Vesti – Digitalna fotografija

 

Ukupno 741 – Strana 7 od 38

 

121. Digitalna fotografija i The Wall slike sa koncerta

Da li ste nekada na koncertu fotografisali? Evo kako fotografije mogu da na poprave raspoloženje?

 

122. Digitalna fotografija i venčanja - Fotografije Kamile Lekberj

Volite venčanja. Volite fotografisanje na venčanjima. Volite Kamilu Lekberj, ili ćete je zavoleti. Sajt koji možda niste posetili, a volite fotografije sa venčanja. Kroz odlične primere, naučite da pravite odlične fotografije.

 

123. Digitalna fotografija sa putovanja tviteraša Kreše, danas Yellowstone

Ako putujete po svetu, Tviter je odličan način da sve fotografije sačuvate. Fotografije su i putokaz kako da se kući vratite.Tviteraš Kreša upravo objavljuje fotografije i impresije sa svog putovanja. Krešimiru Zoriću želimo srećan put i puno fotografija, naravno najboljih.

 

124. Digitalna fotografija Tomislav Srdar i Femina.hr vas vode na izložbu

Femina.hr i Tomislav Srdar vas vode na na izložbu. Žene sveta.

 

125. Digitalna fotografija: Imre Sabo i 10 crno-belih fotografija koje bude emocije

Imre Sabo ili Imre Szabó. 10 crno-belih fotografija. Sajt koji možda niste otkrili. Svet koji se menja: Imre Sabo u Đavoljoj varoši.

 

126. Digitalna fotografija: Majmuni su moralni, naravno

Šta radi majmun koji ne želi nešto da čuje? Zatvara uši. Šta radi majmun koji ne želi da vidi? Zatvara oči. Šta radi majmun koji ne želi da "govori"? Zatvara usta.

 

127. Digitalna fotografija: Opuštanje se najbolje uči od životinja

Koji je najbolji način za opuštanje? Ima ih mnogo. Imate krevet ili sto na raspolaganju. Da, sto. Može i stolica. Kako to rade naši kućni ljubimci.

 

128. Digitalna fotografija: Snimanje u krug - 360 stepeni

Ortery Technologies su na tržište iznele prvu fotografsku mašinu koja snima objekte u krug 360 stepeni. Kreira se sfera koja može da se koristi u komercijalnu ili bilo koje drugu svrhu.

 

129. Digitalna fotografija: Uporedni život

„Gradski nomad“, izložba fotografja Aleksandra - Ace Simića u Muzeju grada Beograda.Ovo je treća izložba manje-više iz istog perioda i manje-više u isto vreme, koja nam otkriva život u prestonici po krunisanju kralja Petra, u vreme kralja Aleksandra i namesnika kneza Pavla.

 

130. Digitalna fotograifja - Blic vesti

Samsung je najavio izlazak tri nova kompaktna fotoaparata u NV (New Vision) seriji, podižući rezoluciju u NV20 na 12 megapiksela i na 10 megapiksela u NV8 i NV15. Sva tri fotoaparata poseduju atraktivno kućište i inovativni "Smart Touch" interfejs kao i pre. The NV20 je prvi fotoaparat iz Samsunga koji poseduje novi i poboljšani sistem za obradu slike - biće interesantno videti kakve će performanse doneti kada se pojave u Avgustu

 

131. Digitalni aparat sa ugrađenim štampačem - instant fotografija se vratila

Polaroid fotografije ili instant fotografije ipak nisu umrle. Kada je nešto dobro ono se vraća u život, ali na neki drugi način, u drugom obliku.

 

132. Digitalni fotoaparat - Canon Powershot SD430

Canon je predstavio svoj prvi bežični digitalni fotoaparat Powershot SD430.

 

133. Digitalni fotoaparat - Fuji FinePix F30

Fuji FinePix F30 je digitalni fotoaparat u koji je stvarno lako zaljubiti se. On ima puno odličnih funkcija koje će svaki fotoamater znati da ceni.

 

134. Digitalni fotoaparat - FUJI FinePix S9500

FUJI FinePix S9500 iako izgleda kao pravi DSRL fotoaparat on to nije, ali u svakom slučaju je daleko bolji i napredniji od klasičnih ultrazum aparata, a sa običnim kompaktnim fotoaparatim ne može ni da se upoređuje.

 

135. Digitalni fotoaparat - Fuji S6000fd

Nemojte da vam bude neprijatno ako pomislite od Fuji-ja S6000fd da je DSLR fotoaparat. Njegova veličina, robustnost i dizajn prosto vrište da je u pitanju profesionalni fotoaparat. Međutim, nakon par sekundi tokom kojih sam pokušao da odvrnem objektiv žižne daljine od 28 - 300mm (10.71 optički zum) shvatio sam da ne može da se odvoji. Dakle nije u pitanju DSLR. Pa šta je onda ovo čudo?

 

136. Digitalni fotoaparat - Fujifilm FinePix S5700

Fujifilm FinePix S5700 digitalni fotoaparat

 

137. Digitalni fotoaparat - Olympus SP-350

Olympus SP-350

 

138. Digitalni fotoaparat - Panasonic DMC-FX100

Predstavljamo vam Panasonic FX100, vrhunski komapktni digitalni fotoaparat koji će svojim izvenrednim objektivom, visokom rezolucijom i naprednim funkcijama za stabilizaciju slike oduševiti svakog ljubitelja digitalne fotografije.

 

139. Digitalni fotoaparat - Samsung GX-10

Nakon što je doživeo neku vrstu renesanse sa svojom serijom kompaktnih digitalnih fotoaparata, Samsung je takođe prokrčio sebi put u tržište SLR-ova tako što je izbacio seriju Pentaxovih modela pod svojim imenom. GX-10 je digitalni SLR fotoaparat visokih performansi namenjen entuzijastima ili poluprofesionalnim fotografima.

 

140. Digitalni fotoaparat - Sony Cyber-shot DSC-T10

Sony Cyber-shot DSC-T10 poseduje CCD senzor rezolucije 7.2 efektivnih piksela i ISO osetljivost od 80 do 1000, zajedno sa optički stasbilizovanim Carl Zeiss Vario-Tessar 3x optičkim zum objektivom. Objektiv ima ekvivalent fokalnog raspona od 38 do 114mm u 35mm sistemu. Ostale funkcije Sony-ja DSC-T10 uključuju brzine zatvarača od 1 do 1/1000 sekunde, mogućnost biranja Multi-pattern, Center-weighted, ili Spot merenja, pet predefinisanih ravnoteža beline, 10 scenskih režima rada, mogućnost USB i video veze, kao i podršku za korišćenje Memory Stick Duo/Pro Duo skladištenja i 56MB ugrađene memorije.

 

1 2 3 4 5 6 78 9 10

Sledećih 10 strana