Vesti – Mobilni telefoni

 

Ukupno 198 – Strana 3 od 10

 

41. Interaktivni mobilni TV šou

Samo u Japanu može da se ostvari interaktivno učestvovanje na televiziji preko mobilnog telefona, koje omogućuje stotinama hiljada korisnika mobilnih telefona da predstave sebe na ekranu u obliku sopstvenih 3D avatara u realnom vremenu.

 

42. Izašli su Tessera-ini OptiML Zoom objektivi

Naravno, oni bez trunke srama mogu da kupe LV 2008 sa zum objektivom koji može da se namontira, ali oni među nama kojima je ostalo barem malo ponosa će sačekati nešto bolje. Predstavljamo vam Tessera Technologies, koja je danas objavila lansiranje svojeg OptiML Zoom rešenja koje je dostupno za licenciranje.

 

43. Jedan kinez je napravio najveći mobilni telefon na svetu

Zaboravite trku za najmanji mobilni telefon na svetu - hajde da napravimo najveći mobilni telefon na svetu! Jedan kinez je razmišljao upravo na ovaj način pa je konstruisao potpuno funkcionalan mobilni telefon koji je 620 puta veći od mobilnog telefona koji mu je poslužio kao inspiracija.

 

44. K-Touch-ov mobilni telefon poseduje kameru rezolucije od čak 8 megapiksela

Sećate se vremena kada je Samsung izbacivao mobilne telefone sa besmisleno velikim brojem megapiksela u kameri? U ovom trenutku, 5 megapiksela je najviše dokle su stigli.

 

45. K1M - lep i funkcionalan

Motorola i Verizon sa ponosom mogu da predstave K1M. Ovo je prelep i sjajan mobilni telefon veoma tankih linija. On je toliko tanak da lako može da stane u vaše super tesne farmerke.

 

46. Kako mobilni telefon može da naškodi vašem poslu

Kako mobilni telefon može da naškodi vašem poslu

 

47. Kampanja "Green Point" na "Mobile Festu" - prikupljanje mobilnih i fiksnih telefona za reciklažu na Novosadskom sajmu

Kompanija "BIS IT Recycling Center" pokrenuo je, u saradnji sa Novosadskim sajmom, kampanju "Green Point" .  

 

48. KDDi je izbacio Toshiba Sportio W62T mobilni telefon

KDDI, japanski operater mobilne telefonije je izbacio Sportio W62T na tržište. Kao što ste iz imena mogli da zaključite, ovaj mobilni telefon je posebno optimizovan za sportiste i sportske poduhvate.

 

49. Kineza ubio njegov mobilni telefon

Jedan čovek je umro nakon što je njegov mobilni telefon eksplodirao i izazvao mu ozbiljne povrede. Žrtva je Kinez čija je krivica u tome što je nosio svoj prenosivi uređaj za komunikaciju u džepu košulje.

 

50. Kiosk za mobilne telefone

Kiosk za mobilne telefone

 

51. Koji web sajtovi su optimizovani za vaš mobilni uređaj?

Da li ste ikada probali da surfujete preko vašeg mobilnog uređaja i na kraju ste ga isključili iznervirani činjenicom da većina sajtova uopšte nije optimizovana za mobilne telefone i druge prenosive uređaje?

 

52. Koliko je stvarno zadovoljavajuća mobilna zabava

Skoro tri četvrtine korisnika mobilnih telefona iz SAD i Velike Britanije kažu da su nezadovoljni sa zabavnim sadržajem koji se kreiraju za njihove mobilne telefone.

 

53. Konačno, pravi društveni net za mobilne telefone

Priznajte. Društvene mreže na mobilnim telefonima su grozne. Web pretraživanje na mobilnim telefonima je bolno i niko nije uspeo da olakša uživanje u čuvenom trojstvu društvenih programa (profil, prijatelji i čet) na mobilnim uređajima. Bez obzira na to, mobilni uređaji su i dalje najbolje mesto da učestvujete u društvenim mrežama zato što su oni uvek na netu i zato što su to lični uređaji. Plus, oni imaju sve alatke koje su potrebne da podrže akcije društvenih mreža: ugrađenu kameru, mikrofon, slušalice i aparaturu za tekstualne poruke.

 

54. Koncept mobilnog telefona od kojeg će vam poći voda na usta

Mmm, tačskrinovi. Skupi, veliki tačskrinovi. Ovo su bili naši utisci o James Piatt-ovom Plica konceptu kada smo ga videli.

 

55. Krajnje glupi kaiš za članak kao držač mobilnog telefona

Krajnje glupi kaiš za članak kao držač mobilnog telefona

 

56. LG KH1400 - Gledajte TV na telefonu

LG KH1400 će konačno biti dostupan na Koreanskom tržištu, nakon što ga je kompanija najavila prošlog meseca. Telefon odlično izgleda i nudi neke evoluirane funkcije, pogotovo u sferi brzine transfera podataka, pošto je ovo HSDPA osposobjeni telefon.

 

57. LG Prada nije iPhone ali je potreba – ili bar tako kažu

LG Prada nije iPhone ali je potreba – ili bar tako kažu

 

58. LG se povezao sa YouTube

Video na mobilnim telefonima. Kakva izuzetna inovacija, zar ne? Ne samo da treba da platite enormnu količinu podataka asociranih sa preuzimanjem svakog videa, već ste prinuđeni da ih gledate na sićušnom ekranu (osim ako nemate iPhone). Neme ptorebe da kažem, to je ono što tržište traži. Naravno, na Zapadu, ali ne i kod nas.

 

59. LG U990 - prava multimedijalna poslastica

LG U990 je pravi multimedijalni uređaj treće generacije koji je sposoban za prenos podataka putem HSDPA protokola. To što sa njim možete i telefonirati samo je jedna od njegovih sekundardnih karakteristika. Šalim se, naravno.

 

60. LG-jev srebrni Prada je dobio ekransku QWERTY tastaturu

Mmmm, LG Prada (iliti LG-KE850) je upravo izašao u srebrnoj varijanti.

 

Strane:
1 2 34 5 6 7 8 9 10