Vesti – Google

 

Ukupno 193 – Strana 10 od 10

 

181. Stigla je nova verzija Google Eartha!

Google Earth Enterprise je drugačija verzija poznate alatke za mapiranje koja donosi veću moć novom segmentu korisnika, nudeći im prostorne alatke kao i druge pomoćne programe koji su namenjeni da obezbede bolje performanse. Nova verzija Google Earth-a donosi puno promena počevši sa novom integracijom pretraživača i završavajući sa poboljšanom bezbednošću za nekoliko operativnih sistema. Pre svega, Google Earth Enterprise radi brže nego prethodne verzije i po rečima Noah Doyle-a, direktora proizvodnje, Enterprise Geospatial Products, on nudi “desetostruko ubrzanje za procesiranje vektorskih podataka i više nego dvostruko smanjenje serverskog računanja za odgovaranje na zahteve za slikama."

 

182. Surfovanje internetom povećava IQ - Surfovanje knjižarom na sajmu knjiga

Najnovija istraživanja pokazuju da je surfovanje internetom dobro. Naročito za starije osobe. Mozak onih koji su bili na Internetu se razlikuje od mozga ljudi koji nisu bili, ili čak ne znaju šta je surfovanje, Internet... Surfovanje Internetom vas može dovesti do vesti da je počeo Sajam knjiga u Domu sindikata u Beogradu. Jedno surfovanje se nastavlja drugim.

 

183. Top 10 Google proizvoda

Top 10 Google proizvoda

 

184. Top 10 pretraga na Googleu za 2006. godinu

Top 10 pretraga na Googleu za 2006. godinu

 

185. Ugrađeni kod za Google Maps

Google je u svoje mape ugradio novu mogućnost. Od sada će se kod svake karte u vrhu stranice nalaziti opcija “link to this page”. Čim kliknete na tu opciju generisaće se kod pomoću kojeg se data mapa može ugraditi u bilo koju web stranicu, isto kao kod YouTubea.

 

186. Uskoro stiže Google-ov PowerPoint

Google-ov dugo očekivani klon PowerPoint-a je skoro spreman da ugleda svetlo dana. Već dugo kruže glasine da Google radi na programu za kreiranje slajdšoua.

 

187. Verovali ili ne, Google Video je popularniji od YouTube-a!

Verovali ili ne, Google Video je popularniji od YouTube-a!

 

188. Video Tura Google Earth-a 4.3 - Vau!!

Ovo je video tura koja će vam predstaviti Google Earth 4.3. Bićete oduševljeni novim mogućnostima, uključujući svetlosne efekte i panorama poglede na ulice.

 

189. Virusi napadaju Gmail!

Izgleda da su virusi koji kreiraju lažne Hotmail i Yahoo naloge u cilju slanja spem poruka sada tako prilagođeni da ugrožava i Gmail naloge. HotLan Trojan automatski generiše Webmail naloge, što govori da su spemeri konačno otkrili način da zaobiđu Captcha sisteme odgovaranja.

 

190. Volite li Google? Naterajte ga da poludi!

Volite li Google? Naterajte ga da poludi!

 

191. Web strane naših knjiga koje su pregledane preko 10.000 puta

Određene strane na našem sajtu su pregledane preko 10000 puta. Hvala vam na tome.Nova knjiga na listi je: "Digitalna fotografija - priručnik koji nedostaje"

 

192. YouTube se bori protiv raka

YouTube se bori protiv raka

 

193. Zvanično Google postaje Internet portal

Ako imate bilo kakve sumnje veyane za to da li Google radi na svojoj zvaničnoj home stranici ova vest će vas oboriti sa nogu u slučaju da ste obožavaoc klasične mašine za pretraživanje. Na žalost, izgleda da Google kompanija priprema nešto što će sigurno izazvati Yahoo, vlasnika jednog od najvećih Internet portala: iGoogle će postati prvi Google-ov portal, obezbeđujući pristup većini Google servisa. Kao što je izjavio Philipp Lenssen iz Google Blogscoped-a, funkcija će biti dostupna samo za Google Hong Kong i Taiwan, dva ukusa mašine za pretraživanje koji obezbeđuju link ka novom portalu.

 

Strane:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10