Vesti – Posao

 

Ukupno 109 – Strana 6 od 6

 

101. Twitter - Guardian posle 188 godina štampanja postaje elektronski

Guardian je objavio da će posle 188 godina štampanja. Tako će postati prva novina na svetu koja će izlaziti i distribuirati se samo preko Twittera. Otvara se muzej štampane reči. Najveća laž na Twitteru. Napišite. Predložite. Pokažite.

 

102. Uvedite malo reda u svoje poslovanje

Uvedite malo reda u svoje poslovanje

 

103. Vaš auto može da pokreće đubre i šta sve ne - Instrukcije za rešavanje problema

Poznata vam je situacija kada se auto prepravlja, pa se pored benzina ili dizela, ugražuje plinski sklop. Ali, situacija poslednjih dana postaje malo škakljiva. Nema plina. Rešenje je da se pored navedenih pogona u auto ugradi još neki. Na primer, jedan Japanski model. Honda. Stare automobile prepravljamo jer nam novi smrde.

 

104. Važnost kratkih URL-ova u štampanim novinama

Interesantno je videti kako strane novine pokušavaju da povežu priče objavljene u štampanim izdanjima sa onlajn sadržajem. Pogledajte ovu sliku i biće vam jasno o čemu govorim.

 

105. Veb-savetovalište Overi znanje, a ne drogu

Udruženje građana „Građanski odgovor” je uz podršku opštine Obrenovac pokrenulo veb-savetovalište „Overi znanje, a ne drogu".

 

106. WinZip 10.0

Nova verzija WinZipa, najpoznatijeg programa za komprimovanje fajlova i njihovo izdvajanje.

 

107. Yahoo se svim silama opire Microsoftu

Bitka se nastavlja … nakon što je Yahoo zvanično odbio ponudu Microsofta od 44.6 milijardi dolara. Yahoo je izjavio da Microsoftova ponuda podcenjuje vrednost kompanije i da nisu zainteresovani. Ovo je inače tipični prvi odgovor u ovakvim situacijama unutar korporativnog miljea. Microsoft je sada odgovorio Yahoo-u i možemo da vidimo da priča postaje sve interesantnija.

 

108. Završena Microsoft specijalistička obuka za nezaposlena lica

Početkom februara meseca, na osnovu objavljenog tendera, novosadska škola kompjutera Smart School je dobila ugovor za sprovođenje obuke za stručno usavršavanje nezaposlenih lica za tri različita visoko tražena Microsoft zvanja. Poslednja obuka je završena 26. Marta, kada su i uručeni Microsoft sertifikati za 25 polaznika koja su uspešno završila kurs.

 

109. Želite li da promovišete sebe, svoju firmu, svoj pokret, partiju, pazite šta pišete na majici

Majice su nekada imale samo logo firme koja ih je proizvela. Kasnije su se stvari malo promenile, pa smo mogli da sa majica dobijamo razne poruke.

 

Strane:
1 2 3 4 5 6