Vesti – Digitalna fotografija

 

Ukupno 741 – Strana 2 od 38

 

21. Ako je auto Smart, kako se može nazvati ovaj vozač - Da li ima raznih Crvenkapa

Auto može da bude Smart. Kada sednete u njega, da li na vozača prelazi malo od onoga što auto predstavlja.

 

22. Ako volite makro fotografiju učestvujte na Kenonovom konkursu MALI VELIKI SVET

Ljubitelji makro fotografije dobili su priliku da učestvuju na Canon foto konkursu „MALI VELIKI SVET“, u organizaciji Fotoarta. Svaki učesnik ima mogućnost da pošalje do četiri fotografije, koje prikazuju sitne detalje – najčešće nevidljive ljudskom oku. U borbi za prvu nagradu, Canon PowerShot A495 fotoaparat, do sada se uključilo preko 60 učesnika konkursa, u želji da kroz fotografije prikažu detalje koji svet oko nas čine velikim i malim. Sajt koji možda niste posetili - FotoART.

 

23. Andrew Kovalev - Les Visages des Puces

Saint-Ouen u Parizu je jedna od najstarijih i najvećih buvljih pijaca na svetu. Osnovana je 1885. godine i sastoji se od 15 manjih tržnica sa više od 2000 trgovina, koje godišnje poseti preko 11 miliona mušterija. Sve u svemu - idealno mesto za velike ulične fotografije.

 

24. Animirani gifovi plime iako Srbija nema more puna je ljubitelja mora

Srbija nema more, iako je nekada u Jugoslaviji imala. Ali je i dalje puna ljudi koji vole da odu na bliža i dalja mora.A, na moru, plima je uobičajena pojava. Što pokazuju i ava tri animirana gifa.

 

25. Apple - Dizajn laptopa - da li će Snežana da zagrize Jabuku

Diznijev film "Snežana i sedam patuljaka" je napunio 70 godina od prvog prikazivanja. Prvo je film smatran najvećom glupošću, da bi kasnije sve postalo obožavanje i remek delo. Trijumf Technocolor tehnike izmenio je istoriju Walt Disney studija, a samim tim, i industriju animacije i filma. Snežana izgleda sasvim dobro.

 

26. Avantura na plovilima napravljenim u kućnoj režiji, fotografije Tod Seelie

Splavovi, ali ne oni na rekama Beograda, nego neki drugačiji, napravljeni kod kuće.Splavovi napravljeni od recikliranog materijala.

 

27. Beograd - Kartongrad - Grad Ranjene gazele

Rende za karton, kartonsko naselje. Kada se izrendiše, reciklirali smo kuću u list papira. Da li ste ikada rendisali gazelu?

 

28. Bežeći od montaža čeznemo za fotografijama koje nisu montirane

Oni koji su bili u Egiptu sigurno su se slikali veoma udaljeni od piramida kako prstima dodiruju vrh Keopsove piramide. Takođe, oni koji su bili u Pizi, slikali su se kako guranjem žele da potpuno obore krivi toranj.

 

29. Bolt sam određuje svetski rekord na 100m - Lovac na zmajeve

Jamajčanin Bolt sam određuje koliki će biti svetski rekord na 100m. Da li Bolt potiče iz porodice zmajeva.    

 

30. CAM najnovije iz magazina o fototehnici

CAM je magazin o fototehnici koji smo vam predložili da redovno posećujete.Šta je novo u tutorijalima?Od fotografisanja portreta sa prajm objektivom do kako da napravite Contack Sheet u Photoshopu CS5.

 

31. Canon Powershot A630

Canon Powershot A630

 

32. Canon PowerShot SD1100 IS je došao na testiranje

Canonov najnoviji digitalni fotoaparat SD1100 IS je doživeo samo pohvale u nedavnom testiranju od strane Imaging-Resource web sajta.

 

33. Canon predstavlja nove digitalne video kamere

Nove serije digitalnih kamera kombinuju jednostavno rukovanje sa izuzetnim kvalitetom i optičkom preciznošću.

 

34. Canon-ov EOS Rebel XS DSLR stiže u avgustu

Već smo čuli puno toga o novom Canonovom dolazećem DSLR-u, ali sada je kompanija izbacila neke čvrste činjenice za nas nezajažljive ljubitelje digitalnih fotoaparata.

 

35. Čegevara - jedna od najeksploatisanijih fotografija našeg doba

Fotografiju Čegevare je snimio 5. marta 1960. godine Alberto Korda, na sahrani žrtava La Coubre eksplozije. Objavljena je u novinama tek 7 godina kasnije.

 

36. Čekajući Godoa - dobijamo spem poruke, preteća pisma Infostana

Čekajući Godoa je drama koju je napisao Samjuel Beket, kojoj glavni junaci čekaju Godoa - osobu koja se nikad neće pojaviti. Delo je provobitno napisano na francuskom.

 

37. Cela slika: Putovanje Iranom

Amos Chapple, fotograf iz Novog Zelanda, posetio je Islamsku Republiku Iran u tri navrata od decembra 2011. do januara 2013. godine. “Zapanjen sam razlikom između zapadnjačke percepcije Irana i onoga što sam zatekao na licu mesta”, kaže Chapple.

 

38. Chefchaouen ili plavi grad na severu Maroka

Plavi grad na severu Maroka. Grad bogate istorije. Chefchaouen.

 

39. Čistač ulica - Metle koje kruže - Auto koji čisti ulicu

Metla je odlična za čišćenje ulice i dizanje prašine. Metlu može da koristi jedan čistač.  Može li auto da čisti ispred sebe?

 

40. Da li je Slide bolji od Flickr-a? Prosudite sami!

Slide.com dobija sve više zasluženog poštovanja u sektoru deljenja fotografija, potukavši Flickr sa svojom unikatnom ponudom fotografjia među Kiwi korisnicima.

 

1 23 4 5 6 7 8 9 10

Sledećih 10 strana