Vesti – Digitalna fotografija

 

Ukupno 741 – Strana 3 od 38

 

41. Da li volite usne, sa šećerom, sa jagodama, sa

Usne, kada ih pomenete, vi se setite, čega, čijih, koje prilike? Jedan moj drug se seća kamile koja ga je u Egiptu poljubila.

 

42. Dan kada je poleteo prvi avion

17. decembar 1903. godine je ostao upamćen kao dan kada je čovečanstvo raširilo krila i vinulo se u nebo - prvo 12 sekundi a pri kraju dana skoro za čitav jedan minut. Bio je to veliki događaj.

 

43. Dan zaljubljenih - ko se sve lovi

Možete da nazovete kako hoćete: ljubav, pripadnost... ali se vidi kada su dvoje kao jedno. Hvala Nacionalnoj geografiji na ovoj fotografiji. Sneg je postao ljubičast.

 

44. Danas, 19. decembra srećna slava Sveti Nikola - sneg u Rijeci

19. decembra je stupio na snagu Sporazum o viznoj liberalizaciji. Vize nisu potrebne za 25 evropskih zemalja koje čine "šengenski prostor" sa više od 400 miliona stanovnika. Oni koji su danas prešli granicu ne slave Svetog Nikolu, niti idu kod nekoga ko slavi. Mi čestitamo svima. Slavimo i dalje, samo su granice nestale. Da li bi knjiga dana mogla da bude: Stranac u raju.

 

45. Današnja inspiracija - Adam Andrearczyk

Delo ovog fotografa pokazuje da nije važno šta ste snimili, nego šta u snimku možete da potencirate, da bi on postao tako upečatljiv. Adam Andrearczyk  svoje radove prikazuje, a na vama je da ih volite ili ne.

 

46. Današnja inspiracija - Jaje - Skok - Zelena - Babuška Muška

Šta rade pilići pre nego što se izlegu? Valjda broje dane do izlaska iz ljuske. Kada upoznate muškarca, devojke, koliko će se on prikazati u pravm svetlu, a koliko ima osobina koje nikada, moćda nećete otkriti.

 

47. Današnja inspiracija - Kako da budete realistični

Od kad se u Photoshop-u može sve uraditi, i napraviti ono što izgleda nemoguće, sve se češće javljuju oni koji u životu žele da urade ono što se graniči sa nemogućim. Gledali ste otvaranje i zatvaranje Olimpijskih igara u Pekingu. Ja samo bio zadivljen.

 

48. Današnja inspiracija - Mikro svet

Da li dobro vidimo svet oko sebe? Vidimo planine, reke, visoke građevine, mostove... Vidimo i svoju ruku. Ali, da li vidimo dlačice na ruci? Vidimo. Da li vidimo biće koje se šeta po dlačicama?

 

49. Današnja inspiracija - podvodna fotografija

Svet iznad vode, i svet pod vodom. Danas je to svet pod vodom. Maldivska ostrva i fotografije kojima su fotografi napravili pun krug.

 

50. Današnja inspiracija - Voda

Voda. Fotografije koje prikazuju vodu u plavoj boji. Stvarnost gde voda ima sve druge boje, sem plave.

 

51. DaVinci tehnologija

Nova DaVinci tehnologija je portfolio procesora, softvera i alata za optimizovanje digitalne video opreme.

 

52. Dejan Danailov Instagram u poslovnoj primeni

U Kikindi je 20. i 21. jula održan Kikinda -WebBiz Forum 2013.Jedno od predavanja je održao i Dejan Danailov.

 

53. Deset godina kasnije - Rat u Iraku

Trilioni dolara su potrošeni, milioni života uništeni i Iračani se još uvek bore da pronađu posleratno uporište dok konstantno nasilje ugrožava sve napore da se prevaziđe siromaštvo i bol. 

 

54. Dete i svinja - šta volimo, čemu se smejemo i šta nas čeka

Oni koji imaju malu decu su srećni jer ona lepo jedu i rastu. Ali šta deca vole? Šta voli dete koje ima 3 godine i kako to izgleda sa strane. Da li je to početak nekih drugih, prljavijih ljubavi, životnih ljubavi....ili je to samo jedna prolazna ljubav.  

 

55. Devojka daje cvet vojniku, ako on sme da ga primi

Rat uvek negde traje, i kao u svakom ratu, oslobodioci stupaju u grad, i narod ga razdragano očekuje. Devojke izlaze pred vojnike, sa cvetom u roci. Vojnici su očarani lepotom devojaka koje su izašle iz ruševina. Rat je gotot, skoro. Nema eksplozija, skoro. Kao na ovoj slici.

 

56. Digital photography - Light Stalking - 1 - 15.9.2015

 

57. Digital Photography Scholl - saveti br. 1

Dva fotografa koji sa istog mesta fotografišu, napraviće potpuno različite fotografije.

 

58. Digital Photography Scholl - saveti br. 2

Novi saveti iz radionice Digital Photography School.

 

59. Digital Photography School 477

 

60. Digital photography school 520

 

1 2 34 5 6 7 8 9 10

Sledećih 10 strana