Vesti – Internet

 

Ukupno 574 – Strana 26 od 29

 

501. Twitter trend 21. maja 2009. - Da li ste sigurni - "Are You Sure Those"

Fotografija u ličnom albumu je sigurna, dok je sigurna. U elektronskoj formi svaka fotografija je na nekom serveru na kom posle izvesnog vremena može i da se izbriše. Ali, pitanje koje se postavlja je da li ako Facebook kaže da je fotografija izbrisana, da li je ona i stvarno izbrisana.  

 

502. Twitter trend 22. maja 2009. - Terminator Salvation

Terminator je stigao u bioskope i kod pirata. Trejler koji traje 4 minuta. Knjiga. Nije sve od metala - seksi Moon Blodgood.  

 

503. Twitter vesti za 23.04. - TwitrPix - Etički haker - Den Braunov "Izgubljen simbol"

TwitrPix - Twitter za fotografije. Etički haker. Den Braun - novi roman "Izgubljen simbol" 23 neverovatne fotografije aviona.

 

504. Twitter vesti za 24.04.

Vizuelni vodič za Twitter. Sve je lepo naslikano i povezano. 10 socijalni medija za studente  

 

505. Twitter: 10 načina da pronađete prijatelje na Twitteru

Twitter je neverovatno koristan kada pronađete ljude sa kojima možete da komunicirate, postavljate im pitanja, delite mišljenja o različitim temama.

 

506. Twitter: Dobijajte obaveštenja o Twitter ažuriranjima u system trayu

Digsby je System Tray aplikacija i dostupna je verzija samo za Windows sisteme. Digsby vas obaveštava o IM porukama, emailovima i društvenim mrežama putem jednostavnog obaveštenja u system trayu.

 

507. Twitter: Dodajte Twitter u Microsoft Outlook pomoću TwInboxa

Microsoft Outlook ekstenzija, TwInbox omogućava vam da ažurirate, odgovarate, pretražujete i arhivirate Twitter poruke direktno iz Outlook Inboxa.

 

508. Twitter: KAKO DA promenite pozadinu na Twitteru

Da li ste nekada poželeli da promenite pozadinu na Twitteru i prilagodite je vašem ukusu? To možete da uradite jednostavno.

 

509. Twitter: Postujte na Twitter pomoću Skype-a

Ako koristite Skype za pozivanje prijatelja i četovanje, možete da koristite i Twitter pomoću ovog klijenta.

 

510. Twitter: Znajte kada neko priča o vama

Pomoću TweetBeepa možete da podesite Twitter da vam šalje obaveštenja ako neko priča o vama.

 

511. U januaru stiže Windows Internet Explorer 8

Microsoft će izbaciti prvu betu Internet Explorera 8 u prvoj polovini 2008. godine. Najnoviji Microsoftov web pretraživač će imati punu podršku za web standarde. I novi web pretraživač će biti poznat pod imenom “Windows Internet Explorer 8″.

 

512. U planu je izdavanje nove verzije Google-a

Nekoliko dobrovoljaca sada radi na novom obliku Google pretraživača što bi veoma skoro moglo i zvanično da bude uključeno u tehnologiju pretrage. 32-godišnji Potaua Biasiny-Tule i njegova supruga Nikolasa, koja ima 35 godina, osnovali su tim dobrovoljaca i započeli su prevođenje nekoliko stranica pretrage da bi razvili specijalnu Google Maori web stranicu. Po rečima novozelandskog Herald-a zvaničnici iz Google kompanije bi mogli da budu zainteresovani za ovaj projekat i možda će udružiti svoje snage da bi kreirali efikasniji proizvod koji se prilagođava zahtevima pretrage lokalnih korisnika.

 

513. Učestvujte u anketi: Navika korišćenja interneta - SFRJ za ponavljače

Da li su vaše navike navike i vašeg komšije? Da li je Internet izmišljen da biste samo slali email ili gladali slike.

 

514. Učitelji i oni koji vole da podučavaju treba da posete Free Technology 4 Teachers

Predstavljamo vam sajt koji je dobio nagradu koju dodeljuje The EduBlogs. Free Technology 4 Teachers. Šta sve možete da očekujete sa ovog sajta, je dovoljno da se kreira novi sajt, ali da počnemo.

 

515. Uklonite vašu istoriju surfovanja

Uklonite vašu istoriju surfovanja

 

516. Uskoro će Google Talk i Yahoo! Messenger moći da komuniciraju

Novo otkrivena ljubav između Yahoo-a i Google-a se ne svodi samo na AdSense. Dve kompanije sada povezuju i svoje IM klijente. 

 

517. Uskoro stiže Opera 9.5

Opera tim radi na Opera 9.5, pod kodnim imenom Kestrel. Javne izgradnje nove verzije ovog web pretraživača bi trebale uskoro da se pojave, tojest u roku od sledećih par nedelja.

 

518. Vaši prijatelji, žena, muž sve znaju o vama dok im ne pokažete OVU VEŠTINU

Kada ste poslednji put nešto novo naučili? Neku veštinu. Nešto što vaše okruženje ne očekuje od vas. Trikovi, veštine, vas mogu oraspoložiti. Nemojte ih samo gledati. Nešto i uradite. Trik sa olovkom, novčićem, i opasan trik sa upaljačem. UPOZORENJE!!!!

 

519. Veliki redizajn Twitter-a

Da li ste primetili neke velike promene na Twitteru, u načinu na koji sajt prikazuje liste korisnika Followers i Followees.

 

520. Video: Mi ćemo kontrolisati vaše podatke na Webu 3.0

Svet koji kontroliše Web 3.0. Mobilni telefon pokriva svaki deo naše planete. Ko postaje osetljiv na kontrolu, da li oni koji nešto mutno rade, ili i kontrla mora da bude kontrolisana?

 

Prethodnih 10 strana

21 22 23 24 25 2627 28 29