Vesti – Audio, Multimedia, Video

 

Ukupno 326 – Strana 4 od 17

 

61. gBox ugrožava iTunes

Novi muzički servis gBox se izgleda nametnuo kao jaka konkurencija trenutno vladajućem iTunes-u. Iza njega stoje imena kao što su Google i MySpace, pesme se skidaju bez zaštite autorskih prava, a velika imena u muzičkoj industriji već prelaze na njegove usluge. Tako velike izdavačke kuće kao što su SonyBMG i Universal svoje onlajn prodavnice otvaraju u ovom novom muzičkom servisu, koji se (kao što smo već rekli) zove gBox.

 

62. Gitara - sa ugrađenim studijom i još po neka gitara

Brak između gitare i studija za zapisivanje onoga što se izvodi je prirodna, ali do sada nije realizovana. iDea Ovation je prva gitara sa takvim sposobnostima. Da li je Leonardo nešto propustio, ili izostavio? Kakav otisak prsta imaju gitaristi. I da li ste ikada videli sviranje jedne gitare u četiri ruke?  Napravite orkestar u kome ćete samo vi da svirate gitaru.

 

63. Glasovi u vašoj glavi su možda već realnost!

Glasovi u vašoj glavi su možda već realnost!

 

64. Google - VEVO novi servis

Google je pokrenuo novi servis. Vevo je muzika, video, vi.

 

65. Gymnopedie - sve je počelo kada sam na sajtu Moj svet muzike

Svakoga dana želim da čujem nešto što nikada nisam slušao. Pobegnem od radio stanica, koje obično vrte ono što svi slušaju, po stoti put. Tek sam počeo naporan dan, a na sajtu Moj svet muzike, dan se završio, ali na nekom lepom mestu, gde se slušaju zanimljive obrade klasičnih kompozicija.

 

66. HANNSpree je definitivno zaslužio titulu najružnijeg TV-a na planeti

Baš kada smo mislili da se HANNSpree-jeva idiotska i besmislena stilizacija LCD-ova ne može prevazići, HANNSpree je to ponovo uradio.

 

67. Harfa i srećni praznici

Mali, ali dobar video. Na naslovnoj strani je cvetni aranžman HARFA. Harfa. Ako volite harfu. Muziku, cveće, i praznike.

 

68. Hibridni Blu-ray/HD DVD plejeri marke LG već u prodaji

Hibridni Blu-ray/HD DVD plejeri marke LG već u prodaji

 

69. Hitachi-jev 1.5 ultra tanak LCD HDTV sada dostupan u SAD-u

Dobro ste čuli - Hitachi-jeva familija ultra tankih 1.5 koja je digla veliku prašinu u CES-u je konačno dostupna za korisnike u SAD-u. Dostupne su veličine od 32, 37, 42 i 47 inča, i podeljeni su u dve kategorije: modeli Directors Series (X) i Ultra Vision (V).

 

70. Holivud će emitovati digitalne filmove u bioskopima

Holivud će emitovati digitalne filmove u bioskopima

 

71. Hulu će uskoro stići i u Evropu i druge zemlje izvan SAD-a

Sajt za onlajn video sadržaje Hulu je dobio mnogo dobrih kritika u štampi u toku zadnjih nekoliko meseci, zato što nudi kompletne televizijske emisije i filmove koji su gledaocima interesantni, a nisu tu samo da popune termine. Postoji samo jedan problem. Vi možete da strimujete video samo ako živite u SAD-u.

 

72. Intempo Rebel snima pesme sa radio stanica

Intempo Rebel snima pesme sa radio stanica i uteruje strah u kosti RIAA-eOvo je definitivno za neke najbolja a za neke najgora ideja ikada.

 

73. Interaktivni foto/holgramski ekrani

Iako sam video hologramski interfejs u filmu Rat zvezda čekao sam da to postane stvarnost. Novi interaktivni ekran za projekcije koji je napravila mlada kompanija LM3LABS budi nadu da će ovakvi ekrani uskoro biti realnost.

 

74. Iriver-ov Lplayer je izašao, neophodna gas maska

Nije tajna da iriver-ov dizajn dovodi do toga da se istopimo od miline samo ga gledajući. I sada ovo, Lplayer ukrašen lucidnim i super jednostavnim postoljem za zvučnik za gledanje video filmova u desktop stilu.

 

75. iTunes ide iza RealPlayera

iTunes ide iza RealPlayera

 

76. Izašao je Audacity 1.3.4 - audio editovanje je sve bolje i bolje

Audacity tim je izdao još jedno ažuriranje njihovog popularnog međuplatformskog programa otvorenog koda za editovanje digitalnog zvuka. Audacity 1.3.x beta poseduje gomilu novih funkcija koje nisu dostupne u 1.2.x stabilnoj verziji. Na primer, mnogo je lakše pomeriti zvučne fajlove sa jednog track-a na drugi ili podeliti i manipulisati audio track-ovima.

 

77. Izašao je video plejer otvorenog koda Miro 1.0

Windows/Mac/Linux: međuplatformska video aplikacija otvorenog koda po imenu Miro je sada dostupna u potpuno funkcionalnoj 1.0 verziji iz koje je uklonjena većina grešaka.

 

78. Jeftinija profesionalna audio oprema

Jeftinija profesionalna audio oprema

 

79. Jetdaisuke je kontruisao orkestar od uređaja pa sve do nebeskog orkestra

Orkestar od gadžeta. Objavljeno na Offworld i još negde. Pratite video, i nastavite da istražujete sa gadžetima koje posedujete. Muzika od sekvenci. Ili izađite u prirodu, i tamo formirajte svoj orkestar. 

 

80. Kada kažem gitara - to su Steffen Schackinger, džepna gitara, matrix ... Gitar art festival

Gitara. Nije samo žičani instrument, ona je instrument srčani. Svake godine u februaru, preko 300 učesnika na Gitar Atr Festivalu u Beogradu, pokazuje gde je srce. Može da bude mala da stane u džep, a može da bude velika, kao kuća.

 

1 2 3 45 6 7 8 9 10

Sledećih 10 strana