Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Digitalna fotografija

Ukupno: 767, strana 27 od 39

Sajt koji možda niste otkrili - NoumiSphere - Da li vas je zgazila čizma sa fotografije

 

 

 

Fotografije van okvira Svi delfini su nam pobegli sa slika. Poslednji pogled na glistu. Pogledajte da li će dete da padne. Link. NoumiSphere Da li ste bili u gradu koji se zove Fucking? Knjiga posle - Predator Pazite da vas ne poseku noževi sa korica. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - 1dak - ništa o svemu

 

 

 

1dak - ništa o svemu Želite li pomoć? Metak je brz, ali ni cigareta nije sporija. Metak dolazi iz nepoznatog pravca. Cigareta iz poznatog. Pas gleda u, ali ne znamo šta Izgleda da je mašina za pranje sudova. Paradoks Pinokio Nos će sada da mi poraste. Ako je rekao istinu neće, ako je slagao hoće. Ali. . . Odri Hepbern kakvu možda niste videli   Ovo znamo da je šporet. Fotografije koje možda niste otkrili do sada. Link.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - FunPhotoBox - sve ima svoju veseliju stranu

 

 

 

FunPhotoBox vam nudi da izabete jedan od šablona, prebacite svoju fotografiju, a FunPhotoBox će posao da završi. Možete da kreira bilo koliko efekata želite. Podržani su formati JPG, PNG, GIF. Maksimalna veličina slike na koju želite da primenite smešan efekat je 4MB. Fotomontažu možete da nasnimite na svoj disk. Ovo je jedan od odličnih primera: Uživajte, i pustite drugima da uživaju.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - FunPhotoBox - veseli efekti na fotografijama

 

 

 

Fun Photo Box - zar sam to ja? Na raspolaganju je oko 120 efekata u visokoj rezoluciji. Postupak dodeljivanja efekta: 1. Izaberite neki od efekata iz liste. 2. Prebacite svoju fotografiju koju želite da promenite. 3. Dodelite efekat. Jedan od efekata je i ovaj: Link. Knjiga posle smejanja - Muškarci koji mrze žene Link ka knjizi i korpi za naručivanje.  
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Kulporter

 

 

 

Mortality table - Marija Mojca Pungercar Link. Kako organizovati Dan jezika u Beogradu, kao u Banjaluci? Od 20. 00h do jutarnjih časova predviđen je Maraton u čitanju na evropskim jezicima.   Link. Bez divljanja i razbijanja glava. . . Umesto piva - Dražena Grujić i ubrani fragmenti U Sarajevskoj Galeriji Roman Petrović 25. septembra  biće otvorena četvrta samostalna izložba fotografija Dražena Grujića, pod imenom Urbani fragmenti/Fragmentos urbanos. Link. Posetite ih, sigurno će se obradovati gostima.   LINK. LINK. LINK. Knjiga posle Kulportera - Istočni vetar: Zapadni vetar Jesmo mi nekome zapad, ali Kulporter je na zapadu za nas.   Link ka knjizi.  
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Panoramska fotografija - viewat.org

 

 

 

Viewat. org - kolekcija panoramskih fotografija Program koristi i Google Maps sa obeleživačima za mesta nastanka fotografija, tako da je olakšan i postupak pronalaženja i lociranja prema afitinitetima korisnika. Panorame od 180 ili 360o. Preko 1500 panoramskih fotografija. Abu Simbel smo izabrali. Nakon učitavanja fotografije na raspolaganju su vam mogućnosti da pustite fotografiju da se sama pomera, da je približavate, udaljavate, de vidite kakvo je nebo iznad Abu Simbela. Tako je i nastala ova isečak-fotografija: Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiink.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Pichaus

 

 

 

PichausUpit je bio: book. Link. 101 knjiga koja svetli
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Scott Webster ili plivanje u ledenoj vodi

 

 

 

Internet zid Scotta Webstera Odmah počnite da pretražujete album. Nemojte da mislite da treba da se krećete samo na dole, levo i desno. Sve je organizovano kao kretanje po velikoj lopti. Možete da gra pratite na Twitteru. Plivanje u ledenoj vodi Ako ste ikada mislili da vreme može da bude loše, zamislite koliko tek hladno može da bude. Plivanje u ledenoj vodi. Link. Knjiga posle plivanja - Fotofobija Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - TagBulp - sve fotografije i video na jednom mestu

 

 

 

TagBulp ne prikazuje samo fotografije nego i video materijal. Interfejs je jednostavan za korišćenje. Postavite upit. Fotografije se dobijaju sa: Flickr, Picasa, Zooomr, 23, Riya, Webshots, Yahoo  Imeem Video se dobija sa: Youtube, Blip. tv,  DailyMotion, Metacafe, Yahoo, Google, imeem Grouper i Revver. Nije potrebno da se registrujete. Link.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Tiltshiftmaker - veliki u svetu minijatura

 

 

 

Tiltshift Maker vam pomaže da svoje igračke uključite u fotografije. Tako, vaše igračke postaju modeli. Ništa nije nemoguče, sve je u vašoj mašti. Tilt-shift minijaturni fotosi su jednostavno fotosi scena iz stvarnog života koji postaju minijaturne scene. Sugestija kako se bira fotografija, jer od pravilnog izbora, dobijate bolji rezultat. Rezultati su na primer, ove minijaturne bicikle: Pijaca mašina: Originalni foto. Ba Flickr je organizovana grupa oko Tiltshift Makera, sa preko 300 radova.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Totally Looks Like - svi na nekog ličimo - zabava

 

 

 

Totally Looks Like - liči na druge, ali malo Koliko neko ili nešto liči na već poznato? Time se bavi Totally Looks Like. Već na prvoj strani vam je jasno o čemu se radi. Ko je vanzemaljac, E. T. ili riba balon? Možda i jedno i drugo. Živeli su u različito vreme, ali su slični. Dobro, pol im je različit. Žao nam je što je Cory. . . izumro. Drago nam je što Grejs nije. Ko je od njih dvojice bolji glumac? Ili žaba da se obuče, ili. . . Sa svemirskog broda Pac-Man je ušao u kompjuter, i tako je nastala legenda. Kada kupujete psa, on mora i da liči na vas. Ovaj sajt prišada kategoriji sajtova "Kada sam na njemu, mnogo mi je bolje". Toplo ga preporučujemo. LINK - koji podseća na LINK.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Wackii - mesto gde slike govore

 

 

 

Wackii - mesto gde slike vrede Baš lepo što ste došli, ali ti draga ćeš ostati tu gde jesi. Bez pasa, bicikala i plivanja Interesantna plaža. Link. Interesantan sajt.  
 
   

Sajt koji možda niste posetili - Fotodiskont

 

 

 

Fotodiskont Ja imam Canonov aparat PowerShot G6. Trebala mi je nova baterija. Pozovem. Imaju. Veoma povoljno. LINK. Uskoro, svakoga dana noviteti Kada smo mi posetili sajt, na njemu je bilo 96 posetilaca. Svako je nešto tražio.   Dobro došli. Uskoro nova iznenađena iz Fotodiskonta. To uskoro je sutra.
 
   

Sajt koji možda niste posetili CAM

 

 

 

CAM. rs magazin o fototehnici Pored Vesti tu su Testovi. Možda će Vam baš oni izlečiti glavobolje i pomoći pri kupovini određene foto-opreme tako što ćete videti kako ona u stvarnosti funkcioniše, koje su njene karakteristike i kakva je u odnosu na slične proizvode. Ako ste posetilac sajta Cam. rs možete putem Akcija ostvariti raznorazne popuste na pojedine proizvode. LINK. Fotoaparati Truel kompaktnih aparata: Canon vs. Lumix vs. Sony. Sve teme: LINK.   KAMERE Samyang predstavljanje. . . .   Sve teme: LINK. Posetite CAM Twitter. Facebook. Uključite se u akciju  CAM magazina Obaveštenje: Poštovani posetioci našeg sajta, ako Vas interesuje fotografija a nemate tehničko znanje ili pak imate oko za fotografiju a imate i znanje koje želite još više da dopunite kao i svoju zbirku knjiga o fotografiji, onda je ovo prava stvar za Vas. LINK.
 
   

Sajt koji možda niste posetili FOTOGRAFIJE SRBIJE

 

 

 

FOTOGRAFIJE SRBIJEPočnimo od Rosomačkog grla. Znate li gde se nalazi ova lepota?Rosomačko grlo je klisura u blizini sela Slavinja 32km od Pirota! Autor fotografije: Aleksandra NikolićKo je iza projekta? A, i ispred. Tihomir Stojanovic blog E PR Executive u agenciji McCann Erickson . Autor i koordinator projekta "Mreza Kreativnih Ljudi" www. creemaginet. com, autor vise blogova i sajtova. . . Blog Archive August 2011 (1) July 2011 (13) June 2011 (1) May 2011 (1) April 2011 (2) March 2011 (8) February 2011 (1) December 2010 (2) November 2010 (13) October 2010 (6) September 2010 (8) August 2010 (8) July 2010 (10) June 2010 (6) May 2010 (9) April 2010 (11) March 2010 (15) February 2010 (9) January 2010 (23) December 2009 (8) November 2009 (4) October 2009 (16) September 2009 (20) August 2009 (2) July 2009 (9) June 2009 (9) May 2009 (9) April 2009 (21) March 2009 (8) February 2009 (35) January 2009 (9) December 2008 (10) November 2008 (29) October 2008 (5) September 2008 (40) August 2008 (28) July 2008 (17) PITANJE: KOLIKO SE SRBIJA VIDI NA VAŠIM FOTOGRAFIJAMA?
 
   

Sajt koji možda niste posetili Photography Technique

 

 

 

Photography TechniqueSajt na kome ćete naći korisne savete o fotografskim tehnikama je kreiran na WordPress platformi. Tema: Glitter Theme on Genesis FrameworkPHOTOGRAPHYTECHNIQUEČlanak na prvoj straniSavet - Tajna fotografisanja deceSAVET. WordPress tema: Glitter and LaceGlitter is a lovely theme to showcase your life through blogging and social media. Feminine and delicate with a vintage flair, the Glitter theme was created for bloggers who want something a little different. Glitter and lace detailing provides a unique look, and offers a beautiful home for your words, photos, and even instagrams. 6 color styles, 3 layout options, custom background, custom header, featured images, fixed width, mobile responsive, theme options. STUDIOPRESS.
 
   

Sajt koji možda niste posetili, a volite odličnu VELIKU fotografiju BOSTON.COM

 

 

 

BOSTON - BIG PICTURECuba's Idalys Ortiz celebrates after winning her women's +78kg semifinal judo match against China's Tong Wen, Aug. 3, 2012. (Darren Staples/Reuters) #Oman's Shinoona Salah al-Habsi and Yemen's Fatima Sulaiman Dahman walk off the track with Andora's Cristina Llovera after their women's 100m preliminary in the Olympic Stadium, Aug. 3, 2012. (David Gray/Reuters) #Runners pass the Olympic flame on the first day of competition in the Olympic Stadium, Aug. 3, 2012. (Daniel Ochoa De Olza/Associated Press) #Swimmers take the start of the men's 4 x 100-meter relay heats during the swimming event, Aug. 3, 2012. (Martin Bureau/Associated Press/Pool) #SVE FOTOGRAFIJE56 fotografija koje možda do sada niste videli:BOSTON - BIG PICTURE
 
   

Sajtovi za prodaju automobila

 

 

 

Posetili smo nekoliko sajtova za prodaju polovnih  automobila. www. kupiauto. comwww. autopijac. com www. polovniautomobili. comwww. kgauto. comwww. autofoto. netwww. autokrtica. comwww. autoprodavnica. comwww. yu. autotip. comwww. auto-oglasi. co. yuwww. autoberza. info
 
   

Sasha nam pokazuje najlepši i najveći crveni šešir i dve mačke koje se igraju

 

 

 

SashaNIKAD ME NEĆEŠ ZABORAVITI U ŠUMI. DVE MAČKE SE IGRAJU, A MIŠA ĆE DA HVATA ONA KOJA IZGUBI. OBEĆAO SI DA ĆEŠ DOĆI I OLJUŠTITI MI POMORANDŽE. AKO NE DOĐEŠ. . . . POGLEDAJTE JOŠ FOTOGRAFIJA.
 
   

Skot kelbi je napravio prve snimke sa jedne fudbalske utakmice ove godine

 

 

 

Prvi snimciKada volite sport i fotografiju, a ne snimate neke sportske događaje, skoro da zarđate. Falcons ptotiv Titans, u Nashville-uKOMPLETNA PRIČAKnjiga koja će vam trebatiScott Kelby, urednik i izdavač časopisa Photoshop User – i autor danas najbolje prodavanih knjiga o fotografiji na svetu – još jednom podiže ovu knjigu na potpuno novi nivo pošto otkriva najnovije, najvažnije i najkorisnije tehnike Adobe Photoshopa za fotografe. VIŠE O KNJIZI.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272