Vesti – Digitalna fotografija

 

Ukupno 741 – Strana 6 od 38

 

101. Digitalna fotografija - Ruke koje vas uređuju - Ryan Robinson

Koliko imate ruku? Koliko vam ruku treba da biste se pripremili za izlazak u grad? Ryan Robinson ima odgovore.

 

102. Digitalna fotografija - Russell Cobb

Rad Russell-a Cobb-a inspirisan je fenomenom glumca i pozornice. On traga za svevremenim, kada se, pod uticajem kostima i ambiijenta, čovek transformiše. Strast za istorijom prevazilazi spoljanji sloj uniforme i prenosi, svakog ponaosob, u paralelni svet u kom vreme stoji.

 

103. Digitalna fotografija - Sećanja na budućnost

Na Daegu Foto bijenalu su predstavljene fotografije sa temom "Sećanje na budućnost". Sučeljavanje

 

104. Digitalna fotografija - simetrična fotografija - od pisoara do moga grada

Uvek kada sam se slikao sa Zoe, fotografije su bile simetrične, ja sa jedne ona sa druge strane. Kada sam naslonio bicikl na zid, on je postao simetričan, mada je u jednom prozoru bilo cveće a u drugom žena. Ptica nikako nije mogla da sleti na granu jer joj levo pero nije bilo simetrično sa desnim.

 

105. Digitalna fotografija - Slow sync flash

Jedna od funkcija fotoaparata koja može da vam obezbedi dodatnu kreativnost i zabavu je slow sync flash.

 

106. Digitalna fotografija - Spa svet - intimni život Britanaca - Kola na plaži

Avanture u SPA svetu. Dok se neko rekreira, neko fotografiše. Prva fotografija je sa sajta Daily Sound. Fotograf: Michael Grieve fotografiše intimu Engleza i priprema knjigu za 2009. godinu, svoju prvu knjigu, ali ne i godinu.

 

107. Digitalna fotografija - Steve Carter - Kada vam priroda pruži ruku - čuje se muzika

Postati ekspert u određenoj oblasti, je cilj svakog umetnika. Nije lako da vas po radu neko prepozna ne znajući da ste to vi uradili. Tako i u fotografiji, specijalizacija, donosi uvek dobre rezultate.

 

108. Digitalna fotografija - Uhvatite kišu

Na obali sam i gledam kako rekom prolazi čamac i kako kiša spaja nebo i reku. Kiša na crvenom kišobranu je drugačija od kiše na... Kako je Tomas uhvatio kišu na svom licu.

 

109. Digitalna fotografija - Umro je Đorđe Bukilica

Majstor fotografije Đorđe Bukilica, koji je izlagao na mnogobrojnim izložbama u zemlji i inostranstvu, preminuo je u 76. godini u Beogradu, rečeno je danas u valjevskom Foto klubu, čiji je on bio jedan od osnivača. Objavio je desetak knjiga o fotografiji, a instruktivne članke, eseje, prikaze fotografskih izložbi i knjiga objavljivao je u Beogradu, Novom Sadu, Sarajevu i Valjevu. Bukilica je pred smrt završavao svoju novu knjigu o fotografiji, koju je ilustrovao radovima zapaženih valjevskih fotografa. Đorđe Bukilica biće sahranjen u četvrtak, 4. marta, u 12 sati, na Novom groblju u Beogradu.

 

110. Digitalna fotografija - uTRipu kolekcija

uTRIPu ima svoju galeriju fotografija. Ceo svet vam je na dlanu. Gej parada. Najružniji pas i srećna vlasnica.

 

111. Digitalna fotografija - Veezzle besplatna kolekcija - Michael Oswald

Švajcarski sajt Veezzle pomaže da se pronađu besplatne fotografije. Fotograf: Michael Oswald.

 

112. Digitalna fotografija - Wee planeta - 3D panoramske fotografije

Telegraph.co.uk je objavio fantastične fotografije francuskog umetnika fotografa. Alexandre Duret-Lutz  je kreirao 3D fotografije koje je nazvao "Wee Planets". 

 

113. Digitalna fotografija - Yann Le Pape

Yann Le Pape zna da svaka devojka u ogledalu ne vidi sebe. Zna da nas svinje ne gladaju previše blagonaklono. Zna da se u toaletu dešavaju čuda.

 

114. Digitalna fotografija Andrew Brooks

Prostori koje svaki fotograf vidi drugačije. Andrew Brooks. Naš izbor za danas.

 

115. Digitalna fotografija i gola umetnica Miru Kim u Parizu, Njujorku, Berlinu

Poznata njujorška umetnica Miru Kim u svojoj seriji autoportreta "Naked city spleen" obišla je najveće svetske gradove kako bi vlastito golo telo suprotstavila grotesknosti ili lepoti odabranih lokacija. Fotografije nagog ženskog tela snimljene su u napuštenim i neuobičajenim, često prljavim i mračnim interijerima, ili pred fascinantnim panoramama poznatih lokacija velikih svetskih gradova. Gradovi koje je ulešala svojim temo su: Njujork, istanbul,  Honduras, Berlin... Ali nema Beograda, Zagreba, Sarajeva....

 

116. Digitalna fotografija i kako izgledaju lude, šašave noge

Da li noge mogu da budu lude? Da li mogu da budu šašave? Mogu da budu bilo gde. Ako ih uhvatite.

 

117. Digitalna fotografija i lepota divlje prirode

I kada je najmirnija priroda je divlja. Pustinja je mirna, ali toliko mirna da je čovek nemiran. Most je miran, ali je oko njega nemirno. Kula na brdu je mirna, ali je nemirmo u kuli.

 

118. Digitalna fotografija i NIKON Coolpix L110 i fotografisanje pajzaža

Impresivan sveobuhvatni fotoaparat koji vam daje slobodu da birate između fotografisanja prelepih nepokretnih fotografija ili zadivljujućih filmskih sekvenci visoke definicije (HD) sa stereo zvukom. Sa ovakvim aparatom naučite i nekoliko saveta za fotografisanje pejzaža.

 

119. Digitalna fotografija i Patagonija

Vikipedija: Patagonija je deo Južne Amerike koji se nalazi istočno od Anda i južno od reka Neuken i Kolorado na (42°) južno. Deo koji pripada Čileu obuhvata južni deo oblasti Los Lagos, oblast Ausen i Magelan (izuzev dela Anktarktika na koji Čile polaže pravo). Istočno od Anda argentinski deo Patagonije uključuje provincije Neuken, Rio Negro, Čubut, Santa Kruz, i Ognjenu zemlju, kao i južni deo provincije Buenos Aires.

 

120. Digitalna fotografija i rakete koje su lansirane, koje padaju, koje lete ka ....

Raketa je lansirana i uhvaćena, ali fotoaparatom. Lansirana raketa pada i ljudi beže. Brod nije za letovanje, već za lansiranje raketa.

 

1 2 3 4 5 67 8 9 10

Sledećih 10 strana