Vesti – Zanimljivosti

 

Ukupno 286 – Strana 15 od 15

 

281. Zdravlje geek-a: Koliko ste vi bolesni?

Ja sam poznati hipohondar, tako da sam odlučio da ovde dam jedan lagan ali ipak ozbiljan pogled na to kako tehnologija može da utiče na zdravstvene probleme. Pogledajte ovaj link sa listom od deset bolesti sa kojima ćete se verovatno susresti ove nedelje: Koliko od ovih boljki razvijate kod sebe, ili ih već imate? U zavisnosti od dana i od toga koliko me šefovi gone, ja imam barem sedam od ovih deset boljki.

 

282. Zemlja 2075: Mesec, Mars kolonije bujaju, vanzemaljski život pronađen

Kakav će život biti u 2075. godini? Naravno niko ne može tačno da predvidi toliko daleko unapred, ali posmatrajući sadašnje znanje, možemo doći do mogućih scenarija otkrivanja budućnosti.

 

283. Ženarnik Aleksandra Tišme - Knjiga leči - Frederik Begbede gost Beograda

Aleksandar Tišma u stilu Markiza de Sada. Park Carmen Machado.

 

284. Žene kažu da GPS obezbeđuje osećaj sigurnosti

Ove godine nekoliko prijateljica me je već pitalo šta znama o GPS sistemima za njih, njihove roditelje i njihovu decu. Imala sam zadnjih nekoliko godina samo jednu prijateljicu koja je bila privrženi korisnik GPS sistema u automobilu, ali izgleda da bi se sada mnoge žene osećale sigurnije ako bi imale GPS sistem u automobilu jer bi bile sigurne da se neće izgubiti na putu.

 

285. Živeti u pozorištu - Stiže budućnost - David Albahari u Beogradu

Sinoć je predstavljena knjiga Muci - Ljubomir Draškić ili živeti u pozorištu Feliksa Pašića.Kratka istorija budućnosti Žaka Atalija je izazvala ogromno interesovanje u Evropi.Promocija novog romana Davida Albaharija Ćerka.

 

286. Životinje u podzemnoj zeleznici - PAŽNJA!

Londonska podzemna. Trase koje formiraju nama drage životinje.

 

Prethodnih 10 strana

11 12 13 14 15