Vesti – Cad, 3D studio Max

 

Ukupno 161 – Strana 6 od 9

 

101. Nove knjige Dreamweaver CS3 i SolidWorks 2008 za mašinske inženjere

Mikro knjiga je objavila dve nove knjige: Dreamweaver CS3: Uputstvo koje vam nedostaje i SolidWorks 2008 za inženjere mašinstva. Kod nas u Vojvode Stepe 34 ih možete dobiti po cenama Mikro knjige.

 

102. Novo poglavlje u elektronskim knjiga - SolidWorks 2009 - Poglavlje 2

Za Sajam knjiga u Beogradu, iz štampe će izaći knjiga SolidWorks 2009. Poklanjamo vam Poglavlje broj 2 iz knjige, koje možete da preuzmete iz elektronskih knjiga.

 

103. Novo poglavlje u elektronskim knjigama - AutoCAd 2010 2D Uvod

Elektronskim knjigama smo dodali prvo, uvodno poglavlje iz naslova u pripremi. AutoCAD 2010 2D - Uvod. Knjiga izlazi iz štampe u septembru. Knjiga je nastala u saradnji sa autorizovanim Autodeskovim trening centrom, školom računara ABEL, koja je obezbedila licencu i tehničku podršku.

 

104. Novosti iz hiCAD-a

Šta ima novo u hiCAD-u? 7 novosti, od kojih će neka da bude i za vas.

 

105. Objavljen AutoCAD 2012 kao 26. verzija AutoCAD-a

Danas je, kao po običaju, 2011. godine, realizovana nova verzija AutoCAD-a 2012.Ovo je 26. verzija AutoCAD-a koja se pojavljuje na tržištu.Postanite naš saradnik.

 

106. Opservatorija na vrhu Šangajske kule najviša je na svetu

Kada bude završena, Šangajska kula će imati najvišu opservatoriju na svetu. Na visini od 632m. Ali, pored toga ona će posedovati i sisteme za recikliranje vode.

 

107. OSA Road Show 2012

OSA računarski inženjering doo Vas  poziva da prisustvujete prezentaciji kompletnog portfolia kompanije koja se na ovaj način organizuje po prvi put. Za 23 godine poslovanja stekli smo veliko iskustvo u oblasti upravljanja štampom, opštom i tehničkom dokumentacijom i želimo to iskustvo da podelimo sa vama kroz prezentaciju rešenja koje zastupamo.

 

108. Otvorena obnovljena Kula Nebojša

Predsednici Srbije i Grčke, Boris Tadić i Karolos Papuljas svečano su otvorili renoviranu Kulu Nebojša uz poruku predsednika da je ona simbol vizije Rige od Fere o nezavisnosti i slobodi balkanskih naroda i njihovom bratstvu i da je slobodno mišljenje prepostavka formiranja nove kulture.

 

109. Plexus, majica za sve prilike

Plexus, majica za sve prilike.Kada menjate prostor, izgled majice može da se prilagodi okruženju.

 

110. Počeo je 56. Međunarodni sajam tehnike u Beogradu

Danas, 14. maja je počeo 56. Međunarodni sajam tehnike u Beogradu.Posetite nas.Naše najtraženije nsslove možete pronaći na štandu CET-a.

 

111. Popenjite se na BINU - 26. juna

IV beogradska internacionalna nedelja arhitekture - BINA 09 održava se od 26. juna do 4. jula 2009. godine. Društvo arhitekata Beograda i Kulturni centar Beograda organizuju ovu manifestaciju cija je tema RE. Popenjite se na BINU.

 

112. Pregledajte vaša putovanja u 3D-u pomoću EveryScape

Želite da proverite South Beach ili Children's Museum pre nego što krenete u Majami? Novi web sajt za 3D mapiranje po imenu EveryScape se fokusira na atrakcije i biznise umesto na alate na nivou uličnog života koje nude Google i Microsoft.

 

113. Pretplatite se na knjigu AUTOCAD 2011 do 27. juna po ceni 1800 dinara

Knjiga AutoCAD 2011 je otišla u štampu. Iz štampe izlazi 27. juna.Već danas možete da se pretplatite po ceni od 1800 dinara.UBACITE KNJIGU U KORPU. 

 

114. Preuzmite prvo poglavlje knjige AutoCAD 2011

Rad na knjizi AutoCAD 2011 je u zavr[noj fazi. Preuzmite prvo poglavlje u PDF formatu.  

 

115. Prilagodljive stepenice, dizajn Chan Wen Jie

Zgrada u kojoj stanujem ima stepenište koje nije prilagođeno osobama sa hendikepom.Zgrada do moje pored ovog stepeništa ima i kosinu koju koriste osobe u invalidskim kolicima.Rešenje koje nudi Chan Wen Jie su i stepenice i rampa.

 

116. Probajte, ako već niste, proširite svoje poznavanje CAD/BIM alata - ArchiCAD, Artlantis i AxisVM

ArchiCAD i Artlantis: izrada projektne arhitektonske dokumentacije i vizualizacija Registracija se vrši na sajtu MyArchiCAD.com i namenjena je profesionalcima (Trial), studentima, nastavnicima i školama (Edu). Trajanje za Trial je mesec dana, za Edu se može produžavati svake godine.

 

117. PROIZVODNI DIZAJN - Audi I Ducati jednako je Ducaudi dizajnera Thibaulta Devauzea

Da li ste čuli za Ducaudi?Nastao udruživanjem Audija i Ducatija.Na dva točka.

 

118. Proizvodni dizajn - Driftwood iDoc

Imamo šume, a u šumama stabla. Koja mogu da posluže i za....Ako već ne pravimo iPhone, možemo da pravimo Driftwood iDoc.

 

119. Proizvodni dizajn - perite i sušite u isto vreme

Proizvod: Wash And Dry At OnceDesigneri: Jiwei Zhang, Mingcang He, Jiaqi Wang i Kun Xu

 

120. Proizvodni dizajn - sto za dvoje, jedno, šestoro

Proizvod: Sto za dvoje, jedno ili šestoro.Dizajner: Daniel Liss.Video i fotografije.

 

Strane:
1 2 3 4 5 67 8 9