Vesti – Mobilni telefoni

 

Ukupno 198 – Strana 4 od 10

 

61. Linux alternativa za iPhone

Ok, to i nije stvarno telefon – ali Nokia-jina N800 tabla otvorenog koda ima puno dobrih stvari, a to je da je jeftiniji za 100 dolara nego iPhone i još bolje, nije deo samo AT&T mreže.

 

62. Ljuta kineskinja spalila više od 400 mobilnih telefona

Mi živimo u ludom i haotičnom svetu. Ako se ne brinemo o globalnom otopljavanju ili miru na Bliskom Istoku, onda moramo da pazimo na ljute i zapostavljene žene koje pale velike količine mobilnih telefona.

 

63. Love Feng, kineski klon iPhone-a

iPhone koncept je zvučao toliko dobro kinezima da su poželeli da su ga ranije smislili. Nema vremena za gubljenje, oni su uložili puno rada u njega i konačno doneli Love Feng Mobile Phone, “xerox kopiju” iPhone-a, ili bi oni to voleli da bude.

 

64. Mercedes-Benz za vaš iPhone

Za one među vama koji žele nešto više od kožne futrole za svoj iPhone, šta mislite o Mercedes-Benz luksuznim kolima?

 

65. Microsoft ja objavio Windows Mobile 6.1

Microsoft je zvanično objavio da je Windows Mobile 6.1 završen i spreman za tržište. Mi smo već jedno vreme mogli da čujemo glasine o novim funkcijama, ali je lepo čuti ovu informaciju direktno iz izvora. Ali još nagađamo o tome kada će on biti dostupan nama smrtnicima. Microsoft je takođe najavio provajdere mobilne telefonije i proizvođače hardvera koji će nuditi nadgradnju.

 

66. Microsoft PlayReady tehnologija za Nokia telefone

Nokia traži nova rešenja za digitalnu zabavu za korisnike njihovih telefona putem Microsoft PlayReady tehnologije. Korisnici Nokia S60 i Series 40 će imati koristi od ovog izdanja i imaće priliku da upotrebe pojednostavljene tehnike za pristupanje, upotrebu i pomeranje digitalnih sadržaja na svojim mobilnim telefonima.

 

67. Mobilni telefon - kako da dobijete online informacije - Google - Wikipedia

Mobilni telefon možda koristite za nešto drugo, ali zašto ne biste informacije dobijali i preko njega, a ne samo preko kompjutera. Jer, niste uvek ispred svog kompjutera, ali ste pored telefona neprekidno. 

 

68. Mobilni telefon - koncept sa dvostrukim podižućim ekranima

Ekran osetljiv na dodir polako dobija nove varijante. Upravo je kreiran koncept telefon "8".

 

69. Mobilni telefon koji je otporan na gotovo sve

Manje poznata kompanija Sonim predstavila je svoj prvi telekomunikacioni uređaj koji je otporan na gotovo sve zemaljske nedaće.

 

70. Mobilni telefon na solarni pogon

Motorola je dobila patent za ugradnju solarne ćelije u ekran mobilnog telefona, što omogućuje punjenje mobilnog telefona izlaganjem suncu.

 

71. Mobilni telefon za pucanje

Nokia je predstavila novi koncept mobilnog telefona. Naravno da je namenjen vojsci i miliciji. Interesantno je videti sledeće modele koji će objedinjavati dva ili više uređaja.

 

72. Mobilni telefon: Daunlodujte neograničenu količinu muzike pomoću MusicStation Max-a

Omnifone, kompanija iz Velike Britanije će biti prva koja će ponuditi besplatnu i neograničenu muziku svim mobilnim telefonima koji nose ime "MusicStation". LG će biti prvi koji će izdati MusicStation Max mobilni telefon, koji će biti dostupan u prvoj polovini 2008. godine u Evropskom i Azijsko-Pacifičkom regionu.

 

73. Mobilni telefon: LG izbacuje nove mobilne telefone na GSMA Mobile World Congress

Sledeće nedelje u Barseloni se održava GSMA Mobile World Congress, na kojem će biti predstavljeno mnogo novih mobilnih telefona. Među proizvođačima mobilnih telefona prvi se oglasio LG najavljujući svoj novi uređaj LG-KF510.

 

74. Mobilni telefon: Nokia CEO: Nema planova za Windows Mobile

Nakon što je Sony Ericsson napravio veliki korak na Windows Mobile teritoriju (uz pomoć HTC-a) oprostićemo vam što ste pomislili da će Nokia da krene istim putem.

 

75. Mobilni telefon: Nokia kupuje TrollTech

Najveća kompanija za proizvodnju mobilnih telefona na svetu, Finska Nokia, je napravila ozbiljan poslovni potez kupovinom TrollTech-a. Možda niste nikada čuli za TrollTech, ali ste najverovatnije koristili njihov softver. TrollTech-ov Qt se koristi u poznatim programskim paketima kao što je Skype, Google Earth i Opera, pored mnogih drugih.

 

76. Mobilni telefon: Opera Mobile 9.5 - baš ono što ste tražili

Opera Mobile 9.5 je upravo izašla sa impresivnim setom novih funkcija i mogućnosti. Ali nemojte da pomešate Opera Mobile, koji košta 24 dolara, sa besplatnom Operom Mini. Razlika je u tome što je Opera Mini namenjena za male ekrane mobilnih uređaja kao što su mobilni telefoni, dok Opera Mobile radi na smartphone-ovima koji koriste Windows Mobile.

 

77. Mobilni telefon: Samsung je izbacio nove mobilne telefone

Samsung je nedavno predstavio dva nova mobilna telefona koji su namenjeni slabijem polu. To su Samsung L310 i L320. Samsung L310 je preklopni mobilni telefon crno zlatne boje, kompaktnih dimenzija koji se isporučuje sa programima specijano napravljenim za žene, kao što je šoping lista, merenje potrošenih i unetih kalorija i slično.

 

78. Mobilni telefon: SkyFire - pun web pristup preko mobilnog web pretraživača

Skyfire je novi pretraživač za Windows Mobile smartphone-ove koji se trenutno nalazi u privatnoj beti i prikazan je na DEMO 2008 konferenciji. Skyfire tim tvrdi da je ovo prvi pretraživač koji podržava Flash 9, a na osnovu svedočenja ljudi koji su posetili konferenciju ovaj web pretraživač može da prikazuje YouTube i druge multimedijalne sadržaje,

 

79. Mobilni telefon: Stigao je Samsung Soul sa moćnim Morphing Touchpad displejem

Samsungova Ultra Edition serija je obogaćena novim Soul modelom, koji može da se pohvali impresivnim setom karakteristika, uključujući fotoaparat od čak 5 megapiksela.

 

80. Mobilni telefon: Stiže Firefox za mobilne telefone

Već neko vreme se zna da Mozilla planira da dizajnira pretraživač za mobilne telefone, a sada imamo i neke informacije o pravcu kojim su krenuli. Kako se ispostavilo oni dizajniraju dva različite mobilne verzije, jednu za touch screen uređaje (iPhone stila) i drugi za manje ekrane (kao što su mobilni telefoni).

 

Strane:
1 2 3 45 6 7 8 9 10