Vesti – Audio, Multimedia, Video

 

Ukupno 326 – Strana 9 od 17

 

161. Sajt koji možda niste otkrili - Fizy - muzika, video, pretraga

Jednostavan način da pronađete muziku i video na jednom mestu, slušate i gledate. Bedsplatno pretraživanje i slušanje/gledanje muzike.

 

162. Sajt koji možda niste otkrili - HowToSayThatName - a, kako se vi zovete?

Mi čitamo kako je napisano, tako da se Nemanja uvek čita kao Nemanja, a Ana kao Ana, Aleksa kao Aleksa. Ali, čim izađemo napolje, naizlazimo na imena koja su TEŠKA ZA ČITANJE.

 

163. Sajt koji možda niste otkrili - Moj svet muzike - može postati svačiji

O sajtu smo ovako pisali pre, skoro godinu dana. Vaša muzika može da bude i naša muzika. Život u harmoniji sa okolinom, sa ljudima, sa samim sobom. Harmonija. Ako je ona kriva za sve. Poruka sa sajta Moj svet muzike. Vizuelni identitet je promenjen. Sadržaji su i dalje inspirativni. 

 

164. Sajt koji možda niste otkrili - SecurityTube - Naučite sigurnost iz videa

Neko voli da uči iz knjiga, neko u školi, ali sve je više onih koji vole da uče gledajući video. Ako je oblast koja vas interesuje sigurnost, kompjuterska, onda je sajt SequrityTube dobar izbor.

 

165. Sajt koji možda niste otkrili - Sound Jay

SoundJay je web resurs koji vam nudi besplatnu kolekciju zvučnih efekata. Svako može da preuzme i koristi efekte za sopstvene, ali ne i za komercijalne svrhe.

 

166. Sajt koji možda niste otkrili - Šta misle muzičari kada ne sviraju - MusicThougts

"Nije bitno šta svirate, već kako", rekao je Mary Lou Williams, američki džez pijanista, kompozitor i aranžer. Ovo je samo jedna od misli koje možete da nađete na ovom sajtu.

 

167. Sajt koji možda niste otkrili - Web Cams Travel

Postoje mnoga mesta na svetu koja biste voleli da posetite. Postoje mnoga mesta koja su ljudi već posetili.

 

168. Samsung je izdao YP U3 Flash Plejer

Samsung se priključio DAP (Digital Audio Player) tržištu 2005.godine izdanjem svog YP-U1. Oni sada otkrivaju njihovu treću inkarnaciju miniDAP-a.

 

169. Šargarepa je zdrava, što može da i da odsvira

Svi znamo da je šargarepa zdrava. Da li zdravlje može da se odsvira? Može. 

 

170. Silverlight - Microsoftov odgovor na Flash Player

Na National Association of Broadcasters (NAB) Show u Vegasu, Microsoft je izdao Silverlight, plug-in Web pretraživača za reprodukovanje medija fajlova i prikazivanje interaktivnih Web aplikacija.

 

171. Slika dana - srećan rođendan - Igor Stravinski - 17. jun - Google - Zvezda na ulici

Igor Stravinski je rođen 17. juna 1882. godine, ruski kompozitor, koga mnogi danas smatraju jednim od najuticajnijih kompozitora XX veka. Google na svoj način čestita rođendan.

 

172. Slušajte dok radite - Dejvid Bouvi - The Next Day - kompletan album

Nekada sam slušao muziku dok sam učio.Danas na poslu ne mogu da radim dok ne slušam muziku.Iako živimo DANAS, THE NEXT DAY nam znači jer će i on postati danas.

 

173. Songbird 0.3 verzija za programere je sada dostupna

Verzija 0.3 za programere poznata pod kodnim imenom Bowie, koja predstavlja Mozilla-in odgovor na programe za upravljanje muzikom je sada dostupna.

 

174. Sony je predstavio BRAVIA V4500 LCD HDTVs u Evropi

Pazi se Evropo, pošto je Sony lansirao novi trio LCD HDTV-a ka tebi. BRAVIA V4500 linija proizvoda se sastoji od 26, 32 i 37-inčnog modela, od kojih svaki poseduje WXGA (1,360 x 768) panel i kompanijinu novu BRAVIA ENGINE 2 tehnologiju.

 

175. Sony NC60 slušalice za uklanjanje šuma

Sonyjeve najnovije slušalice za uklanjanje šuma nude odličan komfor i zvuk. Same slušalice su neverovatno meke i veoma su udobne. One baš na pravi način naležu na glavu i uši, tako da i posle dužeg nošenja ne postaju tesne. Čak i tokom leta od 6 sati, slušalice vam nikada neće postati neudobne.

 

176. Sound Forge 8

Nove osobine softvera Sound Forge 8.0, profesionalnog editora zvuka.

 

177. Šrek 4 - trejler ako vam treba malo smeha i šta vaš avatar govori o vama

Šrek 4. Ali sa komentarom. Pogledajte i komentarišite ili se samo nasmejte, ako vam je smešno. Ko gleda reklamni film pored vas? Ako ste kreirali svoj avatar, on će govoriti umesto vas.

 

178. Šta je Music 2.0?

Muzički futurist Gerd Lionard je upravo objavio informativni video koji objašnjava šta je music 2.0 i kako muzička industrija treba da se promeni i adaptira 'web 2.0' principima. Neke od tema su da je kontrola nemoguća i da muziku treba deliti. Kritikuje se i iTunes – iTunes funkcioniše odlično, kaže Lionard, ali to je zatvorena zajednica. Lionard kaže kako je „otvorenost najbolja” i kako „moramo odustati od ideje kontrolisanja i u muzici preći na otvoreni ekosistem.”Pogledajte video.

 

179. Star Trek - budućnost počinje

Budućnost počinje. Naravno za Zvezdane staze. Nekoliko sličica, da vidimo kakva će nam budućnost da bude.

 

180. Star Trek protiv Star Wars - učestvujte u razmeni mišljenja i ostalog

Zvezdane staze ili Ratovi zvezda pitanje je samo za one koji se nisu opredelili. Da li biste čuli šta neko misli o onome o čemu vi drugačije razmišljate.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 910

Sledećih 10 strana