Vesti – Svet igara

 

Ukupno 108 – Strana 6 od 6

 

101. XBLA – Pac-Man dobija novi sadržaj i HD izgled nakon 26 godina!

Nakon 26 godina fokusiranja na druge vrste igara Namco Bandai je izdao klasični dvodimenzionalni Pac-Man, sa svim novim zagonetkama i dostupan je na Microsoft-ovom Xbox 360. Može da se preuzme kroz Internet servis konzole Xbox Live Arcade.

 

102. Xbox je pojeftinio u Evropi

Nekoliko nedelja nakon spuštanja cene u SAD-u, Microsoft je spustio cene svoje konzole i u Evropi. Nove cene će važiti od 24. avgusta i biće otprilike za 13% niže od dosadašnjih.

 

103. Xbox postao profitabilan, skoro kao pravi biznis

Ko bi rekao. Nakon nekoliko godina tokom kojih smo gledali kako Microsoft baca milione dolara u jamu bez dna po imenu Xbox, koji je razvio Entertainment and Devices Division (odeljak Microsofta namenjen igrama), kompanija se konačno, kao što su i predviđali, vraća sa plenom - 524 miliona doalra zarade u zadnjih šest meseci, u odnosu na 423 miliona dolara gubitka tokom istog perioda prošle godine.

 

104. Za najbolju multiplayer igru je proglašen Conan: Hyborian Adventures

Na nedavno završenom Game Conventionu u Leipzigu podeljena su brojna priznanja. Jedno od ovih priznanja se dodeljuje i za najbolju onlajn igru. Funcom i Eidos su zajednički objavili da je ovu nagradu dobio njihov nadolazeći hit, Age of Conan: Hyborian Adventures.

 

105. Zahvaljujući Game Chamber-u, nema više razbacanih i polomljenih diskova

Zahvaljujući Game Chamber-u, nema više razbacanih i polomljenih diskova

 

106. Zahvaljujući Wii-ju Nintendo udvostručio zaradu

Nintendov profit za prvih devet meseci fiskalne godine gotovo se udvostručio u odnosu na prošlu godinu, pre svega zahvaljujući izvanrednoj prodaji igračke konzole Wii, objavili su izvori iz ove kompanije.

 

107. Zašto je Microsoftov Xbox 360 uspešna konzola a Sonyjev PS3 nije?

Zašto je Microsoftov Xbox 360 uspešna konzola a Sonyjev PS3 nije?

 

108. Žena igrač WoW poslala muža da istuče igrača koji joj se rugao

Bronco Carson je igrač igre World of Warcraft iz Meksika koji je voleo da se ruga ljudima u igri. Pitate se zašto koristim prošlo vreme? Pa samo zato što je nakon što je uznemiravao jednu ženu u igri, njen muž došao u njegovu kuću sa još dva drugara i pošteno ga istukao zato što “joj je otežavao da napreduje u igri”.

 

Strane:
1 2 3 4 5 6