Vesti – Laptop

 

Ukupno 121 – Strana 2 od 7

 

21. Canova – notebook sa dva displeja

Canova – notebook sa dva displeja

 

22. Čišćenje touchpada na laptopu

Laptop ne dolazi sa mišem na kakav ste navikli u vreme kada ste počeli da koristite desktop računar. Umesto toga, on ima touchpad, koji vam omogućava da uradite sve one interesantne stvari koje radi i miš na laptopu, samo što dolazi u formi koja je prijateljskija za prenošenje nego što je to eksterni miš. Treba da vodite računa o o touchpadu da biste ga držali u dobroj radnoj formi. Tu pre svega mislim na redovno čišćenje.

 

23. Compal notebookovi će dostići 22 miliona jedinica u 2007. godini

Compal Electronic ima neke ambiciozne planove za ovu godinu. Pre svega, oni žele da povećaju ukupan broj prodatih notebook-ova na tržištu i drugo, planovi za novu proizvodnju su veoma visoki na listama prioriteta Compal direktora.

 

24. Da li biste ikada trebali da kupite polovan laptop?

Naišao sam danas na članak Liz Weston u kojem ona navodi 10 stvari koje ne biste trebali da kupite polovne. Nije iznenađujuće da se u te stavke ubraja oprema koja spada u visoku tehnologijju kao što su kamkoderi, plazma televizori, i DVD plejeri. Na vrhu ove liste nalazi se .... pogodite šta ... LAPTOP!

 

25. Da li vam je potreban laptop ili ne

Treba da postavite sebi sledeće pitanje: Zašto da kupim desktop računar koji je postavljen na jedno mesto sve vreme?

 

26. Da li znate šta je Solar laptop PC?

Solar laptop PC je prenosivi lični računar sa ugrađenim solarnim panelima što ovaj laptop čini potpuno nezavisnim od električne mreže i mrež napajanja.

 

27. Daljinski upravljač za laptop

Da li ste se ikada našli u situaciji da sedite u sobi, gledate DVD na svom laptopu i treba da čačkate po Windowsu da biste podesili zvuk kako treba? Nema ništa gore od toga da pipkate touchpad po mraku dok pokušavate da pronađete onu malenu dugmad na ekranu za kontrolu jačine zvuka ili kontrole DVD plejera.

 

28. Dell Inspirion 1420 – najtraženiji laptop

Dell Inspiron 1420 je namenjen za tinejdžere, sofisticirane i nesofisticirane korisnike računara i za bilo koga ko traži odlično laptop rešenje. Izgled laptopa je promenjen (na bolje) i samo zato što košta 1.099 dolara ne znači da ćete dobiti računar sa jeftinim hardverskim delovima. On je jedan od nekoliko laptopa, ako ne i jedini, koji vam daje posebnu grafičku karticu, dodatnu memoriju, okvire različite boje i puno drugih funkcija koje inače treba dodatno da platite.

 

29. Dell je zvanično najavio Dell 500 laptop za zemlje u razvoju

Obično kada se neki proizvod zvanično lansira, veo misterije se odjednom digne sa njega, ali to nije slučaj sa Dell-ovim novim Dell 500 laptopom, koji je kompanija pre neki dan najavila u Indiji istovremeno sa otvaranjem nove fabrike u ovoj zemlji.

 

30. Dell lansira Vostro 1510 i 1310 laptopove

Baš kao što se već dugo pričalo, Dell-ovi jeftini poslovni laptopovi su se pojavili na virtuelnim policama.

 

31. Dell laptopovi kasne nedelju dana

Očekujete sjajni novi Dell laptop za početak školske godine? Možda ćete želeti da još jednom razmislite o narudžbi, pošto će izdanja nekih Dell modela kasniti i do 11 dana, što znači da možda neće biti izdati do početka školske godine.

 

32. Dell nudi da ukloni Windows sa svojih laptopa

Dell nudi da ukloni Windows sa svojih laptopa

 

33. Dell planira Precision M6300

Kada je reč o proizvodnji mobilnih računarskih sistema za sve ukuse i namene, Dell obavlja dobar posao i njegova starija mobilna radna stanica, Precision M90 pokazala je veliki uspeh. Sada je već M90 auviše star da bi se uspešno takmičio sa sličnim proizvodima od Lenovo-a i Acer-a, tako da su bistri momci iz Dell-a odlučili da pokrenu novu mobilnu radnu stanicu koja je dobila ima Precision M6300. Iako M6300 još neko vreme neće biti dostupan potrošačima, na webu se mogu naći mnogi detalji o njemu.

 

34. Dell-ov najnoviji laptop

Kada je reč o mobilnim računarskim sistemima malo je kompanija koje mogu da se pohvale sa familijom proizvoda toliko uspešnih kao što je Dell-ova, koji je upravo objavio 10-godišnjicu Precision linije. Povodom ove prilike, kompanija je odlučila da izda specijalno izdanje laptopa. Precision M6300 notebook je sada ovde da zameni stariji Precision M90 model i namenjen je za poslovno tržište.

 

35. Dell-ov XPS 730 H2C je benčmarkovan, overklokovan i ocenjen

Dell-ov XPS 730 H2C toliko obećava da jednostavno mora da bude testiran. Zato su ga ludi naučnici sa Hot Hardware-a testirali čim je stigao u njihovu laboratoriju.

 

36. Dell-ov XPS M1730 - prava igračka beštija

Jedan od najvećih svetskih proizvođača računara za igrače i ljude koji prevashodno koriste računare za zabavu predstavio je prenosivi računar XPS M1730, koji je isključivo namenjen korisnicima koji žele da iskuse vrhunske performanse dok su u pokretu.

 

37. Dellov laptop u plamenu

Korisnik kineskog foruma HiPDA objavio je fotografije svog laptopa marke Dell koji je iz neobjašnjivih razloga završio u plamenu.

 

38. Dizajn laptopa će se uskoro značajno promeniti

U ovom članku upoznaćemo vas sa nekoliko koncepata laptopa. Baš kao što sajmovi futurističkih automobila daju uvid u vozila koja ćemo možda voziti u budućnosti, koncepti laptopa nam omogućuju da zavirimo u budućnost upotrebe računara.

 

39. Eksplodirao laptop… čija je to greška?

Ovaj problem se nije baš mnogo objavljivao iako se dogodio prošle nedelje, možda zbog toga što je već dosadno pisati o tome kako je eksplodirao laptop. Ali laptopovi (u ovom slučaju, još jedan Dell) i dalje eksplodiraju.

 

40. Elonex One: najjeftiniji britanski laptop

U današnje vreme na Zapadu svi, uključujući i njihove majke, imaju laptop (vidite: OLPC, Eee PC, Cloudbook, Pixel Qi, i tako dalje), a sledeći jeftini laptop dostupan za najbogatije nacije će biti Elonex, koji će se prodavati po ceni od 100 do 200 funti. Ovaj laptop će biti predstavljen 28. februara na Education Show-u u Birmingemu, Engleska.

 

Strane:
1 23 4 5 6 7