Vesti – Ostala izdanja

 

Ukupno 97 – Strana 2 od 5

 

21. Futura plus bez novina jer kupujemo domaće

Nekada davno bilo je nekoliko preduzeća. I tada je država pokrenula akciju kupujmo domaće. Onda je jedno preduzeće kupilo više preduzeća, i sva su bila domaća. To je početak jedne ljubavi.

 

22. Google AdSense je ponovo izmenio pravila vezana za postavljanje reklama

Google AdSense stalno donosi nova pravila vezana za postavljanje njihovih reklama koja su već dosta rigorozna. Ovog puta uveli su nekoliko izmena vezanih za mesto postavljanja oglasa.

 

23. Google pretraga Zašto su Amerikanci tako ... - A Guide to the Serbian Mentality

Google grupiše pretrage i od njih pravi trend. Ako, ništa drugo, sugeriše pretragu, na osnovu već izvršenih pretraga. Amerikanci i Srbi. Knjiga posle Srba.

 

24. Igrajte igru u kojoj kursor nestane - Knjiga posle igranja

Igra je Cursor Invisible. Prvo ga vidite, a onda nestane. Knjiga posle igre - Manje od tri.

 

25. Jahte i jestivo ulje od 80 dinara - Knjiga posle: Pobednik je sam

Recesija je uzdrmala skoro svaku proizvodnju, sem proizvodnje jahti. Proizvođači ulja pokušavaju da naprave još jeftinije ulje. Cena od 80 dinara je rekord. Pobeđuje i proizvođač jahti i proizvođač ulja za 80.00 dinara. Pobednik je sam. Poraženi su uvek u društvu.

 

26. Jug - Južnjaci marš - Trabantov povratak - Psovanje nije ni južno ni severno

Ako je Ferari sever, onda je Traban jug. Ali, trabant se vraća, kao električni auto. Da li više psuju na severu ili na jugu? Znajte da ste uvek na nekom jugu.

 

27. Kada krenemo napred vlada produži važnost starih pasoša - Ruski prozor

Hoćete li sa vizom ili bez vize? Stari pasoš sa vizom, ili novi bez vize. Šta da uradite sa unutrašnjim stranama svog pasoša? Umetnost pasoša. Da li znate gde možete da putujete sa starim i novim pasošom? Knjiga posle puta - Ruski prozor.    

 

28. Knjiga - prva džepna - kradljivica knjiga - Samsungov čitač e-knjiga - Knjiga plovi morem

Prva džepna knjiga 1935. godine. Kradljivica knjiga. Haljine su za spolja, knjige za unutra. Knjiga plovi morem. Ministarstvo kulture plaća u pola cene.

 

29. Knjiga posle posla - Brida - Paulo Koeljo

Prvo je bio Alhemičar. Onda je došla Brida.

 

30. Knjiga posle posla - Čarobnica iz Firence i Petkana

Dve nove knjige u našoj knjižari: Čarobnica iz Firence Petkana

 

31. Knjiga posle posla - Čitač - Berhnard Šlink

Prvo je bila knjiga, a onda film.  B92: "Nakon optužbi da film "Čitač" blagonaklono gleda na deo nemačke nacističke prošlosti, podršku ekipi filma pružio je nobelovac i žrtva holokausta Eli Vizel."  

 

32. Knjiga posle posla - Dan zaljubljenih na kaldrmi, asfaltu i filigranskim pločnicima

Tri nove knjige u našoj knjižari: Kaldrma i asfalt Dan zaljubljenih Filigranski pločnici

 

33. Knjiga posle posla - Dovoljan razlog - Marija Jovanović

Imate li dovoljan razlog da posle posla čitate knjigu? Dovoljan razlog. Prvi roman, pa drugi, treći i sada četvrti roman Marije Jovanović.

 

34. Knjiga posle posla - Dragulj Medine - Priča se nastavlja

"Izdavačka kuća "Beobuk", koja se "pročula" avgusta 2008. jer je Islamska zajednica u Srbiji tražila da povuče iz prodaje roman "Dragulj Medine" Šeri Džons, pošto se bavi životom proroka Muhameda, pripremiće za jesenji beogradski sajam i nastavak "Ajša i Ali", izjavio je Tanjugu vlasnik "Beobuka" Aleksandar Jasić." Javlja Međunarodni Radio Srbija.

 

35. Knjiga posle posla - Dugo putovanje kući

Drugi svetski rat besni. U žestokoj oluji, nemački avion što je leteo prema Britaniji skrenuo je na zapad, daleko od predviđenog kursa.

 

36. Knjiga posle posla - Koliba

Šestogodišnja Misi, najmlađa kći Mekenzija Alena, oteta je za vreme porodičnog letovanja, a dokazi da je verovatno svirepo ubijena pronađeni su u napuštenoj kolibi duboko u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, usred svoje Velike tuge, Mek dobija sumnjivu poruku, kojom ga neko, naizgled Bog, poziva da sledećeg vikenda dođe u tu kolibu. Koliba je ime restorana u Njujorku. Da li znate ko ga vodi?

 

37. Knjiga posle posla - Na Dorćolu u Lagumu

Još dve knjige Svetlane Velmar-Janković: Dorćol Lagum

 

38. Knjiga posle posla - Pitanja i odgovori - Milioner iz blata

Pitanja i odgovori roman - Vikas Svapur. Milioner iz blata je film - Dobitnik četiri Oskara, za najbolji film, za najbolju režiju, najbolji scenario i najbolju muziku. Dok čekate film pročitajte roman.

 

39. Knjiga posle posla - Priči nikad kraja

Knjiga ''Priči nikad kraja'' nastala je kao zbirka priča koje su svoje mesto našle na VIP Blogu B92 i internet portalu B92 ''Život''. To su priče dve najbolje drugarice, Jelice Greganović i Gorice Nešović – priče o ''malim stvarima'', lična hronologija svakodnevice, sačinjena od njenih dobrih i loših strana, ispričana kroz duhovito, ali i gorko gledanje života.

 

40. Knjiga posle posla - Senka vetra - Karlos Luis Safon

Senka vetra. Kakav spoj reči? "Kao da su se Gabrijel Garsija Markes, Umberto Eko i Horhe Luis Borhes udružili da bi stvorili magičnu predstavu.“ Došli smo do knjige koja se čita.

 

Strane:
1 23 4 5