Hotel Remota u Patagoniji Link. Svet The Lovely Bones Piter Džekson i Stive Spilberg vam predstvaljaju svet iz najovijeg filma The Lovely Bones. Link. Ogledalo i daska za peglanje Prvo popeglate, onda obučete i vidite da li je popeglano po propisu. Jedna je pitala: Koja glupača može da pegla i da joj to prija? Onda je okrenula dasku za peglu, i ugledala sebe. Link. Knjiga posle posla - Pariska enigma Pariz 1889. Dvanaestorica detektiva, najpoznatijih istražitelja na svetu, okupljaju se povodom Svetske izložbe. Odabrani klub ima misiju da otkrije javnosti svoje najslavnije slučajeve, filozofiju svake istrage i svoje poimanje zločina. Čudnovata smrt jednog od dvanaestorice, koji se misteriozno sunovratio sa Ajfelovog tornja u izgradnji, izmeniće skup i naterati ih da izoštre svoje veštine u pokušaju da reše ono što, a priori, liči na čin serijskog ubice. Čitaoce će očarati lepota enigme u ovom romanu koji je nabijen magnetizmom. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.  
 
   

Dizajn - Ikone za one koji se bave poljoprivredom

 

 

 

Set ikona za poljoprivredu Veličina fajla je 1MB. Cena: $ 99. 95. LINK.
 
   

Dizajn - Iluzija - Obama na ljudima

 

 

 

Predsednik se oslikava na ljudima. Obamin lik je tu samo ako se niko ne pomeri. Iluzija. Link.
 
   

Dizajn - Interesantne ideje za kupatilo

 

 

 

Za šta sve mogu da se upotrebe šoljice? Nedostaje vam mesto  gde biste okačili peškire u kupatilu? Evo jedno dobro rešenje. LinkLED osvetljeni tuš je dizajniran da vam pomogne i obavesti  kada voda počinje da bude topla. LED sijalica će se iz plave pretvoriti u  crvenu kada voda dostigne toplotu od 32 stepena. LinkVolite li da rešavate Sudoku? Ovaj toalet papir će onda  zahtevati da provedete malo duže vremena u toaletu, ali ne zaboravite da  ponesete olovku. Link
 
   

Dizajn - Interesantne lampe - Peškir za merenje - Vešalica

 

 

 

Ako imate prijatelja koji studira medicinu, i želite da ga  iznenadite nekim interesantnim poklonom, pogledajte ove interesantne lampe.   Kičma. . . . mozak. . . . izaberite sami. Link Peškir kojim možete da merite obime je veoma praktičan ako  ste na dijeti. Svaki put kada se tuširate možete da izmerite obim i tako  pratite napredak. Dizajneri ovog praktičnog peškira su Changduk Kim i Jinsoo  Jeon. Link Iznenada je kod vas došlo društvo i nemate dovoljno stolica?  Za ovo ne treba da brinete ako imate specijalne vešalice u ormaru. Link 
 
   

Dizajn - Interesantne stolice - Naočare u duginim bojama - Hamburger ili krevet?

 

 

 

Na prvi pogled pomislili biste da je neko izvadio tastere iz  tastature, ali ne. To su stolice na kojima možete da uživate kada vam dođe  društvo. LinkOve RbG naočare imaju unutrašnji kanal gde možete da sipate  boju i obojite naočare po želji. Tako ćete svaki put moći da prilagodite boju  vaših naočara sa garderobom koju imate na sebi. LinkOvo izgleda prelepo. Od samog pogleda na ovaj krevet čovek  ogladni. Link
 
   

Dizajn - Interfejs gestikulacijom - Fotografija žabe od žaba

 

 

 

Pokret koji upravlja uređajima Boju njenih očiju ćete dobiti na email. Pogledajte video da bi vam bila jasnija budućnost. Link. Mozaik fotografija žabe od fotografija žaba Kada fotografišete jednu žabu, to je samo ona.  Kada biste poželeli da od fotografija žaba kreirate mozaik fotografiju žabe, potrebno je da odete na Nacionalnu geografiju. Od čega je sastavljen naš svet?  Proputujte kroz ovaj mozaik zemlje. Napravljen od stotina fotografija korisnika, zaljubljenika, pasioniranih fotografa. Pomerite žuti kvardrat preko mozaika, i kliknite da biste istražili od čega je kreiran. Infinite Photograph vam omogućava da idete u dubinu, dubinu, dubinu. . . . jer je Zemlja beskrajna. Nakon učitavanja mozaika, prikazuje se polazni ekran za istraživanje. Šta se krije iza brda? Od čega je brdo sastavljeno. Fotografijama nikad kraja. Link.  
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272