Vesti – Apple

 

Ukupno 149 – Strana 3 od 8

 

41. Apple pokreće web sajt za iPhone programere

Apple je pokrenuo Web sajt za programere koji žele da rade za njihov nedavno izdati iPhone. Web sajt koji je deo Apple Developer Connection-a daje istrukcije i obezbeđuje kompatibilnost sa Safarijem dok pravite aplikacije za iPhone.

 

42. Apple pokreće “Major in Mac” promociju

Izgleda da Apple pokreće svoju letnju promociju i kao i prošle godine nudi besplatan iPod za svaki naručeni Mac. Ova odlična ponuda kombinovana sa promocijom štampača daje odličnu mogućnost za zamenu stare mašine ili za kupovinu prve.

 

43. Apple pravi automobil?

Najveći nemački proizvođač automobila i američki proizvođač računara Apple planiraju da se zajedno bace na proizvodnju automobila. Šta mislite kako će se automobil zvati? Da pogodili ste, automobil će se zvati (kakvo iznenađenje) iCar.

 

44. Apple predstavlja iWork 08

Apple-ova konferencija za štampu je bila prepuna najava i proizvoda sa neodređenim rokovima, od koji su neki već dugo vremena očekivani. Takav je slučaj sa iWork-om 08, glavnim ažuriranjem Apple-ovog produktivnog programa. Ne samo da je ažuriran postojeći iWork program, već je Apple takođe učinio korak dalje smanjujući poverenje u Microsoft-ov Office program predstavljanjem novog programa za tabele koji se zove Numbers.

 

45. Apple predstavlja “MyTunes” web vidžet

Apple se proširuje u novim pravcima poslednjih godina, a iPhone je poslednji primer probijanja kompanije na novo tlo. Međutim, ne trebaju svi rizici da budu toliko veliki kao što je to slučaj sa iPhone-om i Apple je često započinjao sa malim stvarima koje su njegov posao uzdizale na viši nivo. “MyTunes” izgleda da je dobar primer Apple-ovog malog poduhvata koji je okrenut u novom pravcu.

 

46. Apple priprema Leopard Gold Master

Izgleda da je Leopard spreman i kompanija već počinje sa pripremama za period posle njegovog izdavanja. Iako još ne postoji Gold Master, Apple je u finalnoj fazi doterivanja svog najnovijeg kandidata za izdavanje i priprema poslednje Tiger ažuriranje.

 

47. Apple priznaje probleme sa baterijom iPhone-a

Više korisnika iPhone-a se žalilo da postoji problem sa baterijom koji sprečava da se uređaj potpuno napuni. Apple je priznao problem ali ističe da problem nije u bateriji kao što mnogi misle, već je to softverski problem.

 

48. Apple TV za igranje igara na... TV-u?

Apple TV za igranje igara na... TV-u?

 

49. Apple WWDC: iOS 7, OS X Mavericks i novi Macovi

Apple je lansirao novi iMac prošle godine a on je već broj 1. personalni računar u svetu kao i novi MacBook koji je takođe na prvom mestu u svetu.Naredni operativni sistem će se zvati: "Maverick".Članak je objavio B92, a fotografije objašnjavaju šta je sve Maverick. Šta je sve Maverick.

 

50. Apple-ov “iTV”

Apple-ov “iTV”

 

51. Apple: u prvoj nedelji je prodato 2 miliona kopija Leoparda

Apple je objavio da je prodao  2 miliona kopija OS X-a 10.5 od kada je Leopard lansiran u petak. Ko bi rekao da ima čak 2 miliona korisnika Mac-a? Samo se šalim.

 

52. Bezbednosni propusti u Leopardu

Tek što se Leopard pojavio i već su počeli napadi na njega. Pre neki dan bezbednosni analitičari su proglasili firewall Leoparda nebezbednim, pre svega zato što je isključen po standardnom podešavanju. Sada su stvari postale još gore za one korisnike Mac-a koji smatraju da im ne treba dodatni softver za zaštitu.

 

53. Biografija Stiva Džobsa u knjižarama do kraja 2012. godine

Američki izdavač S&S (Simon&Schuster) saopštio je da će sledeće godine objaviti zvaničnu biografiju izvršnog direktora "Epla" (Apple) Stiva Džobsa (Steve Jobs), vizionarskog kreatora računara "Mekintoš" (Macintosh), plejera "aj pod" (iPod), kao i mobilnog telefona "aj fona" (iPhone) i tablet (mini prenosivog) uređaja "aj peda" (iPad).

 

54. Cena iPhone-a snižena za 200 dolara

Ako ste nestrpljivo čekali vreme da nabavite iPhone, sada je možda vreme da to uradite. Apple je upravo objavio sniženje od 200 dolara za iPhone od 8GB.

 

55. Cerulean razvija Trillian IM klijenta za OS X

Vi imate prijatelje koji koriste AOL, MSN, Yahoo!, i Google-ovo instant messenger-a, Google Talk. Vi možete da instalirate četiri različite aplikacije, ili možete da upotrebite multiuprotokolarnog klijenta za četovanje kao što je Pidgin, Miranda, ili Trillian.

 

56. Da li će Apple sada prisiliti i časopis Wired da stavi katanac?

Pre par dana Steve Jobs je otkrio Macbook Air - definitivno najtanji laptop računar na svetu.

 

57. Dizajn - MAC je uvek inspiracija - Simpson i Snežana

Davno je prošl vreme kada je laptop ono što otvirite. Da li u vašem laptopu mogu da uživaju i oni koji sedete ispred vas? Naravno da mogu. Naravno, to je MAC. Ako je unutra Snow Leopard, spolja može da bude i Simpson.

 

58. Djay! Nova audio aplikacija za Mac OS X

Djay! Nova au

 

59. Do 2010. godine, Apple bi mogao sustići Microsoft

Do 2010. godine, Apple bi mogao sustići Microsoft

 

60. Ešton Kučer će glumiti Stiva Džobsa u filmu

Ešton Kučer će glumiti Stiva Džobsa u filmu.Skoro 98% korisnika iPada 3 su zadovoljni.iPad 3 na Vikipediji.Ja, Stiv, knjiga koju možda niste pročitali.

 

Strane:
1 2 34 5 6 7 8