Vesti – Internet

 

Ukupno 574 – Strana 21 od 29

 

401. Sajt koji možda niste otkrili - Ultrasonic-Ringtones

Ultrasonic-Ringtones je web sajt koji vam omogućava da testirate sluh i da vidite koliko daleko možete da čujete u rasponu ultrasoničnih zvukova.

 

402. Sajt koji možda niste otkrili - URLesque

Debeo auto za one koji možda nisu debeli. Fetus koji izgleda kao nešto drugo, ali srećom samo podseća. Njegova brada se spojila sa njenom kosom, ali veza možda i neće da uspe. Ovo su samo neke najnovije sličice i video klipovi koje možete da vidite na ovom veoma popularnom sajtu. 

 

403. Sajt koji možda niste otkrili - ViewLike.us

Da li želite da testirate vaš web sajt na različitim rezolucijama?

 

404. Sajt koji možda niste otkrili - WebAnti-Malware

WebAnti-Malware je alatka za kontrolisanje crne liste koja vam omogućava da proverite da li se vaš web sajt nalazi na crnoj listi jedne od mašina za pretragu ili bezbednosnih kompanija.

 

405. Sajt koji možda niste otkrili - WhatsOnMyFood

WhatsOnMyFood je web izvor gde možete da pronađete informacije o pesticidima u vašoj hrani i njihovim sporednim efektima.

 

406. Sajt koji možda niste otkrili - Yahoo Upcoming - Događaji u našem kraju

Mada slični servisi postoje kod nas, dobro je da vidite kako to rade napolju. Yahoo Upcoming prikazuje sve one događaje koji će se desiti, u vašem kraju.

 

407. Sajt koji možda niste otkrili - YU444 - hajde da letimo

Da li je slučajno što volite da letite? Da li je slučajno što uvek pronađete ono što vam treba da biste leteli? Ništa nije slučajno. Ako volite da letite, nije potrebno da se popenjete na neko brdo i zamašete krilima. Morate da steknete i neko osnovno znanje.

 

408. Sajt koji možda niste otkrili - Zaštitite vaš brend na webu

Verified Pages je jedinstveni web sajt koji daje mesto gde brendovi mogu da izlistaju njihove zvanične web sajtove i naloge na različitim mrežama.

 

409. Sajt koji možda niste posetili - Revolving Internet

Zemlja se okreće.Oko Sunca, oko sebe.Mi se okrećemo oko sebe, oko tebe, oko poslao, uživanja.Ko se još okreće?

 

410. Sajt koji možda niste posetili HOPPER

Saj koji vam omogućava nešto jednostavno i brzo.Korisnik može u okvir da kopira bilo šta i da ga snimi za kasnije korišćenje.Slika, video ili samo tekst.

 

411. Sajt koji možda niste posetili SRBIJA ONLINE

Srbija ONLINE - cu.rs portal je posvećen sajtovima koji nude razne informacije o Srbiji (gradovi Srbije, banje u Srbiji, privreda, nekretnine, vesti) . SRBIJA ONLINE portal je krenuo sa radom 1. marta 2010. godine, i kolekcija sajtova je u stalnom porastu. Sajtovi iz naše kolekcije su provereni i pouzdani sajtovi koji sigurno nude one informacije za koje su namenjeni. Većina ovih sajtova su naše delo, ali ukoliko neki sajt prihvati saradnju, može da se nađe u našoj kolekciji.

 

412. Sajtovi koje možda niste otkrili - Beaudaniels - Babble - GiveUpInternet

Beaudaniels - tehničke ilustracije, ako vas interesuju automobili, arhitektura, mape, čamci, medicina... Izbor od koga staje dah. Babble - za roditelje novog kova, jer su i deca iskovana po novom. GiveUpInternet - zašto što je Internet jedno mesto mnooooogo veselo.  

 

413. Sajtovi koje možda niste otkrili - Picupine - Roxer - TipsBase

Picupine - Nekada su se vaše slike nalazile samo u albumima, kutijama. Tako su nestajale, bledele. Sada, postojanjem brojnih albuma na Internetu, svaka slika može da se sačuva, podeli sa prijateljima. Roxer - zašto i vi ne biste kreirali web stranu? TipsBase - Savete naravno volite da dajete, ali i da primate.  

 

414. Saznajte kako korisnici Flickr-a reaguju na Microsoftovu ponudu

Nakon što je  Microsoft objavio da želi da kupi Yahoo, pojavile su se svakakve reakcije na Internetu, što se i moglo očekivati. Korisnici Yahoo-a su iskazali i radost i nezadovoljstvo, ali većinom nezadovoljstvo obaveštenjem da će Microsoft možda preuzeti Yahoo.

 

415. Scour vam plaća kako bi poboljšao rezultate pretraživanja

Scour je mašina za pretraživanje koja skuplja rezultate sa Yahoo, Google, i MSN pretraživača na jednoj stranici, prikazuje prikaze i povratne informacije od članova Scour-a vezane za date rezultate i nagrađuje vas sa poenima koje možete da zamenite za Visa poklon karticu. Registrujte se za besplatni nalog na Scour i koristite ga svaki put kada pretražujete Internet. Akumulirajte dovoljno Scour poena i dobićete Visa poklon karticu vrednu 25 dolara.

 

416. Sex.com domen sa najskupljim imenom na svetu

Kada date dobro ime domenu, onda ono samo pravi novac. Sex.com je 2010. godine prodat za 13 miliona dolara.

 

417. Share-ujte izabrane klipove sa YouTube-a pomoću Splicd-a

Ukoliko želite da skrenete pažnju samo na kratak deo 10ominutnog klipa, možete napisati direktivu: "premotaj do 3 minuta i 27 sekundi" , a možete koristiti Splicd.

 

418. Skriveni Firefox interfejsi

Skriveni Firefox interfejsi

 

419. Skype crv se brzo širi

Ako ste korisnik Skype-a čuvajte se crva koji se širi preko Skype mreže. Crv vam šalje kratku čet poruku sa Skype klijenta vašeg prijatelja tražeći da otvorite zlonamerni fajl, koji izgleda kao da vam je poslao vaš prijatelj.

 

420. Skype izdaje sopstveni mobilni telefon

Skype, kompanija koja je vlasništvo eBay-a, planira da izda sopstveni mobilni telefon sledeći primere Apple-a i Google-a. Naravno, svi mi znamo da Google nije izdao mobilni telefon ali to će se desiti veoma skoro. Sada će Skype, poznat po tome da obezbeđuje jeftine ili čak besplatne Internet telefonske pozive, takođe ući u svet proizvodnje mobilnih telefona.

 

Prethodnih 10 strana

2122 23 24 25 26 27 28 29