Vesti – Zanimljivosti

 

Ukupno 286 – Strana 10 od 15

 

181. Olimpijske atletičarke koje su pozirale nage za Plejboj

Amanda Beard je proglašena za najseksipilniju atletičarku na svetu posle objavljivanja njenih fotografija u julskom izdanju (2007.) Plejboja.

 

182. Organizujte svoje recepte pomoću Yum!-a

Recite mi ko od vas ne voli dobro jelo? Ne znam za vas ali ja volim hranu. Ne mogu da kažem da živim da bih jeo, ali uživanje u isprobavanju finih jela je nešto što stvarno cenim u životu. Pošto toliko uživam u hrani stekao sam i naviku da je pripremam. Kuvanje podseća na umetnost, u određenom stepenu.

 

183. Otkačeni web sajtovi sa otkačenim video sadržajima

U ovom članku donosimo vam samo linkove ka nekoliko otkačenih video snimaka. Nadamo se da ćete se dobro zabaviti dok ih budete gledali.

 

184. Otkriven je pilot koji je ubio autora čuvenog romana "Mali princ"

BERLIN – Nemac koji je 1944. godine ubio francuskog pisca i pilota Antoana de Sent-Egziperija bio je jedan od asova Luftvafe. On je uspeo da završi rat sa 28 pobeda, tačnije sa 28 oborenih neprijateljskih aviona.

 

185. Pamtite grupe od četiri da biste bolje pamtili

Naučnici su dugo verovali da je sedam stavki - bilo da su to slike, brojevi ili zadaci, maksimalan broj elemenata koje mozak može istovremeno da drži u pamćenju, ali LiveScience ističe da bez specifične vežbe, većina ljudi u najboljem slučaju pamti tri ili četiri stavke.

 

186. Paolo Baćigalupi - Tragom inspiracije za roman Mahanička devojka

Inspiracija se ne čeka - inspiracija se juri. Velika glavica luka se ostavlja za sledeću godinu. Genetski inženjering je agresivan.

 

187. Pazite šta postavljate na Internet!

Ne prođe ni nedelju dana a da ne čujete kako je MySpace ili personalni blog nekome uništio posao, brak, ili na neki drugi način izazvao haos u nečijem životu. Sada ću vam ispričati možda i najgoru priču koju sam do sada čula, ne zbog posledica, već zbog toga koliko je u stvari nevina bila data stranica na MySpace-u.

 

188. Petar V. Arbutina: ISKRENI UZDAH I OBUZDAN KRIK

Nesumnjivo da je za Tanju Debeljački pesma najbolji način za razumevanje i opisivanje sveta ali ne bilo kakvog sveta, odnosno ne samo onog što je “darovano pogledu”. Pomalo neobičan naslov zbirke nema nameru da stvori neku novu vrstu eksplicitnosti i tumačenja, on upravo ima cilj da se ograniči na tih nekoliko slova uzdaha, posledičnih manifestacijama uznemirenih i ustreptalih osećanja.

 

189. Petkana na rumunskom - Vladika Nikolaj - Vremenske kapsule

Roman Petkana Ljiljane Habjanović Đurović objavljen je na rumunskom jeziku u izdnju Andrejane.Sabrana dela vladike Velimirovića objavljena u tri toma i tiražu od 5.000 primeraka na ruskom jeziku.Indonežanka stara 157. godina

 

190. Philips Drag and Draw: Radioaktivna zabava za hiperaktivnu decu (ili Ne)

Philips Drag and Draw: Radioaktivna zabava za hiperaktivnu decu (ili Ne)

 

191. Phoenix lender se spasao zahvaljujući brzom razmišljanju

Phoenix lender se već dokazao u svojoj ekspediciji na Marsu time što je otkrio led, a sada je pokazao i svoje sposobnosti brzog razmišljanja tako što je isključio svoju robotsku ruku nakon što je primio komandu čije bi je izvršavanje trajno uništilo.

 

192. Photoshop i film, ali posle premijere Betmena, Gladijatora i Petparačkih priča

Sajt Art Design Blog donosi odlične fotomontaže filmova koji su poznati. Ovako postaju još poznatiji, i filmovi i Art Design.

 

193. Pilot View FPV 2400 vas stavlja unutar kabine vozila na daljinsko upravljanje

Teško pitanje - da li želite da se vaše oči nađu u sedištu vašeg daljinski upravljanog vozila, čak i ako ćete zbog toga izgledati nakazno kao Geordi La Forge?

 

194. Ping pong sto za troje

Šta učiniti kada sa svoja dva prijatelja poželite da igrate ping pong. U većini slučajeva dvojica igraju dok se treći „suši”, to jest dosađuje.

 

195. Pištolj kamera – kada policaija zapuca, kažite ptičica!

Ako policajac uperi pištolj u vas nasmešite se – ne da biste sprečili policajca da povuče oroz već zato što vas možda snima kamera.

 

196. Pištolji koji ispaljuju medvediće

Pištolji koji ispaljuju medvediće

 

197. Pizza.com prodat za 2,6 miliona dolara!

Domen pizza.com je prodat za 2,6 miliona dolara! Dosadašnji vlasnik je 43-godišnji Kris Klark koji je URL prodao anonimnoj kompaniji putem nedelju dana duge internet aukcije.

 

198. Plaćanje otiskom prsta

Da li ste se ikada našli u situaciji da se nalazite na kasi u robnoj kući sa prepunim torbama robe koju ste napazarili i shvatili da ste novčanik ostavili kod kuće? Oh, koji blam…

 

199. Pogledajte kako će izgledati budućnost ratovanja i pazite na bube

BAE Systems-ov MAST projekat koji je pokrenut po narudžbini američke vojske na jeziv način ilustruje kako će izgledati budućnost ratovanja i paranoidni svet u kojem ćemo da živimo.

 

200. Pogodite ko će da dobije NIN-ovu nagradu 22. januara - osvojite knjigu

22. januara jedan roman i jedan autor će dobiti NIN-ovu nagradu. Mi ćemo prikazati samo grafička rešenja, a vi imate vremena da pogodite ko će da dobije NIN-ovu nagradu.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Sledećih 10 strana