Vesti – Internet

 

Ukupno 574 – Strana 24 od 29

 

461. TorrentSpy blokira SAD

TorrentSpy, popularni servis za pretraživanje torrent datoteka, će zbog odluke američkog suda prema kojoj moraju da promene politiku rada u kompaniji i počnu da beleže IP adrese korisnika, jednostavno blokirati korisnike iz SAD-a.

 

462. Tražimo, tražimo, tražimo, sada premo SearchMerge

Kada se ide jednim putem uvek se zaluta. Kada se biraju drugačiji putevi makar se ima osećaj da smo napredovali, da smo se pomerili korak. Internet je postao takav magacin u kome se svako snalazi kako zna i ume.

 

463. Trustive dostigao cifru od 20.000 pristupnih tačaka širom Evrope

Trustive dostigao cifru od 20.000 pristupnih tačaka širom Evrope

 

464. Tweetag: Pretraga za Twitter zasnovana na tagovima

Smi mi znamo koliko tagovanje znači za Web. Sada možete da pretražujete i Twitter na ovaj način.

 

465. Tweetboard: Dodajte forum na svoj web sajt

Tweetboard je Twitter-ov mikroforum koji možete da ubacite u svoj web sajt.

 

466. TweetBook - Kreirali smo svoju prvu knjigu od tvitova koji su do sada realizovani

TweetBook je aplikacija koja od tvitova koje ste kreirali na svom nalogu pravi knjigu. Knjiga je u .pdf fotmatu. Prava knjiga koju možete da delite, štampate...

 

467. TweetDeck - samo vaš pretraživač sa kojim ostajete u vezi sa svim što vas interesuje

Nešto se dešava vama, a nešto drugo se dešava ljudima sa kojima ste u vezi. Šta radite sada je pitanje za vas, a odgovor za one koji su u vezi sa vama.

 

468. Twiggit - Kako da delite svoje Digg-ove na Twitteru

Ako koristite Digg po bilo kom osnovu, a na Twitteru želite da svojim prijateljima saopštite šta je za vas dobro, koristite Twiggit. Naravno, na Diggu preporučujete odrešeni sadržaj.  

 

469. TwiiterFox - da biste znali kada i šta vaši prijatelji tvituju

TwitterFox je Firefox ekstenzija koja vam pomaže da, kada ste van svog Twitter naloga, znate kada vaši prijatelji tvituju. Ova ekstenzija dodaje ikonicu u statusnu liniju.

 

470. Twitter - 10 Twitter zapovesti - TweetValue koliko vredite/vredimo

Twitter može da se posmatra na razne načine. Nekome je samo tabla za razmenu informacija. Nekome alatka za prezentaciju sajta. Da li postoji 10 zapovesti? Dizajneri i brendovi na Twitteru. TweetValue - Koliko vredi vaš Twitter profil?

 

471. Twitter - 2.000.000 pratilaca za apluska - GigaTweet koja luda komunikacija

aplusk će na Twitteru uskoro da izboriji 2.000.000 pratilaca. Sve je počelo 16. januara 2009. godine, kada je bilo 1354 pratioca. Nakon toga svakoga dana prosečno preko 11000.  

 

472. Twitter - dobitnik Webby Awards nagrade za 2009. godinu

Dodelje su nagrade za 2009. godinu. Webby Awards za najbolje web projekte, pojedince i organizacije. Džimi Felon je u svojim emisijama promovisao internet, a zaslužan je i za polularnost Twittera. Dobio je nagradu ličnost godine.

 

473. Twitter - Kada ste pristupili - TwittX za automatsko dodavanje pratilaca

Kada ste otvorili nalog na Twitter-u? Kada ste pristupili. Da li ste novi, da li je je neko vaš novi? TwittX - Dodajte odmah par hiljada pratilaca vašem nalogu.

 

474. Twitter - Kako se koristi da naučite nešto o vinu i još neke sitnice

Ptičica je sletela i na čašu vina. Htela je da napuči nešto o grožđu, vinu, vinarijama... Ona hoće da čuje svakoga ko ima svoje mišljenje o vinu.

 

475. Twitter - Kako tvituje Blic i ko je prvi stigao do Blica - devojka ili novine

Naravno da se i dnevne novine sele na Twitter. Jer i Twitter može da im pomogne da opstanu Ali zamislite da kupite dnevne novine i da su strane prazne. Nije da nema vesti, ali nisu objavljene.

 

476. Twitter - Ko me prati, koga pratim, svi pričaju, da li neko čita - Google prati

Šta sada radite? Pa pišem ovu vest? A , ti, šta ti radiš? Do sada me je pratila moja senka, od danas me prate i na Twitteru. Ako me pratiš, ja tebe ne moram. Demi Mur spasila ženi život, zato što je žena znala engleski.

 

477. Twitter - Ko tvituje blizu moga grada

Ko tvituje blizu moga grada, ili u njemu? Na primer: Beograd. Može bilo koji grad.

 

478. Twitter - Lekcija 2 - Kako da izaberem korisničko ime, primeri iz prakse

Twitter vas čeka. I pored miliona stranica koje su kreirane, vaša još nije. Vaše ime ne postoji na Twitteru, valjda. Možda ćete i otkriti nekoga ko se kao i vi zove. Ali, Twitter razlikuje, ako to vi želite, vaše pravo ime i ime koje ćete koristiti kao lokaciju koju treba pratiti. Name i User Name su na Twitteru obično različiti. Name treba da bude pravo ime. Naravno, uvek možete da se predstavite lažno, što morate da priznate, je veoma nekorektno.  User Name je Twitter ime, bez razmaka i nastavak je URL-a preko kog će svako moži da dođe do vas, ako zna gde da vas traži.

 

479. Twitter - Lekcija 3 - Kreirajte svoj profil - da vas svi vide na Internetu

Odlučili ste da se na Twitteru zovete biljana. Name: biljana NAPOMENA: biljana je moje ime. Vaše ime je .... Odlučili ste se za korisničko ime: tvitovanje. USER NAME: tvitovanje. NAPOMENA: Mi smo kreirali profil tvitovanje, tako da je on zauzet i više se ne može kreirati. Korisničko ime koje je na raspolaganju može da bude tvitovanje1, tvitovanje2...

 

480. Twitter - Moželi da zameni seks i ostala pitanja - Prava kraljica Twittera, Kraljica Rania

Infoworld postavlja pitanje da li Twitter može da zameni seks. Socijalni mediji su uzeli pod svoje sve generacije. Sve kategorije stanovništva. Naravno i porno zvezde. I na prvom mestu jednu pravu KRALJICU. 

 

Prethodnih 10 strana

21 22 23 2425 26 27 28 29