Vesti – Windows

 

Ukupno 142 – Strana 2 od 8

 

21. Imate problem sa Windows XP Outlook Express-om?

Ako ne možete da upotrebite alate, fontove i boje u vašim Outlook Express porukama, razlog je sledeći: Da biste upotrebili alate i drugačije formatirali fontove i boju teksta, vaše poruke treba da budu konfigurisane da koriste rich text, ili HTML format. Čisto tekstualne poruke ne omogućavaju upotrebu navedenih opcija formatiranja.

 

22. Indijska devojčica stara 9 godina prošla Microsoftov Exam

9 godina stara devojčica iz Indije je prošla Microsoft Certified Professional examination. Tako je postala najmlađi svetski profesionalac.

 

23. Infografika dana - Evolucija Windows operativnog sistema

Windows polako ide ka verziji 9.Danas sam na jednom od računara dogradio verziju 8. Kako se Windows menjao kroz verzije?

 

24. Infografika dana - istorija Vindovsa

Windows 10 je poslednja verzija Windowsa. Sva buduća ažuriranja će biti onlajn.

 

25. Infografika dana - Windows 8

Prvi smo objavili na srpskom knjigu o Windowsu 8, Razvoj aplikacija.Uskoro ćemo objaviti sledeću knjigu za korisnike Windowsa 8.Infografika prikazuje neke od novina Windowsa 8.

 

26. Instalirajte Vista SP1 i dobijte besplatnu kopiju Office-a 2007

Ako živite u području Silikonske doline, imate šansu da budete jedan od prvih korisnika koji će dobiti Windows Vista SP1 (predizdanje) instaliran na svom računaru. Microsoft održava svoj drugi sajam instaliranja (prvi je bio u Redmondu, Vašington) čiji je cilj da se prikupe informacije sa velikog broja računara koji imaju instalirane različite aplikacije.

 

27. Izašao je Microsoft SyncToy 2.0 beta

Microsoft je izbacio SyncToy 2.0 beta. Kao i njegov prethodnik, SyncToy 2.0 je besplatni program koji vam omogućuje da sinhronizujete fajlove između više direktorijuma i/ili računara.

 

28. Izašao je Windows Search 4.0

Pre neki dan izašao je Windows Search 4.0 koji možete da preuzmete sa Microsoft Download Center-a. Windows Search 4.0 ažurira pretraživanje u Windows Visti, Windows XP-u, Windows Server-u 2003, Windows Server-u 2008 i Windows Home Server-u.

 

29. Jednostavno nadgledanje slobodnog prostora na disku - Tray Disk Monitor

Kada su korisna download-ovanja u pitanju, veličina nije najvažnija. Tray Disk Free je savršan primer.

 

30. Jeste li znali da postoji čak 9 različitih izdanja Windows Viste?

Jeste li znali da postoji čak 9 različitih izdanja Windows Viste?

 

31. Kada će izaći Windows XP SP3?

Windows XP SP3 već nalazi na lansirnoj rampi, sa raketama koje već bruje punom snagom, a Microsoft ne pokazuje nimalo volje da obavesti korisnike o statusu ovog ažuriranja i datumu kada će se pojaviti.

 

32. Kada će stići Windows XP Service Pack 3?

Ako su ljudi toliko nezadovoljni Windows Vistom, kako to da to nema uticaja na sledeći Service Pack za Windows XP? Ukratko, nema mnogo. Razvoj Windows XP-a ima iza sebe svoju istoriju dugu više godina, ima desetine miliona (možda i stotine miliona) PC-ja koji ga pokreću i Microsoft aktivno nastavlja da pravi zakrpe  za njega (Internet Explorer 7, Windows Media Player 11 i Windows Defender su najnovija XP izdanja). Microsoft bi bio lud ako ga ponovo ne bi ažurirao… ali ipak, mi govorimo o Microsoftu.

 

33. Kako bi svet izgledao da ga je pravio Microsoft

Cracked.com je objavio ilustrovani članak koji su kreirali članovi Crackeda. Kako izgled sveta ne zavisi samo od jedne firme i jednog čoveka, možemo samo da se nasmejemo. Dok čeka bebu trudnica baca pilule protiv začeća Miscosoft farmaceutske kuće.

 

34. Kako provaliti u lozinkom zaštićeni Windows XP

Kako provaliti u lozinkom zaštićeni Windows XP

 

35. Kako ukloniti BIOS lozinku

Kako ukloniti BIOS lozinku

 

36. Kakvi se snovi sanjaju na CTRL+ALT+DEL jastucima

Ažurirajte svoju sobu. Kako? Novim jastucima. nadogradite svoj krevet sa jednim ili sva tri jastuka. Da li jastuk DEL može da izbriše sve mračne misli koje ste danas imali, ili briše i one dobre. Šta ćete pronaći na Mac OS X Finder jastucima?

 

37. KCleaner - automatski čisti računar od nepotrebnih fajlova, bez vaše intervencije

KCleaner je mali program koji zauzima veoma malo vaše radne memorije i pomaže vam da se oslobodite neželjenih i privremenih fajlova na vašem računaru.

 

38. Kolekcija - 20 besplatnih pozadina za Windows 7

Pozadina koju ćete držati ispred sebe, na ekranu, je inspiracija za umetnike. Pojavom novog operativnog sistema, Windowsa 7, umetnici su iskoristili da kreiraju svoje teme za pozadine. Smashing Share je objavio kolekciju 20 besplatnih tapeta.

 

39. Koristite Windows Vistu 120 dana bez registracije

Koristite Windows Vistu 120 dana bez registracije

 

40. Lažno ime vas štiti na Internetu - nadajte se!

Mislite da vas vaša lažna registracija štiti od otkrivanja vašeg pravog identiteta? Razmislite ponovo. Microsoft vredno radi na razvijanju softvera koji će "precizno pogađati vaše ime, starost, pol a potencijalno i vašu lokaciju tako što će analizirati šablone u vašoj istoriji surfovanja " kaže se u jednom članku u časopisu  New Scientist.

 

Strane:
1 23 4 5 6 7 8