Vesti – Apple

 

Ukupno 149 – Strana 8 od 8

 

141. Sumnjiva i bezobrazna taktika Apple-a daje rezultate

Appleov Safari web pretraživač je možda veoma popularan na Mac-u, ali od kada su nedavno lansirali Windows verziju, nema mnogo Windows korisnika koji su instalirali ovaj pretraživač. I šta je Apple uradio povodom toga?

 

142. Sun pomaže prelazak OpenOffice.org-a na Mac

Sun Microsystems programeri otkrili su putem posta na blogu da će Sun pomoći u importovanju OpenOffice.org-a na Mac OS X. “Veoma sam uzbuđen što mogu da vam objavim da će sada Sun-ovi inženjeri dati svoju podršku naporima prelaska Mac/Aqua koji su u toku” napisao je programer Sun-a Philipp Lohmann. “Ne možete ni da zamislite moje uzbuđenje kada sam prvi put čuo da će se ostvariti napori za izvođenje Aqua prelaska.

 

143. Time Machine: Leopardova najbolja funkcija?

Nakon što smo pogledali Apple-ovu novu Quicktime video demostraciju Mac OS X 10.5 Leopard-a, uvereni smo da bi i sama Time Machine funkcija bila dovoljna da korisnici plate za nadgradnju.

 

144. U iščekivanju WWDC-a

Danas počinje WorldWide Developers 08 konferencija za koju vlada izuzetno interesovanje, pogotovo za uvodni govor koji će održati Steve Jobs na otvaranju. Tu će najverovatnije Apple predstaviti buduće planove vezane za Mac OS X i iPhone.

 

145. U planu je izrada jeftinijeg iPhone-a?

Čuju se različite glasine da Apple možda već radi na jeftinijoj verziji iPhonea, rešavajući na taj način zamerku broj 1 koju imaju ljudi koji žele da ga kupe.

 

146. Upoznajte mog malog prijatelja: ZunePhone!

Upoznajte mog malog prijatelja: ZunePhone!

 

147. Uskoro iTunes iznajmljivanje filmova

Govorkanja se često pokažu kao istinita. Čak i danas, u doba Photoshopa, ako stavite pred nas lepu sliku mi ćemo najverovatnije poverovati u nju.

 

148. Video - Lego štampač i vaš MAC

Ako ste ljubitelj Lego kockica. Ako ste ljubitelj MAC-a. Onda vam treba i Lego-MAC štampač.

 

149. Zune nekompatibilan sa Windows Vista

Zune nekompatibilan sa Windows Vista

 

Strane:
1 2 3 4 5 6 7 8