Vesti – Internet

 

Ukupno 574 – Strana 18 od 29

 

341. Recite bilo kome šta da radi! Smesta!

Konačno će mišljenje sportista, filmskih kritičara, direktora i političkih analitičara iz fotelje moći da se čuje! Sada svi oni mogu preko Interneta da kažu drugim ljudima šta treba da rade. I stvarno, da li je ikada postojao efikasniji način da se nešto uradi nego preko Interneta?

 

342. Redizajn - Kako je Vukajlija sam sebi promenio lični opis - Carstvo reči

Vukajlija je promenio svoj lični opis. Vujalija sve više liči na sebe i na nikog drugog. Posle Vukajlije - Carstvo reči.

 

343. RIAA tuži Usenet: Čekajte zar oni stvarno mogu to da urade?

RIAA svakako zna kako da ostane nna vrhu talasa najnovijih trendova vezanih za pirateriju. Wired izveštava da je Recording Industry Association of America tužila Usenet.com, tvrdeći da ova internet platforma koja prethodi počecima Web-a predstavlja sledeću veliku parnicu vezanu za ilegalno deljenje fajlova.

 

344. Robot Replay - Pratite korisnike vašeg web sajta

Robot Replay je jedan od onih programa zbog kojih će vlasnici web sajtova reći "Uuuuu" a korisnici web sajtova će se osećati neprijatno.

 

345. Roboti napadaju Firefox 3… osvajanje sveta je sledeće

Roboti su krenuli u invaziju na zemlju, a prvi je stradao Firefox 3! Tako je, sledeća generacija pretraživača izgleda nije ono što smo svo vreme očekivali. Ovi roboti se predstavljaju kao prijateljski stanovnici pretraživača, ali nemojte da vas uvuku u svoje zle planove. Za mene je već kasno, ali vi još možete da se spasete tako što ćete se prebaciti na Internet Explorer!

 

346. Rođendanski emotikoni za Yahoo Messenger!

Danas Yahoo Messenger slavi 25. godišnjicu emotikona, animiranih faca koje su prvi put predstavljene u klijentu za brzo slanje poruka 2002. godine. Danas, posle otprilike 5 godina, Yahoo Messenger sadrži atraktivne emotikone koje koriste brojni korisnici da bi izrazili svoja osećanja i poboljšali iskustvo četovanja. Roditeljska kompanija Yahoo je čak organizovala i specijalno takmičenje, pod kodnim ime Emoticontest, koje poziva korisnike da pošalju svoje omiljene kreacije da budu uključene u sledeću verziju rešenja za brzo slanje poruka.

 

347. Ruckus MetroFlex DZ – pristupna tačka i bežični ruter

Ruckus MetroFlex DZ – pristupna tačka i bežični ruter

 

348. Sa bankovnih računa ukradeno oko 900.000 evra

Sa bankovnih računa ukradeno oko 900.000 evra

 

349. Sajber seks - Bolji od pravog seksa

Sajber seks - Bolji od pravog seksa

 

350. Sajt koji možda niste otkirili - My Humors - dnavna doza humora

Ma koliko svet želeo da izgleda ozbiljno, fotografije koje su napravljene u pravom trenutku to opovrgavaju. Ali, srećom, to je samo jedan trenutak.

 

351. Sajt koji možda niste otkrili - Add-Art

Reklame gledam onda kada mi se gledaju. Koristite Firefox i želite neko drugo rešenje kada treba da se pojavi reklama.

 

352. Sajt koji možda niste otkrili - Ambiently

Ambiently je alatka za pretraživanje koja povezuje web stranice sa sličnim i srodnim sadržajima i omogućava vam da otkrijete srodne web sajtove koji vam mogu pružiti više informacija o sadržaju web stranice koju pretražujete.

 

353. Sajt koji možda niste otkrili - Arbroath - Google na pisaćoj mašini

Od 23. januara 2005. postoje arhive koje su i dalje sveže. Slike koje me inspirišu da napišem priču. Ceo svet je priča koja se uvek priča na drugi način.

 

354. Sajt koji možda niste otkrili - Babelwith.me

Babelwith.me je program za prevođenje četova koji vam omogućava da komunicirate na više jezika (do 45).

 

355. Sajt koji možda niste otkrili - Colorpx - kao da crtate online

Sajt može da bude i veoma jednosavan. Kao što izaberete olovku kada crtate na papiru, i ovde birate boju olovke. Naravno da nećete izabrati belu.

 

356. Sajt koji možda niste otkrili - ColorSchemeDesigner

ColorSchemeDesigner je odličan onlajn picker za boje za vaš web sajt ili bilo koji drugi projekat.

 

357. Sajt koji možda niste otkrili - Computer Power Supply Calculator

Computer Power Supply Calculator je alatka koja vam omogućava da izračunate količinu watt-i koji će računar maksimalno potrošiti na osnovu detalja konfiguracije komponenti.

 

358. Sajt koji možda niste otkrili - Cool Material

Šta muškarci žele, a na ovom sajtu se pojavljuje svakoga dana? Sajt koji je namenjen muškarcima je najbolji vodič za žene, ako su im muškarci bitni. Kristofer Voken. Ko je on, i odakle je? Neki misle da je sa Marsa, jer se teško u jednom čoveku toliko talenata spaja na najbolji mogući način.

 

359. Sajt koji možda niste otkrili - CuteAsHell

CuteAsHell je zajednica i sajt za ljubitelje životinja. Članovi mogu da kreiraju profile za njihove kućne ljubimce - pse, mačke, ribe, ptice...

 

360. Sajt koji možda niste otkrili - Dreamcrowd - šta ste sanjali i šta ....

Noćas sam sanjao... ne smem ni da ponovim, ali mogu da napišem. Ako ste neko ko veruje da snovi znače, i da mogu da se protumače, evo sajta za vas.

 

Prethodnih 10 strana

11 12 13 14 15 16 17 1819 20

Sledećih 10 strana