Vesti – Ostala izdanja

 

Ukupno 97 – Strana 5 od 5

 

81. Slika dana - Navijači Crvene zvezde leže na ulicama Praga - Nevin

Praška policija se pripremila za navijače Crvene zvezde. Oni koji su nevini ne leže na ulici. Knjiga posle navijanja - Nevin. 

 

82. Slika dana - Uhapšeni ste - Ne idimo noćas psima

Policija mora da bude fina i obrazovana. Kako prema našim, tako i prema strancima. Kada smo kod stranaca, neke fraze mora da zna. Milutin Cvijetić i granična policija BiH.

 

83. Snow Leopard MAC OS X - Beli tigar posle Snežnog leoparda

Snow Leopard MAC OS X polako ulazi u naše domove. Zajedno sa snežnim leopardom pojavljuje se i Beli tigar.

 

84. Staro na novom - Commodore 64 emulator za iPhone - Da li duvate dok letite

Commodore 64 ponovo oživeo na iPhonu. Reklama - Da li duvate dok letite? La Souris - sajt koji možda niste otkrili. Knjiga posle letenja - Gavran.

 

85. Studenti se upisuju na slepo - Luta i Bokelj - Koju školu je završio Hari Poter

Fakulteti trče peti krug. Da li je fakultet na koji se upisuje student akreditovan. Lutaju studenti, a luta i Bokelj, peti krug. Koju školu je završio Hari Poter, a koju Danijel Redklif?  

 

86. Sve knjige CET-a i Mikro knjige po najnižim cenama!

Od 01. decembra 2007. u našoj knjižari u Beogradu, Vojvode Stepe 34, na Autokomandi, možete da kupite sve knjige CET-a i Mikro knjige po promotivnim cenama KOJE SU NIŽE NEGO KOD IZDAVAČA.

 

87. Teniseri Srbije dočekuju kod kuće Amerikance - Konstantinovo raskršće

Teniseri Srbije kod kuće dočekuju Amerikance. Oni koji se takmiče uvek su na raskršću. Knjiga posle tenisa - Konstantinovo raskršće.

 

88. Tesla, portret među maskama, maske, portreti, knjiga, i na kraju Tesla

TESLA nije mogao da dobije NIN-ovu nagradu. Pisac Vladimir Pištalo je dobio. Svet se manje promenio od Platona do Teslinog rođenja nego od Teslinog rođenja do njegove smrti. Tesko je ne biti fasciniran pričom o istorijskom iskoraku od homerskog guslara do letenja na plavom zraku energije - za samo jedan ljudski vek! Ovaj roman kombinuje fresku i ikonu, sagu i intimu. Teslina biografija je nadahnuta hronika jedne od najvećih promena u ljudskoj istoriji, u nekoliko zemalja, na dva kontinenta.

 

89. Testirajte svoj mozak - Od kreste do Zemlje u svemiru i Princeze Šarlote

Šta prikazuje jedna slika? Da li je slika deo velike slike? Da li smo svi mi jedna mala slika u svemiru?

 

90. Tri princa - Majkl Džekson - Mali Princ - Princ brojeva

To je to, rekao bi Majkl Džekson. Mali princ bi rekao, šešir je šešir, a slon je slon. Princ brojeva bi za sve to kreirao formulu.

 

91. U Srbiji više od milion nepismenih - Parada zombija

UNESCO je proglasio 8. septembar za međunarodni dan pismenosti.   Od nepismenog do zombija kratak je put. Knjiga posle osvešćivanja - Čitač

 

92. Učenici crtaju budućnost - Kako da učenik nauči bonton - besplatno pivo

Kod sudbine - film. Nemačka omladina - bonton na prvom mestu. Besplatno pivo.

 

93. Velika riba guta manju - Yahoo-Microsoft-Google - Federer i Đoković - del Potro

Ko je veća riba, Federer ili Đoković? Koja je riba veća del Potro ili Federer? Šta se krije u velikoj ribi? Male ribe koje je progutala. A, u malim? Još manje ribe. Da li znate koja je riba veća, Microsoft, Yahoo ili Google? I na kraju Huan Martin del Potro ajkula guta Federera. 

 

94. Video - 1500 sati u par minuta - Usamljenost prostih brojeva

Lego kockica mirno stoji na stolu, u kutiji. Ali, već sledećeg trenutka njoj prilazi druga. Treba im samo 1500 sati da bi napravile ovaj video. Sigurno ćete uživati. Jednostvna kockica i složena animacija. Prosto da prostije ne može biti. Knjiga posle igranja - Usamljenost prostih brpjeva.

 

95. Video - Vaša kosa je jaka, ali bi bilo bolje da je smanjen broj dlaka

Na sajtu Kremasica.com smo pročitali članak o interesantnim reklamama. Kakvu moć ima reklama kod nas? Ako je reklama dovoljno šašava, imaće. Kada operete kosu u ruke knjigu Glamur.

 

96. Video - Vatra - devojčica koja se igrala vatrom i Džoni Keš

Četiri vatrogasca su poginula gaseći šumske požare koji su ovih dana zahvatili Španiju. Vatra je uništila 800 hektara rastinja. Ko je upalio vatru? Da li devojčica?

 

97. Zakon o infomisanju danas stupa na snagu - Video poližite Extreme Nestle sladoled

Zakon o informisanju danas stupa na SNAGU, silu i ... Da li jedan zakon može da bude ekstreman? Kako se zakonodavac ogleda u svom Zakonu? Video: Ekstremno do kraja na primeru Nestle sladoleda. Donosioci Zakona se ogledaju u svom Zakonu. Knjiga posle ogledanja Mirka Kovača - Grad u Zrcalu. 

 

Strane:
1 2 3 4 5