Vesti – Mobilni telefoni

 

Ukupno 198 – Strana 8 od 10

 

141. Sagem my150x - nova uzdanica među mobilnim telefonima

Francuski gigant u području potrošačke elektronike i telekomunikacionih uređaja predstavio je svoj novi mobilni telefon pod imenom my150x. Sagem my150x spada u kategoriju ultratankih uređaja sa debljinom od samo 10 milimetara. Opremljen je 1,8-inčnim ekranom koji koristi NeoNMT tehnologiju, koju karekteriše izuzetno kvalitetan prikaz slike.

 

142. Samsung D780 Duos, pristupačan Dual-SIM telefon

Samsung nastavlja da širi svoji liniju dual-SIM mobilnih telefona, i danas je najavio izlazak modela Samsung D780 Duos. U odnosu na D880 Duos, svog prethodnika koji se pojavio krajem prošle godine, novi model će imati pristupačniju cenu ali ujedno i nešto lošije karakteristike. Međutim to i nije toliko bitno s obzirom da je dual-SIM mogućnost (korišćenje 2 SIM kartice u isto vreme) glavni razlog za kupovinu ovog telefona, jer omogućava da u isto vreme budete povezani na dve različite mobilne mreže.

 

143. Samsung G600, telefon sa kamerom od 5 megapiksela

FCC je upravo odobrio Samsung G600, telefon sa klizačem koji će izgleda srušiti nekoliko rekorda u performansama. Mobilni telefon će imati fotoaparat od 5 megapiksela, jednu od najnaprednijih kada je reč o performansama mobilnih telefona.

 

144. Samsung i710 razume rukopis

Samsung je nedavno lansirao poboljšanu verziju Samsung 710 telefona. Samsung i710 je elegantan međutim nije obavezno ženski telefon. Dizajn ističe njegove jake, stilske oblike kroz srebrnkaste linije da bi ga prilagodio za oba pola.

 

145. Samsung L600, ljubičasti trend

Jedan od najnovijih uređaja koje je Samsung izdao je model L600. Uređaj je namenjen onima koji traže moderne uređaje a ne one sa visokim performansama.

 

146. Samsung lansira web sajt za promociju Instinct-a

Za svaki slučaj, ako niste dovoljno toga čuli o dolazećem Samsung-ovom Instinct-u, Samsung je lansirao promotivni web sajt dizajniran da vas upozna sa ovim mobilnim telefonom.

 

147. Samsung M110 - jeftini telefon koji se neopaženo pojavio

Samsung je upravo dodao M110 jeftini mobilni telefon svojoj liniji proizvoda, ciljajući na korisnike kojima su potrebne samo elementarne funkcije mobilnog telefona. Uređaj ne bi mogao da izgleda prostije, ali su velike šanse da će se svideti nekim korisnicima.

 

148. Samsung preskače tačskrinove i patentira upravljanje gestovima

Samsung je sve kreativniji sa svojim fotoaparatima u mobilnim telefonima - Instinct vam omogućuje da se krećete po web stranicama tako što kamera prati pokrete - ali kompanijina zadnja patentirana aplikacija, za telefonski interfejs zasnovan na gestovima, možda i nije toliko praktična.

 

149. Samsung U100

Samsung U100 je deo nove Ultra Edition II serije. To su najtanji uređaji ovog proizvođača. Pored U100, ostali modeli u ovoj seriji su Samsung U300, Samsung U600 i Samsung U700. U100 je najmlađi član u ovoj proizvodnoj linije i fali mu veliki broj karakteristika starijih uređaja. Ovaj uređaj je veoma tanak i predstavlja skoro identičnu kopiju X820, kako u smislu materijala od kojih je napravljen tako i u smislu funkcionalnosti.

 

150. Saznajte kako popularni web sajtovi izgledaju na ekranima mobilnih telefona

Vodafone UK je kreirao dobar interaktivni demo koji će pomoći ljudima da shvate kako neki od najpopularnijih web sajtova na Internetu izgledaju na mobilnim telefonima.

 

151. SE će da stavlja radar u mobilni telefon, a Nokia se igra sa novim dizajnima

Mi smo nedavno naišli na par patenata koji su toliko egzotični da nismo mogli da izdržimo da ih ne predstavimo zajedno.

 

152. Second Life, sada i na mobilnim telefonima

Vollee, kompanija koja se bavi kreiranjem zabavnih sadržaja za mobilne telefone sa sedištem u SAD-u je objavila da će preneti Second Life iskustvo na 3G mobilne telefone. Beta verzije Second Life-a za mobilne telefone će biti otvorena za korisnike u maju 2008. godine i biće besplatna.

 

153. Servisiranje iPhone-a

Internetom se proširila vest kako veliki Apple korisnicima koji svoj iPhone u garantnom roku pošalju u servis, uređaje vraća sa spajalicama u najlonskim kesicama sa poznatim logotipom jabuke. Iako ima onih koji sumnjaju u takvu poslovnu politku i samu tačnost informacije, korisnici foruma Engadget su prilično sigurni da spajalica nije nikakva podvala, jer je taj specijalni alat u stalnoj ponudi još od prvih Macintosha.

 

154. Sharp najavljuje najmanji 5-megapikselski CMOS senzor na svetu

S' vremena na vreme Sharp počne da trubi svoju reklamu vezanu za veličinu senzora. Nema potrebe da naglašavamo da je malo superiorno u ovoj diskusiji, a Sharp još jednom tapše samog sebe po ramenu zbog RJ63SC100.

 

155. SLIQ - jedan veoma seksi mobilni telefon

Prošlo je mnogo vremena od kada nas je neki mobilni telefon ispunio sa ovoliko žudnje kao SLIQ. On je koncept Mike Serafina. Ne poseduje nijedan taster već samo ono što on zove "napredni interfesj osetljiv na dodir". Bolje mu je da bude prilično napredan, pošto nas dosadašnji toucscreen interfejsi nisu impresionirali.

 

156. Sony Ericsson bluetooth satovi za lepši pol

Proputisili ste važan poziv ili SMS jer niste čuli telefon, zatrpan na dnu tašnice? Stvar prošlosti..

 

157. Sony Ericsson će proizvoditi jeftinije telefone

Jeftini telefoni srednje klase su odgovorni za značajan deo profita mnogih proizvođača mobilnih telefona. Zato će Sony Ericsson izdati novu liniju jeftinijih uređaja kao odgovor na potrebe široke publike.

 

158. Sony Ericsson K200i

Sony Ericssonov novi mobilni telefon u seriji K karakteriše retro izgled. Ovaj uređaj je prevashodno namenjen telefoniranju i pisanju poruka. Ovaj novi model K200i, se može opisati samo jednom reči koja glasi retro. Spoljašnji i i unutrašnji dizajn, kao i meni su izgleda inspirisani mobilnim telefonima od pre tri - četiri godine. Ali pošto je retro u trendu, to svakako nije mana. Jedino funkcijski tasteri ovog mobilnog telefona, koji su tanki i srebrni, nisu u skladu sa retro dizajnom.

 

159. Sony Ericsson lansira Z780 i G502 mobilne telefone

Sony Ericsson je upravo najavio izlazak dva nova modela u srednjoj klasi. Z780 je globalni brat najavljenog Z770 za Evropu. G502 ima Google Maps ali mu fali podrška za aGPS.

 

160. Sony Ericsson W950i

Sony Ericsson W950i

 

Strane:
1 2 3 4 5 6 7 89 10