Vesti – Hardver

 

Ukupno 365 – Strana 2 od 19

 

21. ASUS se sprema da tuži Gigabyte zbog dezinformacije

ASUS sprema svoj pravnički tim da tuži Gigabyte zbog dezinformacija. Na meti se nalazi ASUS-ova jedinica za procesiranje energije, za koju Gigabyte tvrdi da nije tehnološka novina od strane ASUS-a, već je samo "reklamiranje brojeva " i "varanje krajnjeg korisnika".

 

22. Asus-ove spektakularne grafičke performanse

Asus je juče objavio da, kako bi se prilagodio povećanim zahtevima i moćnijim grafikama na tržištu mobilnih računara, izdaje seriju A8Sr notebook-ova koji imaju vrhunske hardveske mogućnosti obrade vizuelnog materijala. Tanak i lagan Asus A8Sr će biti zasnovan na Intel-ovom Core 2 Duo procesoru i biće prva mobilna platforma na svetu koja koristi ATI Mobility Radeon HD2400 grafičku karticu za maksimalno video iskustvo.

 

23. AT&T vam omogućava da kontrolišete DVR pomoću mobilnog telefona

AT&T vam omogućava da kontrolišete DVR pomoću mobilnog telefona

 

24. ATI objavljuje svoju poslednju grafičku karticu

ATI objavljuje svoju poslednju grafičku karticu

 

25. ATI Radeon X1950 GT, grafička kartica za svačiji džep

ATI Radeon X1950 GT, grafička kartica za svačiji džep

 

26. ATI X2600 i X2400 su spremni za lansiranje

Pošto sam ja obožavaoc ATI-a, jedva čekam da vidim kako se stvarno ponašaju X2900 XT kartice u današnjem zahtevnom grafičkom okruženju. AMD i ATI možda najbolje znaju zašto su odložili dolazak DX10 kartica, ali ja sam u jednom trenutku bio skoro spreman da se pridružim "mračnim silama" NVIDIA-e, zbog svih tih iritirajućih  marketinških strategija i tehničkih problema koji dolaze iz ATI-a. Kada sam dobro razmislio ipak sam zaključio da vredi sačekati X2900XT. Ali ATI ne lansira samo high-end kartice u sledećim nedeljama. Oni takođe planiraju da obezbede vredna i moderna rešenja koja, po mom mišljenju, mogu da privuku novi deo tržišta u AMD/ATI.

 

27. B-Speech® GPS 2 - Prijemnik globalni sistem pozicioniranja

B-Speech® GPS 2 -  Prijemnik globalni sistem pozicioniranja

 

28. Back-up serveri od 2 terabajta

Back-up serveri od 2 terabajta

 

29. Bezbedno prodajte svoj stari računar

Bezbedno prodajte svoj stari računar

 

30. Bežična tastatura za Windows Vistu

Bežična tastatura za Windows Vistu

 

31. Bivši spemer kaže da je zarađivao 15000 dolara nedeljno

Samo zanemraljivo mali broj Internet korisnika odgovara na spem email poruke koje obećavaju čudesne lekove, vruće seksualne avanture ili mogućnost uvećanja određenh anatomskih delova. Ali spem je i dalje veoma profitabilna industrija. Jedan bivši spemer koji se predstavio kao Spammer-X kaže da je zaradio 480.000 dolara tokom zadnje godine angažovanja kao spem umetnik.

 

32. Bostonski Veliki pas

Bostonski „Veliki pas” je četvoronožni robot koji je sposoban da se bočno kreće po neravnom terenu i da održava ravnotežu.

 

33. Brak pod prisilom između Blu-ray i HD DVD-a?

Brak pod prisilom između Blu-ray i HD DVD-a?

 

34. Brionvega-in Alpha LCD / DVD kombo je veoma seksi i spreman za vas

Postoje situacije kada je forma bitnija od sadržaja, a mi mislimo da je ovo baš takva situacija. Ali pored izgleda ovaj Brionvega-in uređaj može da se pohvali sa 19-inčnim Alpha LCD / DVD kombom koji koristi maksimalnu rezoluciju od 1,280 x 1,024 piksela u 4:3 proporciji, a može i da se opremi sa digitalnim DVB-T tjunerom.

 

35. Budući mobilni telefoni će imati 100GB memorije

Mobilni telefoni će imati memorijski kapacitet računara zahvaljujući mikročipu koji oponaša rad mozga.

 

36. Canon prodao najviše višefunkcijskih štampača

Nezavisno istraživanje koje je sprovedeno od strane firme InfoSource utvrdilo je da je Canon Europe najbolja robna marka u čitavoj Evropi za područje crno-belih uređaja i uređaja u boji. Canon je u prvoj polovini 2007. imao tržišni udeo od 16%.

 

37. Canon Selphy ES1 - ponesite štampač sa sobom

Canon Selphy ES1 - ponesite štampač sa sobom

 

38. CES - prvi pogled na ASUS R50A

Ove godine na CES-u vlada prava MID / UMPC bonanca koja neće uskoro početi da jenjava. U ovom članku predstavićemo vam ASUS R50A koji je mogao da se vidi na kompanijinom malom ali veoma posećenom štandu, a vi možete da ga vidite na slici gore.

 

39. CES - šta se desilo drugog dana

Nakon drugog dana CES-а donosimo vam najsvežije vesti.

 

40. CES 2008 - USB 3.0 glavom i bradom

Spremite se manijaci brzine. Mnogo disktuovani, i veoma retko viđeni USB 3.0 standard koji nam dolazi je uočen, uhvaćen, seciran i analiziran na CES-u 2008. U stvari, nekoliko srećnika je samo uspelo da pogleda konektore i uporedi ih sa starim 2.0 standardom (za koje nam kažu da su kompatibilni unazad, naravno).

 

1 23 4 5 6 7 8 9 10

Sledećih 10 strana