Vesti – Audio, Multimedia, Video

 

Ukupno 326 – Strana 2 od 17

 

21. Balkanski špijun je najbolja komedija svih vremena po izboru IMDb

Kako neka vest može da vas obraduje? Jednostavno. Kada ste u svetu onda se javljate svakome iz svoga grada koga prepoznate na ulicama sveta. Kada ste u svom gradu, javljate se samo prijateljima, poznanicima, onima koji vam znaju ime. Zašto ovo kažem? Bio sam na Internet Movie Data Base sajtu i pročitao, video da je u kategoriji KOMEDIJA najbolja komedija svih vremena naš Balkanski Špijun. Po rečima Marka Paunovića sa bloga Tržišno rešenje, dovoljan broj udruženih bilo kakvih ljudi postiže uspeh, na kom mogu samo da mu zavide pametni a neudruženi.

 

22. BBC digitalizuje produkciju

BBC će pomoći Apple i Avid softvera za editovanje digitalizovati svoju produkciju.

 

23. Bela kuća - nešto što niste znali - od krava, ovaca, lebdenja do pesme

Bela kuća - šta možda niste znali o ovoj kući koja je ofarbana svim bojama, u zavisnosti od toga ko sedi u njoj, ali je uvek Bela kuća. Lebdenje ispred Bele kuće. Kako izgleda sa krovom u temeljima. Turisti, protestanti, ali i ovce ispred.

 

24. Besplatan Last.fm za Logitech kupce

Last.fm je danas objavio da će Logitech omogućiti korisnicima Squeezebox muzičkog sistema besplatan pristup uslugama Last.fm muzičkog servisa. To je prvi besplatni muzički servis koji je ponuđen korisnicima Squeezeboxa u Evropi.

 

25. Besplatan online muzički servis...samo što nije

Besplatan online muzički servis...samo što nije

 

26. Bitlsi ili Beatles - danas je njihov dan - Let It Be

Danas su Bitlsi trend na Twitteru. Kada su svirali Twitter nije postojao. Sada postoje zajedno sa Twitterom. Postoje i sa kompjuterskim igrama. Neka tako bude, širom eniverzuma. Knjiga posle Bitlsa - Pozitivna energija.  

 

27. Bubanj i Sara koja ima 13 godina

Sara ima 13 godina i svira bubnjeve, ali kako dobro? Bubnjevi dizajnirani da nasmeju. Robot bubanj, jer su roboti svuda oko nas.

 

28. Bush: Sunday Bloody Sunday

Smešna montaža video klipova Bush-ovih govora pretvorena u pesmu Sunday Bloody Sunday od U2.

 

29. Canon Powershot TX-1 sa 720p na vašem dlanu

Canon Powershot TX-1 sa 720p na vašem dlanu

 

30. Čast Kusturice košta 12000 evra jer nije "dželatov šegrt" - bez pištolja molim

Čast režisera Kusturice košta 12000 Evra jer nije "Dželatov šegrt". Nekadašnji način rešavanja pitanja časti u šumici je iskorenjen. Knjiga posle dvoboja preko novina i na Sudu - Konačna istina.

 

31. Cela godina u 40 sekundi - video - Eirik Solheim

Autor je Eirik Solheim. Mesto Oslo, Norveška. Isti okvir, ali priroda koja se menja. Tokom 2008. godine, ali godina, mislim, da i nije bitna. Izbor je verovatno povezan sa idejom koja je došla u zimu, kada je i počelo snimanje prvog kadra. Onako, kako se godišnja doba smenjuju.

 

32. Cipela koja leti - da li je to naučna fantastika ili samo kritika onoga što neko radi

Kada pročitate naslov u novinama: Cipela koja leti.. na šta pomislite? Video koji sada kruži TV stanicama, web stranama, prikazuje Džordža Buša u toku konferencije za štampu, i novinara koji bacanjem cipele pokazuje šta misli o onome što je Buš uradio u Iraku. Komentar u najnovijim vestima je da je cipela bila veličine 10.

 

33. Čitač - posle knjige i film i video parodija

Film zasnovan na bestseleru Bernharda Šlinka, Čitač je priča o neobičnoj, strasnoj ljubavi između Mihaela Berga i dva puta starije Hane. Strastvena veza naglo se prekida kada jednog dana Hana nestaje. Osam godina kasnije, oni se sreću u sudnici gde se ispituje Hanina krivica i njena veza sa nacističkim zločinima. Pogledajte i parodiju na film. Na engleskom.

 

34. Comcast je pokrenuo još jedan način na koji možete da plaćate daunlodovanje filmova

Comcast je dodao prodavnicu za daunlodovanje video snimaka  na svoj Fancast onlajn video sajt. Do sada Fancast je imao besplatno  strimovanje video snimaka sa sajtova kao što su Hulu i CBS video. Sada možete  da platite da biste iznajmili ili naručili neke TV programe i filmove, plus  imate i širu selekciju novih izdanja i starijih video snimaka. Drugim rečima  Fancast Store je nešto slično kao što je Amazon Unbox.

 

35. Corel dodaje video produkciju svojim softverima

Sony i Corel partnerstvo dodaje mogućnosti video produkcije Corel liniji softvera za obradu digitalnih medija i produkcije.

 

36. Creative iPod sistem zvučnika

Creative iPod sistem zvučnika

 

37. Creative nudi USB-osposobljeni Sound Blaster X-Fi Surround 5.1

Creative dalje proširuje svoju X-Fi familiju, ovaj put sa eksternim Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 sistemom. Ovaj USB uređaj je navodno namenjen korisnicima laptopova (onima bez ExpressCard slota) koji žude za surround zvukom.

 

38. Da li biste napali sliku na kojoj se nalazi drugi čovek - mačka napada sliku mačke

Video koji smo danas pronašli na Internetu prikazuje mačku koja napada sliku mačke. Ljubimac ponekad ne voli konkurenciju. Bori se protiv nje. Na kraju 8 mačaka, 3 nage i 5 u bikiniju.

 

39. Da li će USB Stick zameniti muzičke CD-ove?

Popularnost digitalnih daunloda će doneti smrt kompakt diskovima. To je samo pitanje vremena. Ja sam razmišljao o nekoliko stvari koje se tiču budućnosti muzike. Možda sam staromodan, ali ja volim spontano da se ušetam u prodavnicu CD-a, da naručim CD a zatim da ga slušam u automobilu ako to želim. Ne želim da čekam da dođem do računara da bih ga daunlodovao na moj iPod. Dakle šta će zameniti CD-ove kada oni postanu zastareli?

 

40. Da li se Google sprema da kupi Blinkx Video pretraživač?

Blinkx, najveća i najinovativnija mašina za pretraživanje videa na webu, će možda biti sledeći plen Google-a ili NewsCorp-a prema Bloomberg-u i Reuters-u.

 

1 23 4 5 6 7 8 9 10

Sledećih 10 strana