Vesti – Mobilni telefoni

 

Ukupno 198 – Strana 6 od 10

 

101. Nokia izdaje ažuriranja programa

Nokia je upravo predstavila 5. izdanje Series 40 platforme za programere programa za mobilne telefone. Ovo je u suštini sredstvo za poboljšanje servisa koji su do sada bili u ponudi za korisnike mobilnih telefona bilo da se radi o poslovnoj ili ličnoj upotrebu.

 

102. Nokia N76 dobija ažuriranje, A2DP je uključen

Nokia je učinila dostupnim novo ažuriranje za svoj N76 model telefona. Odlična stvar u vezi ove nove softverske nadgradnje koju je uređaj dobio je to da je dodat A2DP i AVRCP Bluetooth.

 

103. Nokia N95 je proglašen za najbolji evropski mobilni telefon

Nokia je danas objavila, da je vodeće evropsko udruženje za potrošačku elektroniku European Imaging and Sound Association (EISA), dodelila mobilnom telefonu N95 titulu najboljeg u Evropi.

 

104. Nokia priprema novi telefon za 29. avgust. Da li je to Nokia N81?

Nokia je kreirala sajt sa odbrojavanjem podešenim na 29. avgust. Jedna stvar je jasna: tog dana objaviće se novi mobilni telefon. Ostatak pitanja je koji će to telefon biti. Velike su mogućnosti da će izdati Nokia N81.

 

105. Nokia Siemens Network je član Linux fondacije

Nokia Siemens Network je sada član Linux fondacije. Izgleda da je Nokia Siemens Network zainteresovana za saradnju sa Linux fondacijom i drugim kompanijama koje su njegove članice da bi obezbedili bolju podršku za Linux i da bi poboljšali Carrier Grade Linux.

 

106. Nokia Siemens širi GSM i 3G WCDMA mrežu u Srbiji

Nokia Siemens Networks će proširiti svoju GSM i 3G WCDMA mrežu sa Telekom Srbija mobilnom branšom. Kompanija će isto tako obezbediti sve potrebne servise da bi osigurali da će potrošači uživati u njima u maksimalnom kvalitetu.

 

107. Nokia “Gospodari mobilnog sveta!" nagrade

Nokia je lansirala drugu ediciju «Mobile Rules!» takmičenja za programere i radnike koji rade u oblastima vezanim za mobilnu telefoniju. Takmičenje ima za cilj da promoviše odlične rezultate u servisima i programima koji su kreirani za telefone.

 

108. Nokia, kompanija kojoj je zaštita okoline važna

Greenpeace je otkrio da je Nokia zelenija nego Apple, kada se postavi pitanje brige za okruženje. Sony se nalazi u samom dnu ove liste zbog nedosledne politike koju vodi u vezi zaštite okoline.

 

109. Nokia, najbolji trgovac Smartphone-om

Nokia se pokazao kao najbolji Smartphone trgovac u studiji koju je izdao ABI Research. Motorola i RIM (Research in Motion) su postavljeni na sledeća dva mesta u rangiranju smartphone trgovaca širom sveta.

 

110. Opera Mini 4 - Besplatni pretraživač za mobilne telefone

Opera Mini 4 je izdata juče i predstavlja ogroman korak napred u mobilnom pretraživanju weba. Ovo je jedan od nekoliko web pretraživača koji nudi puni prikaz traženog web sajta, otprilike isti prikaz koji očekujete i od desktop pretraživača.

 

111. Opera Mini™ 4 beta verzija — Web za novu generaciju

Izašla je beta verzija opera Mini web pretraživača. U ovom članku navešćemo deset razloga zvog kojih ćete voleti Opera Mini 4 beta verziju.

 

112. Opera Mobile 9.5 Beta je sada dostupan

Samo za Windows Mobile: Nedavno izdati Opera Mobile 9.5 nudi veliki broj novih funkcija za surfovanje na vašim ručnim uređajima.

 

113. Orcs & Elves dostupan za preuzimanje u Evropi

Orcs & Elves dostupan za preuzimanje u Evropi

 

114. Ozvaničen Nokia 8600 “Luna”

Nokijin najnoviji model o kojem se mnogo pričalo, “Luna” je ponovo u centru pažnje, i oh, tako lepo sija. Ovaj Series 40 telefon ima quadband GSM/EDGE, kameru od 2 megapiksela, providni zatamljeni stakleni klizač preko tastature i micro-USB port koji je Nokia prvi put upotrebila.

 

115. PC PRESS - septembar 2007.

Izašao je novi broj časopisa PC Press  PC 136 : Septembar 2007

 

116. Picasa Web albums dolazi na Windows Mobile

Google je razvio verziju Picasa Web Albums-a koja je optimizovana za Windows Mobile 6 uređaje. Ovo ažuriranje dolazi sa mnogo funkcija koje ćete naći na iPhone verziji Picasa Web Albums-a, uključujući slajdšouove, pretraživanje, i pregled čitavih slika.

 

117. Playboy lansira “iPlayboy” za Apple-ov iPhone

Industrija za odrasle stvarno vidi potencijal u iPhone-u i brzo skače na novu platformu. Sada se uključio i Playboy i preduzeli su veoma važan korak, lansirajući nešto sa “i”, tojest iPlayboy, novi servis za telefon je odskočna daska za mnoge uzbudljive stvari.

 

118. Počela je borba protiv opsesivnog korišćenja mobilnih telefona

Uzimajući kao primer Francusku nacionalnu železnicu, koja nudi "zen zone" u brzim vozovima koje su oslobođene mobilnih telefona, drugi austrijski grad po veličini je počeo da naređuje ljudima koji učestvuju u javnom transportu da drže svoje mobilen telefone u silent (tihom) režimu rada.

 

119. Pogledajte kako će izgledati korisnički interfejs mobilnih telefona budućnosti

Na 3GSM-u ove godine, NVIDIA je predstavila svoje GoForce 5500 procesore. Ovaj video prikazuje korisnički interfejs za mobilne telefone koji koristi 3D, video i Flash 2D. Vidite šta nas čeka u budućnosti.

 

120. Pogledajte kako će se upravljati Nokijinim mobilnim telefonom budućnosti

Pogledajte kako će se upravljati Nokijinim mobilnim telefonom budućnosti (video demonstracija).

 

Strane:
1 2 3 4 5 67 8 9 10