Vesti – Windows

 

Ukupno 142 – Strana 4 od 8

 

61. Microsoft želi da piratizujete Windows

Microsoft želi da piratizujete Windows

 

62. Microsoft-ov tajni projekat izlazi u javnost – površinsko računarstvo

Microsoft je uložio veliku nadu u magični kontakt svojih korisnika sa, kako to oni zovu, potpuno novom kategorijom proizvoda. Prethodno poznat pod kodnim imenom Milan, Microsoft je juče skinuo veo sa projekta površinskog računarstva nakon više od pet godina kuvanja u Redmond laboratorijama. Surface tabletop PC čini Microsoft prvom kompanijom koja je predstavila površinsko računarstvo, koje bukvalno preoblikuje interakciju sa korisnikom. Ljudski dodir, prirodni pokreti i fizički objekti će biti u srcu svake akcije i interakcije sa Microsoft Surface.

 

63. Microsoft: Windows XP SP2 = Mac OS X

Sa Microsoft-ove tačke gledišta, postoji mala razlika između njegovog Windows XP Service Pack 2 i Mac OS X Tiger-a, koji je Apple-ov aktuelni dostupan operativni sistem za Mac platformu. U stvari, granica koja razdvaja Windows XP i Tiger nije čak ni tanka linija, i ona je izbledela i skoro potpuno nestala.

 

64. Nabavite po znatno jeftinijoj ceni dodatni RAM, neophodan za rad Windows Vista-e

Nabavite po znatno jeftinijoj ceni dodatni RAM, neophodan za rad Windows Vista-e

 

65. Nedostaci Viste mogu da naškode Microsoftu

Nedostaci Viste mogu da naškode Microsoftu

 

66. Nova knjiga - Kako da bolje iskoristite svoj kompjuter

Iz štampe je izašla knjiga "Kako da bolje iskoristite svoj kompjuter". Od danas se knjiga nalazi na svim kioscima FUTURE PLUS, u svim većim mestima u Srbiji.

 

67. Novi Windows 8 radi na svim uređajima, dodirnite budućnost

Više od godinu dana je najavljivan, a nedavno „Majkrosoft“ (Microsoft) omogućio besplatnu, beta verziju novog „Vindouza“ (Windows) koja je imala preko milion preuzimanja za manje od 24 sata. Puna verzija stiže za nekoliko meseci, ali već se sada može videti kakve promene donosi novi operativni sistem.Da li ćete da pređete na Windows 8?

 

68. Novo izdanje Windows Server 2008 Beta 3

Treće beta izdanje Windows Servera 2008, prethodno poznato pod kodnim imenom Longhorn, je dostupno za preuzimanje od kraja aprila. Microsoftov poslednji 32-bitni operativni sistem za server je dostupan svima koji žele da ga testiraju. Trenutno, Microsoft planira da da Windows Server 2008 u proizvodnju do kraja 2007. godine i da izda finalnu verziju 27. februara 2008. godine u Los Anđelesu istovremeno sa Visual Studio 2008 i SQL Server 2008.

 

69. Novo pdf poglavlje - Windows Server 2008 umrežavanje

Iz štampe je izašla knjiga Windows Server 2008 umrežavanje. U odeljak ektronskih knjiga smo dodali prvo poglavlje iz knjige: Kako koristiti računarsku mrežu.

 

70. Novosti iz Windows Store-a: Brain Cube Reloaded

Tražite igru za Windows 8 i Windows RT koja će angažovati vaše vijuge? Pogledajte Brain Cube Reloaded, besplatnu igru dostupnu u Windows Store-u.

 

71. NVIDIA-ini drajveri su uzrok 29% padova Viste

Oni među vama kojima Vista često pada možda ne treba za to da krive Microsoft. Kao što mnogi među vama već znaju, trenutno je u toku tužba vezana za ono što Microsoft klasifikuje kao “Vista Capable.”

 

72. Objašnjavanje Visti

Objašnjavanje Visti

 

73. Od danas dostupni Windows XP Service Pack 3 i Vista Service Pack 1

Microsoft je izbacio Windows XP Service Pack 3 i Vista Service Pack 1. Svoj Windows možete unaprediti uz pomoć Windows Update-a ili pak dodatke možete preuzeti na Microsoft Download Center stranici.

 

74. OneNote za Windows 8 i RT

Ma koliko voleli da pamtite, ipak je bolje zapisivati.OneNote za Windows 8 i RT je na raspolaganju.

 

75. Outlook kreirate pismo i pošaljete ga kasnije u Outlook-u

Da li ste ikada poželeli da kreirate email za nekoga ali da ga ne pošaljete odmah? Pročitajte ovaj članak gde ću vam objasniti kako da kreirate email poruku i da je snimite za kasnije slanje.

 

76. Petak je dan kada predlažemo za praćenje one koji tvituju o knjizi - V deo

Petak je dan kada predlažemo #FF one koji tvituju o knjizi.Da li je Sajam knjiga bezbedan? Tenis ili knjiga?

 

77. Podesite Windows Registry

Niko ne želi da ima probleme sa računarom, naročito kada oni mogu da se izbegnu. Registar je glavni uzrok za takve probleme pošto on čuva sva sistemska podešavanja, programe koji su instalirani, kao i linkove ka fajlovima i direktorijumima. On je praktički srce Windowsa i što se bolje brinete o njemu operativni sistem će bolje raditi.

 

78. Pogledajte video Demo Windows-a 7 na Dell Tablet PC-ju

Korisnički interfejs Windows-a 7 je juče prvi put demonstriran na D6 Conference a demonstraciju su vodili Bill Gates i Steve Ballmer. Ova demonstracija je izazvala veliku medijsku pompu, iako će se naslednik Windows Viste pojaviti tek malo pre 2010. godine.

 

79. Preuzmite deo besplatne eknjige Programiranje Windows 8 aplikacija

U izdanju Microsoft Pressa je izašla iz štampe knjiga:Programming Windows 8 APP with HTML, CSS and JavaScript.Ovo je prvo prikazivanje knjige.

 

80. Pristupanje podešavanjima desktopa i taskbara

Svi oni koji imaju iskustva sa Windowsom ovu tehniku će prepoznati kao uobičajeni način za pravljenje promena na desktopu.

 

Strane:
1 2 3 45 6 7 8