Vesti – Cad, 3D studio Max

 

Ukupno 161 – Strana 7 od 9

 

121. Proizvodni dizajn dizajnera Thijsa Smeetsa - Istinski belo i drvo

Dizajner: Thijs SmeetsProizvodi: Istinski belo i drvo

 

122. Proizvodni dizajn i iFace Sensation za Samsung Galaxy S4

Proizvodni dizajn: iFace Sensation za Samsung Galaxy S4.Zaštitite svoj telefon od ogrebotina, a sebe od sekiracije.

 

123. Radijator od koga je i očima prijatno toplo, dizajn Burak Kocak

Znate kako vam izgledaju radijatori u stanu, kući na poslu.Evo jednog rešenja dizajnera Buraka Kocaka.Radijator koji je više od radijatora

 

124. Sajam tehnike 2009 - Beograd - Hala IV - Posetite nas

53. Sajam Tehnike počinje u ponedeljak 10. maja i traje do 15. maja. Posetite nas u HALI IV. NAJNOVIJI NASLOVI IZ NAŠE PRODUKCIJE: Revolucija čistih tehnologija, APS. NET 3.5 sa C# 2008, PHP i MySQL od početnika do profesionalca. Posebno izdvajamo: ArchiCAD 12 interaktivni vodič Tesla, portret među maskama - NIN-ova nagrada.  

 

125. Sajam tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, od 13. do 17. maja 2013

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, na kom će učestvovati više od 600 izlagača iz 22 zemlje, biće otvoren na Beogradskom sajmu od 13. do 17. maja.Na Sajmu ćete moći da kupite i naše knjige.Posebno preporučujemo: Autodesk Inventor 2013.

 

126. Sajt koji možda niste otkrili - Arch Daily

Vesti iz arhitekture. Do danas je objavljeno preko 1200 postova i preko 1300 komentara. Svakoga dana ćete svoju pažnju moći da posvetite nekom arhitektonskom ostvarenju.

 

127. Sajt koji možda niste otkrili - ArchiEXploitation - Arhitektura u filmovima

Film i arhitektura su uvek bili skriveno povezani, jer svaka radnja se obavlja u nekom prostoru koji je, ili preuzet iz stvarnosti ili posebno izgrađen za potrebe filma. Postoje i filmovi u kojima je arhitekta, njegova građevima, skoro centralni deo filma.

 

128. Sajt koji možda niste otkrili - Concept Ships - u čemu ćemo leteti

Ptice su imale krila, pa nikada nisu razlišljale o letenju. Samo su letele. Nisu izmišljale krila,jer krila imaju. Čovek nikada nije imao krila. Zato neprekidno razmišlja o letenju.

 

129. Sajt koji možda niste otkrili - Edificial - brutalan ali konstruktivan tabloid za arhitekturu

Tabloid i arhitektura. Kao dodatak i umetnost. Popunjavanje praznine.

 

130. Sajt koji možda niste otkrili - knjige za arhitekte

Gde kupujete knjige? Ovo pitanje je pre par godina bilo nezamslivo. Pa u knjižari. Kada ste na putovanju, takođe u knjižari. Knjižate se sve više sele sa fizičkih na Internet lokacije. Danas vam predstavljamo jednu, na kojoj možete naći odličnu kolekciju knjiga za arhitekte - Archidose Bookstore.

 

131. Sajt koji možda niste otkrili - Weburbanist - urbani dizajn, arhitektura...

Danas je pravi trenutak da vas uputimo na sajt Weburbanist. Članak o gradovima koji ne spavaju dok vi spavate. Najleši gradovi sveta u mraku pokazuju svoje sasvim drugo lice.

 

132. Solfins - inženjerska kompanija za primer

Ozbiljnih i velikih inženjerskih firmi u našoj zemlji je veoma malo. U ovom članku predstavićemo vam firmu koja posluje vodeći se svojim veoma visokim kriterijumima i poslovnom strategijom koje ja karakteristična za uspešne zapadne firme, ali ne i za naše.

 

133. Solfins na Sajmu tehnike u Beogradu - predstavljanje softverskih 2D i 3D CAD/CAM/CAE rešenja za projektovanje

Kompanija"Solfins" će na predstojećem Sajmu tehnike u Beogradu prikazati kompletna softverska 2D i 3D CAD/CAM/CAE rešenja za projektovanje, koja u sebi sadrže module za proračune i simulacije, upravljanje projektnom dokumentacijom, umrežavanje, komunikaciju i programiranje CNC mašina.

 

134. SolidWorks - Sony Ericsson dizajn - Na nabu je avion, na putu auto Terrafugia

SolidWorks - Sony Ericsson koristi 3D dizajn. Terrafugia - na nebu avion, na zemlji auto.  

 

135. SolidWorks - Štampanje izabranog okvira

Mike Puckett je na svom blogu objavio članak. SolidWorks 2009 Service Pack 3.0  vraća funkciju štampanja izabranog okvira.

 

136. SolidWorks 2009 - Danas je počela prodaja po pretplatnoj ceni

Danas smo počeli prodaju u pretplati. Cena knjige je 1620.00 dinara. Tvrdi povez. Preko 1100 strana. Procedura: Naručite knjigu. Na osnovu vaše narudžbine, poslaćemo vam uplatnicu. Uplatite iznos do 04.12.2009. godine do kada vam garantujemo pretplatnu cenu. Nakon izlaska knjige iz štampe cena će biti veća.

 

137. SolidWorks 2009 video - nova funkcionalnost

Blog SolidWorks Guru je sa Youtube objavio video. Rukovanje sa Title Block. Okino Solutions je prikazao nekoliko kreacija za SolidWorks korisnike.

 

138. SolidWorks 2013 beta prijavljivanje i fotografija iz galerije

SolidWorks 2013 beta.Fotografija iz galerije.

 

139. Spike stolica u kojoj niste sedeli, dizajn Alexander Lervik

Dizajner: Alexander LervikProizvod: Spike stolica

 

140. Šta nas čeka u 2009. godini ili nekoj sledećoj - predviđanja, slike i prilike

Nije problem u tome što dolazi 2009. godina, nego je problem, što nekome dolazi 1965., nekome 2001. a nekome 2020. Svi smo u nekoj drugoj godini. Ono što se predviđa, sigurno će se negde i nekome ostvariti. Kao vreme. Ali ne mora leti da nas zaveje. Kada pomenete recesiju, ja vidim gužvu oko zgrade vlade, jer štrajkuju oni koji ne rade, ili rade, ili se plaše da neće imati šta da rade, ili ...

 

Strane:
1 2 3 4 5 6 78 9