Vesti – Blogovi i RSS

 

Ukupno 26 – Strana 2 od 2

 

21. Stižu kontekstualne AdSense reklame za RSS Feed-ove

Glasine su tačne. Google AdSense reklame za RSS feed-ove stižu sledeće nedelje. Evo primera koda koji će biti ubačen u vaš FeedBurner feed kako bi mogao da prikaže AdSense reklame.

 

22. TypePad za iPhone je predstavljen na WWDC 2008

Na Apple WWDC 2008 u San Francisku, Michael Sippey iz TypePad-a je prikazao mobilnu foto aplikaciju za blogovanje za iPhone.

 

23. U zatvor zbog širenja laži putem SMS-a

U zatvor zbog širenja laži putem SMS-a

 

24. Važne statistike vezane za blogovanje

Blogovi i blogovanje, iako kod nas još nisu uzeli maha u tolikoj meri kao na Zapadu, postaju sve važniji izvor informacija za veliki broj korisnika ali i izvor dodatnih prihoda. Zato ćemo u ovom kratkom članku navesti neke statističke podatke koji će i najveće neverne Tome ubediti u potencijal koji se krije u blogovima i blogovanju.

 

25. Wordpress 2.6 finalna verzija je sada dostupna za preuzimanje

Wordpress 2.6 finalna verzija je dostupan za preuzimanje na wodpress.org-u. Verzija 2.6 se zove “Tyner,” a ime je dobila po džez pijanisti McCoy Tyner-u. Ova najnovija verzija sadrži veliki broj novih funkcija i unapređenja koja pretvaraju WordPress u moćnu mašinu za upravljanje sadržajem.

 

26. WordPress je povećao prostor za skladištenje na 3 GB

Vi sada možete da aploudujete fotografije visoke rezolucije, Office dokumente, PDF-ove, pesme i video klipove na vaš WordPress blog bez da morate da brinete o ograničenom prostoru za skladištenje, pošto je vaša kvota povećana sa 50 MB na čitavih 3 GB!

 

Strane:
1 2