Vesti – Mobilni telefoni

 

Ukupno 198 – Strana 10 od 10

 

181. Teletekst na mobilnim telefonima

Sofia Digital je pre godinu dana izdao koncept Teletext-a za mobilni TV. Sada nam oni donose Mobile Digitext, program koji adaptira Teletext funkcije i smanjuje teletekst na veličine ekrana mobilnih telefona.

 

182. Televizija na mobilnom telefonu

Da li ste se ikada pitali kako bi to izgledalo kada biste mogli da uživate u omiljenom tv programu na mobilnom telefonu umesto na televizoru? Slika je mala, znamo, ali za najveće ljubitelje nekih tv serija, to može da bude dovoljno kako bi saznali šta se desilo u zadnjoj epizodi njihove omiljene tv serije.

 

183. Telstra o Appleovom iPhone-u: "Drži se onoga što znaš"

Telstra o Appleovom iPhone-u: "Drži se onoga što znaš"

 

184. Treba vam skener? Kupite mobilni telefon!

Konkurs Tancher Electronic Design je bio svedok nekih stvarno impresivnih projekata i ideja - jedan od dizajnova koji je privukao posebnu pažnju je onaj od Shkinder Maxim-a iz Ukrajine. Ukrajinski dizajn je koncept mobilnog telefona koji se sastoji od tri glavna dela od kojih je svaki sposoban da se rotira za 360 stepeni oko svoje ose, slično kao rotirajuća reklama.

 

185. U korist mobilnih telefona

Tinejdžeri više vole mobilne uređaje nego čokoladu i cigarete. Da bi se adaptirali novom trendu u kojem vas svako procenjuje po mobilnom telefonu koji imate, mladi ponovo analiziraju svoje liste prioriteta u korist mobilnih telefona.

 

186. U Velikoj Britaniji više mobilnih telefona nego ljudi

Prilično je iznenađujuć broj zemalja gde broj mobilnih telefona prevazilazi broj ljudi koji žive na datom području. Velika Britanija je na vrhu liste upotrebe mobilnih telefona, prikazujući da na svakog britanca dolazi po jedan i po mobilni telefon. Zbog toga je danas toliko važno da nađete sebi bolju polovinu.

 

187. Uskoro mobilni telefoni i na Mesecu

Proleće je na vidiku ali ono što je privuklo našu pažnju ove nedelje je neverovatna vest da Nasa planira da izgradi mrežu za mobilnu telefoniju na Mesecu.

 

188. Uskoro Novi LG-jev mobilni telefon - LG KU250/U250

LG je najavio novi 3G mobilni telefon po imenu KU250/U250. Radi se o finansijski veoma povoljnom mobilnom telefonu koji će biti pristupačan većini kupaca. Osnovni cilj ovog mobilnog telefona je da se korisnicima širom sveta omogući koriđćenje naprednih 3G usluga.

 

189. Video: Google-ova demonstracija HTC Dream-a na I/O konferenciji

Google je pre neki dan održao demonstraciju uživo HTC Dream-a i Android-a na kompanijinoj I/O konferenciji u San Francisku.

 

190. VIP Mobile od danas počinje trku kao treći mobilni operater

Novi operater je od danas počeo da radi. Možete ga posetiti na www.vipmobile.co.yu. Prvih 50000 korisnika koji su aktivirali Vip prepaid SIM karticu, dobijaju po 1000.00 dinara kredita.Prodajna mesta: http://www.vipmobile.co.yu/cm/offer/pos/index.phpBiće interesantno posmatrati šta će dosadašnja dva mobilna operatera da ponude kao odgovor.

 

191. Virtualni svetovi najzad i na mobilnim telefonima

Kompanija Vollee od nedavno omogućava pristup 3D virtualnim Second Life svetovima. Pogledajte video njihovog novog servisa koji je trenutno u beta verziji.

 

192. VITO je lansirao paket aplikacija za Windows Mobile

Telefoni koji koriste Windows Mobile operativni sistem neće nikada biti iPhone-ovi, koliko god se programeri trudili da kreiraju interfejs koji lični na iPhone-ov. Pre svega zato što nema multi-touch podrške ni blagoslova Steve Jobs-a. Ali oni ipak imaju nekoliko prednosti nad iPhone-om, kao što je podrška za aplikacije drugih proizvođača.

 

193. Vodafone predstavio Skype Internet pozivanje za mobilne telefone

Vodafone predstavio Skype Internet pozivanje za mobilne telefone

 

194. Windows Mobile će podržavati Flash

Prema najnovijim vestima od ponedeljka, Microsoft je licencirao Adobe Flash Lite za Windows Mobile uređaje. U suštini, Flash Lite će postati plugin za Pocket IE, tako da će korisnici moći da gledaju ugrađene Flash sadržaje na svojim Windows Mobile uređajima. Adobe tvrdi da će do 80% Flash stranica raditi ako koristite Flash Lite plugin i Pocket IE.

 

195. Zaradite novac pomoću mobilnih telefona

Sa najnovijim tehnološkim napretkom, korisnici mobilnih komunikacija su postali zainteresovaniji za servise koje nudi industrija mobilnih komunikacija. Direktno sa mobilnog telefona, oni više vole da plaćaju, čitaju ili gledaju stiming video filmove nego da istražuju socijalne šablone komunikacije.

 

196. Zvanično stiže Bluetooth 2.1

Bluetooth Special Interest Group će prihvatiti Bluetooth 2.1 standard za svoje buduće uređaje. Tehnologija je namenjena da bude nadgradnja koja omogućava implementiranje značajnih prednosti za velik raspon uređaja.

 

197. “Hermit Crab” - novi izazov na mobilnim telefonima

Impressionware upravo kreira dugo obećavanu i dugo očekivanu igricu. “Hermit Crab” će doneti ekstremno kolorno zadovoljstvo, biće lak za igranje na mobilnim telefonima i svuda će biti dostupan.

 

198. „MySpace” uskoro dostupan i preko mobilnih telefona

Britanska telekomunikaciona kompanija „Vodafon” i medijski konglomerat „News Corporation” sa sedištem u Njujorku koji je vlasnik sajta “MySpace” (koji omogućava interaktivnu komunikaciju između internet surfera), sklopili su sporazum o saradnji na projektu koji će klijentima omogućiti pristup „MySpace-u” preko mobilnih telefona.

 

Strane:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10