Vesti – Windows

 

Ukupno 142 – Strana 6 od 8

 

101. Sysinternals alatke su sada dostupne kao jedan paket za daunlodovanje

Ekipa MS Sysinternals je kreirala veliki broj stvarno  korisnih alatki, kao što su Desktops, TCPView i Process Explorer. U maju,  Microsoft je spojio sve alatke na jedno mesto na adresi live.sysinternals.com.

 

102. Tajni način preimenovanja Start dugmeta

Tajni način preimenovanja Start dugmeta

 

103. Top lista najgorih karakteristika Windows Vista-e

Top lista najgorih karakteristika Windows Vista-e

 

104. Tvitovi dana, 30. maja 2014. godine

0 je broj veka u Srbiji. Sve počinjemo od nule. Svake godine, svakog dana.

 

105. Ubijte „Nonsecure Items“ bezbednosno upozorenje zauvek!

Ubijte „Nonsecure Items“ bezbednosno upozorenje zauvek!

 

106. Unapređen je Windows Live

Softverski div predstavio je unapređenje svog paketa usluga, servisa i aplikacija Windows Live. Sve što se nalazi u njemu od sada može da se koristi preko jednog instalacionog programa.

 

107. Uskoro stiže Windows XP Service Pack 3 !

Ne samo da je Windows XP Service Pack 3 živ i aktivan, već je Microsoft uspeo (kao slučajno) da pusti u javnost detalje o ažuriranjima koja će da sadrži. Dosadašnja politika kompanije iz Redmonda je da se svi detalji o budućim izdanjima Windows platformi uguše u samom startu. Ali to izgleda više ne važi.

 

108. VIDEO> Programiranje igara za Windows 8

Interesovanje za našu knjigu Windows 8 razvoj aplikacija pokazuje da su programeri u Windowsu 8 prepoznali platformu interesantnu za angažovanje.Pogledajte ovaj video. Možda će vam biti inspiracija.

 

109. Vista je grozna...ili...

… ili bar tako kaže većina korisnika na Internetu. Najnovije opanjkavanje Viste dolazi u obliku CNet UK-ovog članka Top Deset užasnih Tech Proizvoda, u kojem se Windows Vista nalazi na neslavnoj desetoj poziciji. Da li ona stvarno zaslužuje takvu poziciju vrednu žaljenja?

 

110. Vista ne prepoznaje vaš hard drajv

Vista ne prepoznaje vaš hard drajv

 

111. Vista SP1 izlazi sledeće nedelje!

Izgleda da će naša želja da Vista dobije Service Pack 1 kandidata za izdavanje pre Božića biti uslišena. Microsoftov Windows Vista Blog je objavio da je Vista Service Pack 1 (SP1) release candidate (RC) sada dostupan preko Microsoft Connect-a a za MSDN i TechNet pretplatnike je dostupan od juče.

 

112. Vista Start Menu - što više stvari menjate, tim više i zaboravljate

Kada smo prvi put čuli za Vista Start Menu, mi smo pretpostavili da je to aplikacija koja daje Windows XP korisnicima Start meni koji je isti kao onaj u Visti. Ali iako Vista Start Menu ima polje za pretraživanje i Vistinu crnu temu, tu se sve sličnosti i završavaju. U stvari, Vista Start Menu radi i na Windows XP-u i na Visti.

 

113. Vista Transformation Pack 8 - sada sa Flip3D-om

Još jedan veliki dodatak za korisnike Windows XP/2003! Vista Transformation Pack 8 ( VTP 8 ) je upravo ugledao svetlo dana, i donosi još više Vistinih finesa bez potrebe za plaćanjem za nadgradnju. Jedna od najzačajnijih novina je sposobnost da se koristi “Aero Glass” bez potrebe za WindowBlinds-om. I dalje ne postoje nikakvi efekti zamućenja, ali možda će buduće verzije VTP-a podržavati WindowBlinds 6 sa zamućenjem?

 

114. Vistina zaštita je slaba, neefikasna i spora

Vistina zaštita je slaba, neefikasna i spora

 

115. Windows - Kako da unapredite task manager-a

Kad treba prekinuti proces koji guši sistem, Task Manager nema premca. Ukoliko vam je potreban potpuniji uvid, bolje je koristiti Process Explorer. Možda bi, ipak, najbolje bilo da instalirate Task Manager Extention.

 

116. Windows 10 Start meni je redizajniran

 

117. Windows 8 - video i ostale sitnice koje možda niste videli

Windows 8 Traninig Camp - Video koji možda niste videli.Windows 8 je mlad i lep, zato što nije ostao na verziji 3, 4, 5.... itd.Microsoftvova vizija kako će izgledati automobili u budućnosti.Na kraju, svaki prozor kad-tad treba oprati. A, peru ga Spajdermen, Betmen.....

 

118. Windows 8 će biti objavljen 26. oktobra

Prethodne verzije Windowsa su se pojavljivale u oktobru.I za Windows 8 je predviđeno da se pojavi u oktobru, 26. nekome za rođendan.

 

119. Windows 8 će se pojaviti u oktobru 2012. po najavama iz Microsofta

Na Sajmu elektronike za široku potrošnju (CES) u Las Vegasu, koji je održan od 10. do 13. januara, nagovešteno je da će Microsoft plasirati svoj Windows 8 u oktobru 2012. godine.Tokom kratke demo promocije sledeće generacije Microsoft operativnog sistema, Džanel Pul direktorka PR sektora u WBG (Windows Business Group) rekla je da u kompaniji nisu govorili o konkretnom datumu premijere, jer to inače ne čine.

 

120. Windows 8 igrice na Icon Wall i druge vesti o Windowsu 8

Iako je Windows 8 najavljen za oktobar, možete da igrate igrice koje su pisane u Windowsu 8.Datumi koji su značajni za sve koji su odlučili da kupe Windows 8.Kako Mountain Lion posmatra Windows 8.Windows 8 menja naziv Metro stila zbog....

 

Strane:
1 2 3 4 5 67 8