Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Digitalna fotografija

Ukupno: 767, strana 15 od 39

Jednostavna istina je ponekad bolna, ponekad smešna

 

 

 

Kažu da je Isus rekao da će nas istina osloboditi. Da vidimo kako to stoji u životu. Link. U oba slučaja je srce pred nama. Samo i srce može da se posmatra iz više uglova. Primer: Bolja neugodna istina nego prijatna laž. Knjiga "Jednostavna istina" Jednostavna istina u poslu. Da li postoji? Ako je odgovor da, onda je uvek veoma teško postići. Link. Da li kada pokažu 115 kg je to stvarno toliko Vaga za merenje je jedan od predmeta koji nema pojma o jednostavnoj istini, ali je svakome ko to želi saopštava. Dete je rođeno - jednostavna istina  Chris de Burgh prikazuje kako se jedna istina pretvara u drugu jednostavnu istinu, istinu starenja.   U zemlji u kojoj nema slobode deca crtaju raj Uvek postoji zid koji nije tu večno ozidan. Uvek postoji neko ko će prvo napraviti rupu, a onda i srušiti zid. Jednostavna je istina da zidovi postoje da bi se rušili. Koja je vaša jednstavna istina? Nekad je dobro nemati more Link. A, nekada može da nas spase.
 
   

Kada neko govori engleski a želi da engleski ima interesantnije karaktere

 

 

 

Želim da engleski jezik ima više interesantnijih karaktera, na primer š, đ, č. . . Link.
 
   

Kada sednete dobro je da je ruka pod vama ili stolica drugog oblika

 

 

 

Stolica-ruka. Ako dete to ne voli, i voli da crta, kupite mu stolicu koju može da koristi i kao crtaći papir, koji je kreirala Charlotte Friis: Ako ste muško i mnogo vremena provodite pored kompjutera, evo jedne bezobrazne stolice, ali udobne: Na kraju, LEGO forma stolice, pogodite čija: Stolica za goste koji neće da odu kući   Srećom sa gornje strane su glave eksera. Link. Čini mi se da me neko gleda iz stolice Američki dizajner Jason Miller prikazao je svoju novu stolicu u Istanbulu, Turska. Stolica od krokodilske kože sa razjapljenim čeljustima krokodila bi bila interesantna. Stolica za vodu u baznu   Ovakva stolica zahteva i poseban stočić na naduvavanje. Link.      
 
   

Kada vidim oči sove, pande, psa, onda bolje vidim i rat u Iraku

 

 

 

Na sajtu Turbomilk osvanula je kolekcija sličica. Širom otvorenih očiju: Dizajner je Olesia Kozlova . U večernjim satima posetite Open Eye Figure Theatre Kada otvorite oči možete da naslikate lepu i dvosmislenost rata u Iraku. Autor je Megan Rye: Širom otvorite oči. Dolazi novo doba.
 
   

Kada više ne znate šta da snimate, nekoliko ideja

 

 

 

Kada ne znate šta da fotografišeteDobro došli u ZOO vrt.
 
   

Kako biti bolji fotograf - I deo

 

 

 

UpustvaLight StalkingLight Stalking  DPSDigital Photography School The Photo ArgusThe Photo Argus PictureCorrectPictureCorrect ePhotZineePhotoZine
 
   

Kako da fotografišete svoje dete - nekoliko ideja Emila Nyströma iz Švedske

 

 

 

Kreativne fotografije deceDodaj mi sok, žedan sam. Ja sam desno, a. . . Nadam se da vam se ova nijansa sviđa gospođo?Hoćete li sitnije?Nijedan vrh na kom je slatko nije previsok. A, sad upadam ja. POSETITE SAJT AUTORA. Emil Nyström ispred kamereBLOG AUTORA.
 
   

Kako da muškarci više poštuju bicikl

 

 

 

Vukajlija i bicikl bicikl "Prevozno" sredstvo na kome se dupe vozi, a noge idu pješke. Kako da muškarci više budu na biciklama? Slede fotografije sa kalendara koji je davno prošlo vreme. Ali, koga je za to briga?                       LINK. Poziv fotografima ljubiteljima zdrave bicikliranja Pošaljite nam fotografije na kojima je bicikl u bilo kojoj varijanti.
 
   

Kako da odštampate jaja i povećate prodaju

 

 

 

MAKE: štampač za jaja Ali, to postaje stvar prošlosti. Jeste da je Uskrs prošao, ali moramo da se pripremamo za sledeći. MAKE: je prikazao štampač koji vaša jaja čini unikatnim. Naravno da jaja moraju da budu malo skuplja od onih koja su nenacrtana. Nacrtana jaja sigurno mogu da utiču na povećanje prodaje. Ako ništa biće svima zabavnije.   Link.
 
   

Kako da okolina u kojoj živimo bude veselija

 

 

 

Sitnice koje nam uveseljavaju život. Dizajnerska rešenja koja vam skreću pažnju sa sivila. Vožnja bez plaćene karte.   U ovom autobusu putnike će zabljati naš poznati . . . . Uvek ćete videti koji su pešački prelazi očišćeni napim sredstvom. . . Ako vežbate kod nas nijedan teret vam neće biti pretežak: Link za još odličnih reklama.
 
   

Kako da počnete da koristite Instagram - 1. deo

 

 

 

Instagram - početak korišćenjaInstagram je foto aplikacija na webu. Za veoma kratko vreme je od malo poznate, ali korišćene, postala veoma poznata kada je Facebook kupio za 1 milijardu dolara. 17 meseci stara aplikacija je 19. aprila 2012. promenila vlasnika. Instagram je počeo sa radom 6. oktobra 2010. godine. Instagram omogućava korisniku da snimi ili preuzme već snimljenu fotografiju, primeni neki od ponuđenih filtera i podeli je na preko Twittera, Facebooka, Tumblra i Flickra. 50. 000. 000 korisnikaInstagram je na rapolaganju korisnicima iOsa i Android operativnih sistema. Broj korisnika je prešao broj od 50. miliona. Oko 5 miliona novih mobilnih fotografa se prijavljuje svake nedelje na Instagram. OsnivačiKevin Systrom i Mike Krieger. Broj zaposlenih pre preuzimanja od Facebooka13Zvaničan sajtINSTAGRAM. Instagram ikonaDobro došli u svet malo drugačije fotografije.
 
   

Kako da zabijete čokoladne eksere

 

 

 

Čokoladni ekseriKreatori: Monica Maggi, Pippo Marino and Giangi Caffio. Prosuo mi je po krevetu eksere, jer zna da volim da me probudi čokolada. Draga, ovaj ekser nije za zid. Da stavimo dedi eksere u džepove, on voli čokoladu?Kako da vam se ne raspadne torta, povežite kore ekserima. Ja ću jedan kapućino sa ekserom. Kugla sladoleda vam neće pasti, zakucao sam je ekserom. WEB
 
   

Kako digitalni slon pomaže živom slonu da opstane

 

 

 

Republikanski slon je ipak samo slon Ilustrator Thomas Fuchs i dizajner  Felix Sockwell to vide ovako: Slon na ulicama Njujorka Godina je 1920, i cirkuska parada. Da li je slon opstao, ako sklonjen u cirkus: Slon u prirodi ili upotrebni predmet u baru Ako ste kolekcionar figurica slonova, i još volite da popijete, evo i bara u obliku slona iz 1940. godine: Crveni slon u Londonu nosi na leđima zamak Živi slon nosi čoveka i čovečanstvo na leđima. Nosi zamak u kom čovek živi. Ali, samo ako je živ.   Slon i vaša ruka stvaraju iluziju Rukom milijem slona, i hranim, ali i stvaram iluziju, kako nam poručuje italijanski umetnik Guido Daniele:   Deca će spasiti slonove   Samo im treba pokazivati prave slike. Molimo da nam pošaljete svoju priču. Slon Ive Andrića Ivo Andrić je imao svoju priču: „Priča o vezirovom slonu“ (1947) jedna je od Andrićevih pripovedaka iz travničkog života koja je započeta komentarom o nastajanju narodnih priča, njihovom čuvanju i trajanju. Ispričana je u trećem licu, sa dominacijom tona legende. „U tim ponajčešće izmišljenim pričama krije se, pod vidom neverovatnih događaja i maskom često izmišljenih imena, stvarna i nepriznavana istorija toga kraja, živih ljudi i davno pomrlih naraštaja. “ Jedna od takvih priča govori o tiraniji i surovosti novopostavljenog travničkog vezira, ali i o njegovoj strasti prema egzotičnim životinjama koje je zajedno sa Konakom doveo u Travnik.   Rodna kuća Ive Andrića u Travniku.  
 
   

Kako izgleda kombinacija crteža i fotografije

 

 

 

Ev nekoliko primera sa 10 steps: Ja više volim sladoled od maline. Ostavite devojčicu na miru. Ne moraš da ulaziš u kompjuter da bi znao šta se događa unutra. Nisi bio dobar. Ja ću te povući za obraz, sine, ali će ti život udariti šamar. Pošaljite nam svoje kreacije.  
 
   

Kako izgleda vaše radno mesto

 

 

 

Radno mesto, možda vaše buduće Pošaljite nam fotografiju svog radnog mesta. LINK.  
 
   

Kako je ikona Instragrama postala foto aparat?

 

 

 

Instagram digitalni aparatKameru je kreirao ADR studio:UKRATKOAnother interesting concept design comes from ADR Studio. This time they imagined the Instagram icon becoming a real life digital instant film camera – the outcome is the Instagram Socialmatic Camera. Check out the full concept idea here below. - 16 GB mass storage - Wifi and Bluetooth - 4:3 touchscreen - 2 main lens, first for main capture, second for 3D filters, webcam applications and QR Code capturing - Optical zoom - Led Flash - Internal printer to make your Instagram photos real - Paper cartridge with Instagram Paper Sheets - Dedicated 4 colors ink tanks - InstaOs 1. 0, which put together Facebook and Instagram App feature Certainly an interesting idea. Would you buy the Instagram Camera? Check it out in detail after the jump. INSTAGRAM SOCIALMATIC CAMERA.
 
   

Kako pahuljica izgleda pod mikroskopom

 

 

 

Snežna pahuljica pod mikroskopom       Izvor. Pošaljite na fotografiju snežne pahuljice koju ste snimili dok pada na zemlju.
 
   

Kako promovisati Air Serbia ili avio fotografije

 

 

 

Nije Air Serbia, ali može da budeZoin Mihailo: "Mislim da logo Air Serbia lepše izgleda na mom biciklu. "Zoin Mihaiolo: "Ako postoje autobusi na sprat, Air Serbia vam nudi prevoz udobnim avionima na sprat. "Zoin Mihailo: "Nismo promašili kurs. Air Serbia vas prevozi do rekonstruisane Sahare koja izgleda ledeno. "Zoin Mihailo: "Air Serbia je bolje nego Nebeska Srbija. "Zoin Mihailo: "Sve mlade vernike iz Jagodine i okoline Palma će da  odvede u Rio da vide najveći krst na svetu, da bi kada se vrate u Srbiju mogli da naprave još veći. "Zoin Mihailo: "Svi ljubitelji nabijanja glave u pesak mogu da prespavaju u našem avionu koji je sleteo sa piste i bezbedno se zario u pesak. "AKO VAM JE MALO, IMA JOŠ.
 
   

Kako radi Stonehenge robotski časovnik?

 

 

 

Od istih genijalnih umova koji su kreirali Robostool dolazi nešto mnogo manje korisno ali jednako impresivno. Jednostavno rečeno, Norris Labsov Stonehenge je robotski časovnik koji vam govori koliko je sati tako što postavlja kartice sa brojevima u odgovarajući redosled. Uređaj se sastoji od CrustCrawler Smart Arm-a i Parallax Propeller čipa zajedno sa 14 kartica koje prikazujeu aktuelno vreme. Jedina naša zamerka je da je ceo uređaj prilično spor. Sa druge strane, nije da ste u žurbi da vidite koliko sati će pokazati ova stvarčica, zar ne? Oh,. . . u žurbi ste? Kliknite na sliku dole da biste pokrenuli video demonstraciju.
 
   

Kišni dan, kišobran i Ryan Pendleton

 

 

 

Ryan Pendleton, kiša, kišobran i još po neštoZoin Mihailo: "Čekaću je do kraja romana. "Zoin Mihailo: "Sada sigurno neću da zaspim dok čitam. "Zoin Mihailo: "Interesentno, u knjizi greje sunce". Zoin Mihailo: "Ugasi svetlo, imam nešto važno da ti kažem. "JOŠ FOTOGRAFIJA.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272