Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Grafika, Dizajn, Štampa

Ukupno: 470, strana 6 od 24

Dizajn - Najveća ukrštenica na svetu - Energetska bomba - Mleko

 

 

 

U ukrajinskom gradu, Ivov, nedavno je postavljena najveća  ukrštenica na svetu. Ova ukrštenica prekriva celu stranu zgrade koja je visoka  oko 30 metara. LinkNovo austrijsko energetsko piće, Bomba, zahtevalo je veoma  unikatno pakovanje. LinkPogledajte ovo pakovanje za mleko. Zar nije predivno. Link
 
   

Dizajn - Nike - Prelepe kesice za čaj - Tepih

 

 

 

Nike nas uvek iznenadi nekom interesantnom reklamom. To su i  sada uspeli. LinkTepih je nešto što treba da ostavi utisak kada uđete u  prostoriju. Ovi tepisi su veoma interesantni i sigurno će vam se dopasti. LinkPijete li čaj? Pogledajte ove interesantno dizajnirane  kesice za čaj. Vrlo praktično. Link
 
   

Dizajn - Obuća od drveta - Kupatilo - Kartonski nameštaj

 

 

 

Ahmet Baytar je dobio ideju gledajući devojke koje su sve  isto obučene da izmisli nešto novo. Dizajnirao je prelepu obuću i torbe od  drveta. LinkŠpanski proizvođač nameštaja za kupatila predstavio je  odlično dizajnirana kupatila. Da li biste želeli jedno u svojoj kući?LinkNameštaj od kartona. Šta mislite može li da se sedi u ovoj  fotelji?Link
 
   

Dizajn - Olimpijske igre u Tokiju 2016 ideja za Olimpijske igre u Srbiji 2020

 

 

 

Origami i olimpijske igre 2016 i   i Pogledajte sva rešenja i varijacije i put od inspiracije do realizacije. LINK. Napomena XXX Olimpijske igre - Rio de Žaneiro 2016. će se održati između 5. i 21. avgusta 2016. godine u Rio de Žaneiru.
 
   

Dizajn - oslikani vozovi

 

 

 

Bezopasne životinje zahtevaju zaštitu Izvor. Dodir koji se neće dogoditi Vagon na sporednom koloseku Festival del as artes. Pravda za Natali Izvor. Voz koji priča u Los Anđelesu Izvor. Ko se šeta po vozu Izvor.
 
   

Dizajn - Ova kafa se neće prosuti već sija - Svi piju i nastaje priča

 

 

 

Šoljica kafe koja sija Link. Ako nas ima dosta svaka kafa postaje nova priča Nije priča u šoljici. Priča nastaje pre i posle ispijanja čarobnih gutljaja. Link.  
 
   

Dizajn - Pariz u linorezu - Letnji vikend u belom - Tekstil Kvadrat

 

 

 

Pariske ulice u linorezu Široka ulica zahteva krupniji font. Mark Andrew Webber vidi Pariz kao ulice kojima putuju slova. Link. Knjiga posle posla - Čarobnica iz Firence Pariz ili Firenca, šta je vaš izbor? Link ka knjizi i korpi za naručivanje.   Letnji vikend u belom - predlog za promenu boja U zelenoj prirodi kuća, a u kući belo. Link. Tekstil Kvadrat Link.    
 
   

Dizajn - Periodni sistem - seksa - interneta - recepata - karaktera iz Video igara

 

 

 

Na Wikipediji pročitajte članak o Periodnom sistemu elemenata. Ali, nas interesuje dizajn. Drugačji dizajn. Drugačiji sadržaj, ali, u čijoj osnovi je tabela, koje se svi sećamo iz škole. Periodna tabela MapetovacaPogledajte tabelu u pravoj veličini. Periodna tabela umetničkih dela 97 umetnika je kreiralo 117 štampanih dela. Link. Periodna tabela imena Da li su neka od imena radioaktivna, proverite. Periodna tabela Google slika    Koliko Google zna ono što većina zna? Periodna tabela Interneta Link. Periodna tabela kontrolera  Link. Periodna tabela seksa Svaki elemenat je dobar. Mada kako starimo određeni elementi su sve ređi u "prirodi". Link. Periodna tabela - Ispletena Link. Periodna tabela karaktera iz video igara Link. Periodna tabela tipova slova Link.   Periodna tabela crtanih junaka Link. Periodna tabela operatora u Perlu 6 Link. Periodna tabela - Awesoments Link. Periodna tabela užasa Periodna tabela Adobe prečica   Link. Periodna tabela elemenata socijalnih medija Link. Periodna tabela recepata   Link. Periodna tabela elemenata vizuelizacije Link.   Periodni sistem matematičara LINK. Čak Noris uništava periodni. . . LINK.   Periodni sistem na taksiju LINK. Sedim na i jedem sa periodnog sistema Da li ste kupili knjigu danas? Ako niste mi vam proporučujemo: Avanktura alpinista, Kineske tajne policije i budućeg. . . . LINK.
 
   

Dizajn - Petoprsti brushalter - Kuća na drvetu - Kako pocrneti sa senkom iPoda

 

 

 

Petoprsti brushalter Rasmus Mogensen Link. Kuća na drvetu - ali ne za ptice Link - Pete Nelson. Pocrnela sam slušajući muziku Ako ste na plaži nosili iPod i slušali muziku, ovako ćete izgledati kada bidete izlazili iz vode: Markku Lahdesmaki. Crvene cipele u lavirintu Kada se Nanda Lee  izgubi u lavirintu, onda po njenim crvenim cipelama znamo da je to ona. Link. Knjiga posle posla - Čuvar sećanja  Čuvajmo se devojke koja nam sve pokaže. Čuvajmo sećanja u lavirintu. Čuvajmo se sunca. Jedan od najboljih antiutopijskih romana ikada napisanih za omladinu. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Dizajn - Photoshop notes - Kalendar za bebe - Stolice

 

 

 

Interesantni notesi: Photoshop, Illustrator, Dreamweaver.   Crtajte kao na računaru. LinkSimpatični kalendari koje možete da držite na stolu i koji  će vas podsećati na zaštitu dečje kože a istovremeno možete da obeležite kada  je vaše dete napravilo prve korake. LinkNa izložbi koju je održao u Amsterdamu, dizajner Sander van  Heukelom je prikazao stolice koje je dizajnirao a inspiracija su mu bile kapice  za sprej. Link
 
   

Dizajn - Ploče - Sat - Kreature

 

 

 

Grupa dizajnera i umetnika su se skupili i osmislili novu  upotrebu za stare gramofonske ploče. LinkNova kolekcija V. 01EL Void satova. Imate doživodnu garanciju  na školjku ovog sata. LinkOva čudna stvorenja su kreirali dizajneri Animabase-a.   Wonman Kim je ilustrator, grafički dizajner i umetnik iz Severne Koreje.   Pogledajte ova interesantna i čudna stvorenja. Link 
 
   

Dizajn - police za knjige - 30 rešenja za knjigu "Tesla, portret među maskama"

 

 

 

Gde odložiti knjigu "Tesla, portret među maskama". Ove police kao da su prevljene za knjigu o Tesli. Beskonačno rešenje formule Kada saberete sve knjige u policama, rešenje je uvek beskonačan broj. Link. Dizajner je Marcos Breder. Kombinatorika koja se uklapa u zid Knjige ukošene u levo su nepročitane, u desno - pročitane:   Link. Polica krevet   Dok spava 3 sata, da nešto i pročita. Knjige na žicama   Knjige u elektronskoj formi danas putuju žicama. Na policama kao da se slova i slike suše. Dizajner je Ward Hunting. Pogledajte svih 30 rešenja na sajtu Freshome. Narućite svoj primerak knjige "Tesla, portret među maskama".
 
   

Dizajn - police za knjige - Peter Petersen

 

 

 

Police u ovoj kolekciji imaju nesvakidašnji oblik. Link. Peter Petersen na Design Spoter. Prikaz na NOTCOT. org.  
 
   

Dizajn - poruka na majici, promenite samo boju i ime - Iran, Twitter i SOS

 

 

 

Kupite majicu podržite proteste u . . . Menjanjem boje majice, osoba, zemlje ili udruženja koje se podržava dobija se savršen obrazac koji može da se primeni u svakoj prilici. Link. Twitter majica Šta radiš sada? Link. SOS ili uvek mi treba pomoć Link. Posetite za još dobrih rešenja.  
 
   

Dizajn - Posteri za film Šerlok Holms, slike i trejler

 

 

 

  i Režiser: Guy RitchieProducent: Joel Silver, Lionel Wigram, Dan Lin, Susan DowneyScenario: Guy Ritchie, Anthony Peckham, Mike Johnson Oficijelni sajt. Pogledajte trejler, fotografije i dostupne detalje.
 
   

Dizajn - Pozadine - Reklame - Converse

 

 

 

Ako tražite nove pozadine za vaš desktop, pogledajte ovih 30  neverovatnih fantasy pozadina. Zaista su divni. Link  http://www. presidiacreative. com/30-breathtaking-fantasy-wallpapers/Reklame su svuda. Na kutijama, stranama autobusa, na  bilbordima, u časopisima, na TV-u i naravno i na Internetu. Pogledajte 55  prelepih reklama koje još niste videli. Link  http://www. presidiacreative. com/55-incredible-product-advertisements-you-havent-seen/Neverovatan dizajner nam je predstavio njegov koncept za  Moonwalk converse patike. Da li se vama dopadaju? U svakom slučaju, izgledaju  malo čudno. Link
 
   

Dizajn - Predsednik Tadić na kineskim kovertama - Moć sadašnjeg trenutka u praksi

 

 

 

Kineski koverat sa likom Tadića Za veliko istorijsko prijateljstvo kineskog i srpskog naroda zvaničnici Kine odštampali su 50000 poštanskih koverti sa likom predsednika Srbije Borisa Tadića koji se nalazi u zvaničnoj poseti Kine. U čast posete Kineska pošta pustila je u promet poštanske markice sa zastavom Republike Srbije. Link. Još nemamo koverat ali imamo na eBay-u sliku sa likom i potpisom za 148. 00 dolara. Link. Napomena: Pošaljite nam kovertu, rado ćemo je objaviti. Knjiga posle posete Kini - Moć sadašnjeg trenutka Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Dizajn - promo za Tron Legacy

 

 

 

Tron Legacy         Kompletan članak. LINK. Pratite autora na Twitteru. LINK.    
 
   

Dizajn - Šah na rasklapanje - Torba od tastera tastature - Nije igra ubijati životinje

 

 

 

Fotelja od zgužvanog papira Dizajnter Tokujin Yoshioka zgužvan papir pretvara u fotelju. Izvor. Nije igra ubijati životinje   Svakoga dana u okeanima izumiru velike ribe, izumiru. . . Ako je igra u kompjuteru, nije u stvarnom životu. Izvor. Šah na rasklapanje Najbolje je da nebiste izgubili partiju da uklonite sva polja koja NEPRIJATELJA dovode do vaših figura. Istina, nema ni partije. Izvor. Bojno polje šahovske partije nije ravno, nego brdovito. Izvor. Torba od tastera tastature Keybag je kreacija koja se možda otvara pritiskom na ENTER taster, a možda i ne. Nije bitno, možda se otvara tajnom kombinacijom tastera koje treba pritisnuti. Na kraju dana - vreća za spavanje Laku noć. Izvor.  
 
   

Dizajn - Sat - Flaša - Digitalna umetnost

 

 

 

On-Time Clock žuri tri minuta tako da ne treba da trčite na  autobus. Pogledajte ove interesantne satove koji će vam uštedeti malo vremena. LinkOve vinske flaše koje su ručno rađene dizajnirao je francuz  Etienne Menaeau. Ova flaša ima osam nogu koje drže flašu. Ako želite ovakvu  flašu požurite da naručite ima ih svega 12 komada. Pogledajte  još neke fotografije…Digitalna umetnost. To je ono što nas danas okružuje. Ove  prelepe fotografije kreirao je francuski umetnik Adrien Donot. Ako želite da  saznate više o njemu i pogledate još njegovih slika kliknite na donji link. Link
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272