Vesti – Laptop

 

Ukupno 121 – Strana 4 od 7

 

61. Konačno se pojavila AMD-ova ATI XGP eksterna grafička kartica za laptopove

Već godinama slušamo kako se  priprema ATI-jeva šema eksterne grafičke kartice, ali izgleda da je XGP konačno spreman za tržište.

 

62. Laptop - koncept BRICK sve je u ekranu

Dizajner Yves Behar zami[lja laptop kao ekran na kom se radi i kao ekran koji prikazuje. Laptop koji je ceo u ekranu. odnosno dva ekrana.  

 

63. Laptop - Najtanji laptop na svetu iz Intela

U proteklim godinama notebook PC-ji su prolazilii kroz sve žešće «dijete». Postali su lakši i tanji, ali se ništa ne može uporediti sa najnovijim Intel-ovim notebook dizajnom. Da bi postigao debljinu od 0,7 inča i težinu od 2.25 funti, Intel je iznajmio najbolje dizajnere iz Ziba Designa, koji su upravljali gradnjom ovom modernog uređaja, koji je moguće konektovati na bilo koji način na bežične mreže i koji ima najnovije i najbrže računarske sposobnosti.

 

64. Laptop od sto dolara košta skoro dvesta dolara?

Izvikani i žestoko reklamirani laptopovi od 100 dolara koje će prodavati Massachusetts Institutea of Technology biće skoro dvostruko skuplji od planiranog.

 

65. Laptop sa Vista OS za manje od 500$

Laptop sa Vista OS za manje od 500$

 

66. Laptop za ekstremne - Santa Rosa Asus A7S

Nakon mnogo buke i uzbuđenja, Santa Rosa notebookovi su konačno stigli. Možda ste već čitali mnoga obećanja vezana za unapređenja i nove tehnologije koje će ovi notebookovi da donesu. U ovom članku saznaćete šta je sve novo i koliko stvarno vrede ove mašine

 

67. Laptop: Novi Dell Inspiron laptopovi dolaze sa umetničkim tetovažama

Ako tražite laptop računare koji imaju umetničke šare i ističu se u odnosu na ostale, ove opcije će vam se možda svideti.

 

68. Laptopovi koji su traženi - mali, lepi i pametni

Tržište malih laptopova je toliko zasićeno da proizvođači moraju po svaku cenu da nađu način da privuku kupce. Asus je odlučio da to postigne sa dve nove boje uređaja. Eee PC 901 XP dostupan je od sada u trešnja crvenoj boji. Za dodatni efekat kućište mu je ukrašeno sitnim cvetovima.

 

69. Laptopovi sa mirisom

Izgleda da je Asusova misija da u naše živote unese malo  šarenila. Nakon Asusa Eee u crvenoj i ljubičastoj boji, predstavljena je i  serija F6, koja ne samo da je ugodna za oko, nego i lepo miriše.

 

70. Lenovo laptopovi su bolji od konkurencije

Istraživanja su pokazala da su Lenovo laptopovi najbolji i najcenjeniji među srednjim i poslovnim korisnicima u Americi i Kanadi.

 

71. Lenovo prebacuje proizvodnju laptopova tajvanskim snabdevačima

Izgleda da jeftina kineske radna snaga nije više onakva kakva je nekada bila: Lenovo stavlja sve svoje laptop asove u Tajvansku korpu. Lenovo trenutno ima Quanta, Compal, Wistron i Inventec zgrade u Tajvanu, a kompanija planira da izbaci jednu od njih iz svoje potrošačke linije i doda jednog proizvođača svojoj ThinkPad liniji.

 

72. Logitech Alto - tastatura i postolje za laptop računare

Logitech Alto - tastatura i postolje za laptop računare

 

73. Logitech uskoro izdaje specijalne zvučnike

Logitech je najavio AudioHub zvučnike za prenosive računare sa integrisanim USB ulazima koji kombinuju 2.1 zvučni sistem sa tri integrisana Hi-Speed USB ulaza, koji su tako konstruisani da mogu da rade sa svakim prenosivim računarom.

 

74. Meksički milijarder poklanja računare deci Meksika

Meksički milijarder Carlos Slim, koji je po Forbes-ovoj rang listi drugi najbogatiji čovek na svetu, pokloniće do kraja godine deci Meksika 250.000 laptopa. Međutim, to je samo početak, jer za sledeću godinu planira da pokloni čak milion laptopa - objavila je agencija NET.

 

75. Microsoft je izdao Origami Experience 2

Microsoft je izdao Origami Experience 2.0. Ovo je u suštini paket programa koji je dizajniran kako bi vam olakšao navigaciju na Ultra-Mobile PC-jima, ili malim tablet računarima kao što je Samsung Q1.

 

76. Microsoft nudi laptop torbe za dame

Microsoft nudi laptop torbe za dame

 

77. Microsoft šacuje laptopove za siromašnu decu

BOSTON (Reuters) - Microsoft Corp. se nada da će razviti verziju Windows softverskog paketa koja će koštati samo 3 dolara i raditi na jeftinim laptopovima koje fondacija iz Massachusetts-a želi da pošalje najsiromašnijoj deci sveta..

 

78. Može li Smart Phone da zameni laptop?

Može li Smart Phone da zameni laptop?

 

79. MSI lansira M673 laptop

MSI lansira M673 laptop

 

80. Notebook - HP Pavilion HDX

Model notebooka, HP Pavilion HDX, koji se u medijima pojavio tokom maja, sada je i zvanično dostupan. Radi se o Santa Rosa platformi sa procesorima Intel Code 2 Duo 2.2GHz T7500, 2.4GHz T7700 ili 2.6GHz Code 2 Extreme X7800.

 

Strane:
1 2 3 45 6 7